Giannakis27 11 Οκτωβρίου 2012 #326 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ε τετοια κανουν οι δικοι μου αλλα ευτυχως προσεχω ολα τα πραγματα μου......Προσοχη την αλλη φορα.....Διορθωσε τα ολα μην τα αφησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Οκτωβρίου 2012 #327 Share 11 Οκτωβρίου 2012 :bigemo_harabe_net-127: :bigemo_harabe_net-127: Όχι ρε νικ! Πολύ κρίμα! Για πες! Πως είναι η κατάσταση τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Οκτωβρίου 2012 Author #328 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ουφ μίλησα ένα μισαωράκι με τον Κωστή, και κατάλαβα ότι υπάρχουν και χειρότερα, θα πάρω ( θα μου πάρουν μάλλον ) άλλον έναν ή δυο κάλβους.. Ουφ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Οκτωβρίου 2012 #329 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Με την βάση τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Οκτωβρίου 2012 Author #330 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Τώρα Πάνο μου το ενυδρείο είναι στο πάτωμα με το μισό νερό και λιγότερο και μερικές πέτρες που δημιουργούν κρυψώνες μηδαμινές βέβαια αλλά δημιουργούν.. Πρέπει να φτιάξω νέα βάση... Αυτό που με νευρίασε πάααρα πολύ είναι που είπα στον αδερφό μου να βάλει το φίλτρο μόλις τελειώσει ότι κάνει και ο μ........ς όχι μόνο δεν το έβαλε, αλλά το άφησε και να στεγνώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάει η καημένη η βιολογία........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Οκτωβρίου 2012 #331 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Πόσο καιρό έμεινε εκτός νερού? Στέγνωσε τελείως? Το έπλυνε κιόλας? Αν πας για βάση, θα σου πρότεινα κάτι ασφαλές. Όπως σιδεροκατασκευή και είσαι σίγουρος. Την επενδύεις αν θες κιόλας με μελαμίνη ή ότι άλλο θες και είσαι τζετ. Μόνο που θα πρέπει να βιαστείς σε όποια κίνηση σου, γιατί το ενυδρείο υπολειτουργεί, αλλά και τα ψάρια στρεσάρονται υπερβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 11 Οκτωβρίου 2012 #332 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Ακόμα και αν στεγνώσει το φίλτρο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει διασωθεί μεγάλο μέρος της βιολογίας του και όταν ξαναμπεί στο νερό να ενεργοποιηθεί εκ νέου. Καλό κουράγιο φίλε και καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Οκτωβρίου 2012 #333 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Τώρα Πάνο μου το ενυδρείο είναι στο πάτωμα με το μισό νερό και λιγότερο και μερικές πέτρες που δημιουργούν κρυψώνες μηδαμινές βέβαια αλλά δημιουργούν.. Πρέπει να φτιάξω νέα βάση... Αυτό που με νευρίασε πάααρα πολύ είναι που είπα στον αδερφό μου να βάλει το φίλτρο μόλις τελειώσει ότι κάνει και ο μ........ς όχι μόνο δεν το έβαλε, αλλά το άφησε και να στεγνώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάει η καημένη η βιολογία........ Λυπαμε πραγματικα για το συμβαν, αλλα βαλε αμεσως το φιλτρακι παλι να δουλευει και μην ανυσηχεις η βιολογια δεν τελιωνει τοσο ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Οκτωβρίου 2012 Author #334 Share 11 Οκτωβρίου 2012 (edited) Τα έκανα όλα, έβαλα αεραντλία φίλτρο και θερμοστάτη, μόνο που δεν έχω βακτήρια.. για 1,30-2 ώρες έμεινε έξω το φίλτρο, ευτυχώς δεν το έπλυνε.. Κοίτα, εγώ μέχρι να βρω λύση με τη βάση μπορώ να το έχω να λειτουργεί κανονικά στο πάτωμα, εκεί που θα έμπαινε κανονικά...! Θα κάνω αύριο μία προσπάθεια να φτιάξω 2 νταμαράκια και να γεμίσω με νερό... Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2012 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Οκτωβρίου 2012 #335 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Η βιολογία σου δεν έχει πάθει τίποτα σε τόσο λίγο χρόνο! Βαλε το φιλτρακι να δουλεύει και μην στενοχωριέσαι! Κρίμα πάντως ήταν πολύ όμορφο ενυδρείο ρε Νικολάκη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Οκτωβρίου 2012 Author #336 Share 11 Οκτωβρίου 2012 Αν το δεις τώρα και πριν................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Οκτωβρίου 2012 #337 Share 12 Οκτωβρίου 2012 κρίμα ρε φίλε και είχες κάνει πολυ καλή δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 12 Οκτωβρίου 2012 #338 Share 12 Οκτωβρίου 2012 κριμα νικολα..τωρα ομως θα το κανεις ακομα καλυτερα....ειμαι σιγουρος γιαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Οκτωβρίου 2012 #339 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Κριμα ρε αγορινα.Θα το φτιαξεις καλυτερο.Αλλα παλι καλα να λες .που δεν εσπασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 12 Οκτωβρίου 2012 #340 Share 12 Οκτωβρίου 2012 κάθε εμπόδιο για καλό Νίκο. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Συνεχίζεις για το καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Οκτωβρίου 2012 Author #341 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Συνεχίζω ναι, αν και μου μπαίνουν διάφορες σατανικές ιδέες στο μυαλό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Οκτωβρίου 2012 #342 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Συνεχίζω ναι, αν και μου μπαίνουν διάφορες σατανικές ιδέες στο μυαλό.... Όπως? Μην μου πεις αυτό που σκέφτομαι και δεν το έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Οκτωβρίου 2012 Author #343 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Όπως? Ένα βιοτοπικό αμαζονίου με τέτρα! Μην μου πεις αυτό που σκέφτομαι και δεν το έκανες? εεεεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Οκτωβρίου 2012 #344 Share 12 Οκτωβρίου 2012 Όπως? Ένα βιοτοπικό αμαζονίου με τέτρα! θα αφήσεις την αφρική για τον αμαζόνιο και τα μικρόψαρα? Μην μου πεις αυτό που σκέφτομαι και δεν το έκανες? εεεεε? Άστο! Άλλο σκεφτόμασταν και οι 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Οκτωβρίου 2012 #345 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Λυπαμαι Νικο για την ζημια,λιγο υπομονη και ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Οκτωβρίου 2012 #346 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε Νικόλα δεν αξίζει να αφήσεις την Αφρική για τα μικρόψαρα του Άμαζονίου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Οκτωβρίου 2012 Author #347 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Χεχε απλώς μια σκέψη έκανα, από τη στιγμή που είναι οι κάλβοι στη μέση δεν κάνω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 13 Οκτωβρίου 2012 #348 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Ενα πραγμα θα πω δεν υπαρχουν μονο μικροψαρα στο αμαζονιο αλλα και ψαρια μεγαλυτερα της αφρικης...Αντε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Οκτωβρίου 2012 #349 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Ενα πραγμα θα πω δεν υπαρχουν μονο μικροψαρα στο αμαζονιο αλλα και ψαρια μεγαλυτερα της αφρικης...Αντε! Γιατί απλά ο άνθρωπος έχει 120 λίτρα ενυδρείο και η κουβέντα που έγινε πιο πάνω έγινε για μικρόψαρα Αμαζονίου αλλά μάλλον εδώ μέσα που βρίσκεται μάλλον θα παραμείνει στην Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Οκτωβρίου 2012 #350 Share 13 Οκτωβρίου 2012 Και τους καλβους να βαρεθείς φίλε μου υπάρχουν ειδικά στην ταγκανικα πάρα πολλές επιλογές για τα λίτρα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος