istellas 2 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Γυρίζοντας σήμερα σπίτι βρήκα τον αρσενικό ancistrus μου να μην βγαίνει από τη σπιλιά να φάει. Κοιτώντας με έναν φακό διαπίστωσα προς μεγάλη μου χαρά ότι είχε γεννήσει η θηλυκιά και φυλούσε τα μικρά! Άντε η πρώτη γέννα του χρόνου, σίγουρα για μένα και δεν ξέρω αν είναι και του Aquazone Φωτό επίκεινται στη συνέχεια... Να σημειωθεί πάραυτα ότι τα ψάρια και οι σπιλιές ήταν μια ευγενική προσφορά.... (ποιανού άλλου???) του Δημήτρη (Husky Jim) Μήτσοοοοο, I need a backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 2 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2007 συγχαρητήρια!!! να τα χαίρεσαι.. ευχόμαστε να ναι γουρλίδικα και να κάνεις καλό "ποδαρικό".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Ιανουαρίου 2007 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητήρια Γιάννη!!! Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 2 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Μπράβο Γιάννη! Καλη χρονιά και μετο καλό να ρθούν γένες από μεγαλύτερα κατοικίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 2 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 2 Ιανουαρίου 2007 ΜΠΡΑΒΟ Γιαννη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 2 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Μπράβο Γιάννη! Είναι χαρά μου να βλέπω απογόνους των ψαριών μου να συνεχίζουν τον αναπαραγωγικό κύκλο.Συγκεκριμένα επιβεβαιωμένες γέννες από απογόνους δικούς μου έχουν εσύ (istellas) και ο Georigos. Για να μάθουν και οι υπόλοιποι θα πρέπει να πούμε ότι τα ψάρια επιλέχθηκαν προσεκτικά για γεννήτορες και συγκεκριμένα 1 αρσενικό με 2 θηλυκές. Άντε Γιάννη πόσταρε φωτό αλλά πρόσεχε μήν τρομάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 3 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 3 Ιανουαρίου 2007 Τελεια!!! Μπραβο Γιαννη.... Πανω στην ωρα για τον νεο διαγωνισμο που ερχεται :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Ιανουαρίου 2007 #8 Share 4 Ιανουαρίου 2007 Φωτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 5 Ιανουαρίου 2007 Author #9 Share 5 Ιανουαρίου 2007 Δυστυχώς δεν είχα πάλι internet Φωτό δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βγάλω ακόμα, γιατί ο αρσενικός δεν λέει να βγει από τη σπηλιά που αερίζει τα αυγά και τα αυγά είναι τέρμα μέσα στη σπηλιά... Αλλά που θα μου πάει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 5 Ιανουαρίου 2007 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2007 [ καλη χρονια αντε και παππους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 23 Ιανουαρίου 2007 Author #11 Share 23 Ιανουαρίου 2007 Ιδού και οι φωτογραφία μετά από 15 ημέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 23 Ιανουαρίου 2007 #12 Share 23 Ιανουαρίου 2007 AaAaAaAaAaAaAaAaAa....................... APISTEUTO xilia mpravo panemorfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 23 Ιανουαρίου 2007 #13 Share 23 Ιανουαρίου 2007 (edited) Κουκλια ειναι!!! Να σου ζησουν!! Κρατησε μου εαν ειναι δυνατον ενα αναπαρωγικο τριο. Κατι ετοιμαζω και εγω... Έγινε επεξεργασία 23 Ιανουαρίου 2007 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος