Jump to content

120 λίτρα A.calvus

DeLk

Recommended Posts

Μα έχω τρελαθεί! Τα αγγελόψαρα έχουν κρυφτεί στα νταμάρια! Αν είναι δυνατόν! :)

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα έχω τρελαθεί! Τα αγγελόψαρα έχουν κρυφτεί στα νταμάρια! Αν είναι δυνατόν! :)

:lmao: :lmao: :lmao:

:D :D :D :D :D :D :D :D Και ναι ήρθανννννννννννννννννννννννννννννννννννννν! Όλα ζωντανά!!!!!!!!!!!! Τα κάνω προσαρμογή αυτή τη στιγμή! Παιδιά πάντως γέλασα γιατί πήρα τον Κωστή τηλέφωνο να του πω ότι ήρθαν, και του κάνω "αχχχχχ" και μετά λέω ήρθαν όλα μια χαρά.... Πρέπει να πήγε κ να ήρθε ο άνθρωπος :P

ΥΓ. θέλετε φώτο??????????????????????????? :D

Καλώς τα δέχτηκες. Κάνε καλή προσαρμογή και άσε τις φωτογραφίες. Τα ζωντανά είναι ήδη ταλαιπωρημένα απ'το ταξίδι.

:)

βρε αστους τους αφρικανους να τους τρεχουν τα σαλια και ασχολησου με τα ψαρια μην παθουν τιποτα......Μεγιες :D

Οκ ότι πείτε! :)

Πως πάει η προσαρμογή?

Πως τα βλέπεις? Ή δεν τα βλέπεις?

υπομονη πανο...παντως απο οτι μου ειπε ειναι καταμαυροι και μονο 3,5-4 εκ....

Γιατί να μην τα βλέπω? :huh: Μια χαρά είναι, και δεν τα βλέπω και τόσο φοβισμένα! Η προσαρμογή πάει (μόνη της) μια χαρά και αυτή, κατά τις 20:15 θα τα βάλω στο ενυδρείο! Πάντως μου φαίνονται μικρά! :)

ΥΓ. Γιάννη κατάμαυροι δεν είναι αλλά το μαυράκι τους το έχουν! Δεν το περίμενα! :)

Έγινε επεξεργασία - nick_d

Σας ευχαριστώ όλους! :)

dscn2496u.jpg

:D

Ευχαριστώ! :)

Τα ψάρια μπήκαν στο ενυδρείο, και χάθηκαν στις πέτρες! :D Τους έκανα παραπάνω από 1,30 ώρα προσαρμογή, πιστεύω καλά είναι! :)

ΥΓ. Πότε να αρχίσω το τάισμα? :)

Έγινε επεξεργασία - nick_d

Οκ. Παιδιά νομίζω υπάρχει πρόβλημα! Το ένα από τα ψάρια κάθεται στο βυθό και αναπνέει κανονικά, ενώ κάποια άλλα που είδα είναι μεν ακίνητα αλλά δεν είναι στο βυθό τι συμβαίνει? Είναι στρεςς ή κάτι χειρότερο? :mellow:

Ουφφφ... Τελικά αναπνέει σχετικά γρήγορα αλλά αφου δεν είναι τίποτα οκ! Ξέχασα να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο ψάρι έχει πάει μόνο του στο αριστερό νταμάρι ενώ τα άλλα 5 είναι μαζί στο δεξί! :)

καλως τα δεχτηκες νικολακη!!!!αντε και με γεννες!!!

καλως τα δεχτηκες νικολακη!!!!αντε και με γεννες!!!

Δύσκολο το βλέπω, αλλά είναι από τους στόχους μου... Για αυτό άλλωστε και το κοχύλι που τόοοοσο σου αρέσει! :D

Ευχαριστώ πολύ πάντως! :)

Αστα τωρα ησυχα στο καινουριο περιβαλλον νικο κ τα ταιζεις αυριο η μεθαυριο.. Ολα ΟΚ θα ειναι μωρε..

Σήμερα που ξύπνησα οι 3 από τους 6 είχαν αποχωριστεί τις πέτρες! :)

Καλημέρα σας! :D

Καλως τα δεχτηκες,Στην αρχη ο ποιο μαυρος ειναι ο κυριαρχος.Τα αλλα μια χανουν την μαυριλα ,μια την περνουν.Το οτι καθονται κατω ,ειναι απο το στρες ,και θα κρατησει αρκετες μερες.Θα τρωνε πολυ φοβισμενα,αλλα με τον χρονο θα βρουν ρυθμους.Θα δεις πλαγιομετοπικα παραξενα χτυπιματα,αλλα μην σε προβλιματιζει,Ειναι σαρκοφαγα,οποτε δωσε την αναλογη τροφη. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...