Jump to content

120 λίτρα A.calvus

DeLk

Recommended Posts

Αρχίζω και έχω την εντύπωση ότι "κάποιος" δεν θέλει να πάρω τους κάλβους!!! Κακή συνεννόηση με τον Κωστή και νόμιζε πως το λεωφορείο έφευγε 9:30, ενώ κανονικά έφευγε 9:00!!! Τουλάχιστον ο οδηγός θα τα πάρει πάνω δίπλα του για να μην φάνε τη ζέστη στις αποσκευές... Λίγες μέρες ακόμα, μέχρι την Παρασκευή... Άντε να δούμε! :)

• Απαντήσεις 410
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το γεφυρι της Αρτας καταντησε,Ελπιζω ολα να πανε καλα.Με γιες το καινουργιο Αβαταρ :P

Χεχε ευχαριστώ! Για το όνομα που "κόπηκε" δεν έχεις να πεις τίποτα? :P :P :P

ΥΓ. Δε σας είπα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ( δεν ήρθαν σήμερα τα ψάρια ) όλα τα ψάρια που είναι τώρα στο ενυδρείο θα πάνε σε ένα 45άρι (μόνο :( ) μέχρι να τα στείλω! :)

Έγινε επεξεργασία - nick_d

Τα ψάρια τα έστειλε, το απόγευμα θα τα παραλάβω! Τώρα έχω να καθαρίσω και να στήσω το 45αρι! :bigemo_harabe_net-75:

ΥΓ. Ξέρει κανείς το μέρος που μπαίνουν οι αποσκευές στα λεωφορεία ψύχεται? Αυτό μου είπε ο οδηγός του λεωφορείου! :)

Αντε ρε παιδι μου,μας γκαστροσες με το σημερα αυριο :chair: Αν στα εχει βαλει σε κουτι με φελιζολ,δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Προσεξε την προσαρμογη να την κανεις πολυ αργα, :)

Σε κουτί με φελιζόλ τα έχει, αν ο οδηγός που επικοινώνησα το θυμηθεί, θα τα πάρει δίπλα του!!! Για προσαρμογή πόσες ώρες πρέπει να κάνω? Σταγονα-σταγόνα εε?

ΥΓ. Δεν φταίω εγώ για το σήμερα-αύριο!!!! :P :P

Το καλυτερο ειναι σταγονα σταγονα σε καμια ωρα περιπου ,και μετα μπλουμ.

Ανοιξε ολα τα σακουλακια,παρε μια καθαρη λεκανη,βαλε 3-4 πετρες μεσα,αδειασετα ολα μεσα,αδεισε απο το παλιο νερο τοσο οσο να κολυμπανε,και μετα γεμιζε σιγα σιγα.Καλοκαιρι ειναι ,δεν παθαινουν κατι με την θερμοκρασια, :)

Δεν το έπιασα αυτό. Μπορείς να το διατυπώσεις λίιιιγο καλύτερα? :D

ΥΓ. Αυτό που λες για να αδειάσω τόσο όσο να κολυμπάνε δεν καταλαβαίνω...

Δεν το έπιασα αυτό. Μπορείς να το διατυπώσεις λίιιιγο καλύτερα? :D

ΥΓ. Αυτό που λες για να αδειάσω τόσο όσο να κολυμπάνε δεν καταλαβαίνω...

Θα σου ερθουν 6 ψαρακια,σε 6 σακουλες με νερο,σωστα?

Αν βαλεις το νερο και απο τις 6 σακουλες ,θα ειναι περιπου 6 λιτρα παλιο νερο.Αν τα βαλεις ολα μαζι σε μια λεκανη θα χρειαστεις περιπου 2 λιτρα απο το παλιο νερο,Οποτε το καινουργιο νερο που θα βαλεις σιγα σιγα,θα ειναι πολλαπλασιο του παλιου νερου.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα,Και για να μην στρασαριστουν και αλλο,βαζεις πετρες στην λεκανη,για να ηρεμισουν λιγο κατω απο τις πετρες.

Καταρχήν, να σου πω ότι τα ψάρια είναι 6 αλλά οι σακούλες 2 (άρα 3 ανά σακούλα)... Τώρα πως θα γίνει? Θα ψάξω να βρω μικρότερη λεκάνη και να ρίξω πάλι λίγο νερό κλπ ή να πάρω μία κανονική λεκάνη και να ρίξω όλο το παλιό νερό και μετά την υπόλοιπη διαδικασία? :) (σόρυ που σε κουράζω..)

Καταρχήν, να σου πω ότι τα ψάρια είναι 6 αλλά οι σακούλες 2 (άρα 3 ανά σακούλα)... Τώρα πως θα γίνει? Θα ψάξω να βρω μικρότερη λεκάνη και να ρίξω πάλι λίγο νερό κλπ ή να πάρω μία κανονική λεκάνη και να ρίξω όλο το παλιό νερό και μετά την υπόλοιπη διαδικασία? :) (σόρυ που σε κουράζω..)

Ωχ ωχ ωχ ,ειδικα αυτα τα ψαρια επρεπε να στα βαλει ενα ενα.Ελπιζω ολα να πανε καλα,και να μην εχεις θανατους.

Εφοσον θα ειναι λιγο το νερο,βαλτο ολο στην λεκανη,μετα με μια κουπα βγαλε τοσο,οσο να κολυμπανε (αναλογα με την λεκανη σου) και βαζε το νερο απο το ενυδρειο σου σιγα σιγα.

Ωχ ωχ ωχ ,ειδικα αυτα τα ψαρια επρεπε να στα βαλει ενα ενα.Ελπιζω ολα να πανε καλα,και να μην εχεις θανατους.

Εφοσον θα ειναι λιγο το νερο,βαλτο ολο στην λεκανη,μετα με μια κουπα βγαλε τοσο,οσο να κολυμπανε (αναλογα με την λεκανη σου) και βαζε το νερο απο το ενυδρειο σου σιγα σιγα.

Μη μου λες τέτοιααααααααα! :(

ΥΓ. Τουλάχιστον κατάλαβα πως να κάνω την προσαρμογή! :D

ΥΓ2. Κάντε όλοι το σταυρό σας!!!! :)

πω πω πω μεγαλη ατυχια...

Γιάννη ξέρεις τι θα πω αλλά δεν το λέω... Ήλπιζα να μην το δεις και να μην πεις τίποτα γιατί είσαι και λίγο γκαντέμης αλλά πιστεύω να μην το εννοείς! :)

Γιάννη ξέρεις τι θα πω αλλά δεν το λέω... Ήλπιζα να μην το δεις και να μην πεις τίποτα γιατί είσαι και λίγο γκαντέμης αλλά πιστεύω να μην το εννοείς! :)

οχι μωρε δεν θελω να παθουν τιποτα...απλα επρεπε να το γνωριζει εκεινος που τα συσκευασε...

Ναι είναι και δική μου αμέλεια που δεν ρώτησα! Πάντως κάτι θα ήξερε πριν τα συσκευάσει δε μπορεί!

Ολα θα πανε καλα,αφου τοσο πολυ ηθελες αυτα τα ψαρακια. :)

Ολα θα πανε καλα,αφου τοσο πολυ ηθελες αυτα τα ψαρακια. :)

Μακάρι! Ευχαριστώ για την υποστήριξη! :) :)

Μακάρι! Ευχαριστώ για την υποστήριξη! :) :)

Και κατι τελευταιο.

Τωρα βαλε πολλες πετρες στο ενυδρειο ,και μην κοιτας την ομορφιατου,αυτα για κανενα μηνα + δεν θα τα βλεπεις σχεδον,μετα κανεις ενα σωστο στησιμο. :)

Δεν έχεις δει φώτο του ενυδρείου!?!?! τίγκα στις πέτρες είναι!

Δεν έχεις δει φώτο του ενυδρείου!?!?! τίγκα στις πέτρες είναι!

Οι 80 ποντοι μηκος με προβληματιζουν,Καθε ενα απο τα ψαρακια ,να εχει τρυπα για να κρυφτει στην αρχη,Σε μια εβδομαδα με δεκα μερες,θα ξεχωρισει ο αρχηγος,ο οποιος μονο αυτος θα κυκλοφορει καπως.γιαυτο σου λεω να υπερβαλεις στις πετρες τωρα,και μετα το φτιαχνεις οπως θελεις εσυ. :)

Ειναι ομορφα αλλα πολυ επιθετικα μεταξυ τους. :rolleyes:

κοιτα, τα ψαρια θα βρουν να κρυφτουν, αλλα θα υπερβαλω στις πετρες δεξια, αριστετα δεν βαζω αλλες, αλλωστε τα ψαρια δεν πανε εξω απο το νερο! :P .... Πάωωωωωωωωωω! :)

Έχει περάσει 1 ώρα, και ακόμα έχω πιάσει από το ενυδρείο μόνο το γατόψαρο! Να δω αν θα προλάβω! :P

Έχει περάσει 1 ώρα, και ακόμα έχω πιάσει από το ενυδρείο μόνο το γατόψαρο! Να δω αν θα προλάβω! :P

Είδες? :bigemo_harabe_net-55: Όταν σου τα λέγαμε στα προηγούμενα ποστ ότι δεν θα τα πιάνεις με τίποτα εσύ έλεγες τα δικά σου.

Να δω τι θα κάνεις τώρα.

Πάντως καλή επιτυχία σου εύχομαι και περιμένουμε νέα απο τα ψάρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...