mitsaras 9 Ιουνίου 2012 Author #26 Share 9 Ιουνίου 2012 (edited) Κουβας 10κιλος ειναι και ηταν η πρωτη φορα που το εβαλα,εβαζα το απλο της tropic marine Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2012 - mitsaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #27 Share 9 Ιουνίου 2012 σταθη οντως καλο το αλατι σου φιλε μου.οταν λες οτι δεν θελεις τοσο χαμηλο κεχα στο αλατι,τι εννοεις?το kz ποσο κεχα σου δινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #28 Share 9 Ιουνίου 2012 Διαλεξε ενα αλατι που να εχει ποιο υψηλη τιμη kh.Ενα kh σε τοσο χαμηλα επιπεδα μονο προβληματα μπορει να σου δημιουργησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #29 Share 9 Ιουνίου 2012 ο φιλος μετρησε το κεχα στο ενυδρειο του.δεν μας ειπε ακριβως ποσο κεχα βγαζει στο βαρελι......μηπως το 6 στο αλατι δεν ισχυει τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #30 Share 9 Ιουνίου 2012 σταθη οντως καλο το αλατι σου φιλε μου.οταν λες οτι δεν θελεις τοσο χαμηλο κεχα στο αλατι,τι εννοεις?το kz ποσο κεχα σου δινει? Το kz ειναι πολυ κοντα στις παραμετρους της τροπικης θαλασσας.Μου δινει πανω απο 7 και κατω απο 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #31 Share 9 Ιουνίου 2012 μμμμ,ιδανικο για balling.απο......λιτη το παιρνεις εεε..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #32 Share 9 Ιουνίου 2012 μμμμ,ιδανικο για balling.απο......λιτη το παιρνεις εεε..? Ναι μονο αυτος το φερνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #33 Share 9 Ιουνίου 2012 (edited) παντως και το 6αρι δεν ειναι τραγικο αν ισχυει.λιγο τσιμπημα στη σοδιτσα και ηρθε.το τραγικο ειναι το coral reef pro red sea που τα εχει ολα στο υπερπεραν.αντε ριξτο μετα το κεχα.... ΥΓ εχω δει αλατια με 4 και 3 κεχα.....σκετο αλευρι το αλατι μιλαμε..... Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #34 Share 9 Ιουνίου 2012 Το 6 ειναι φονικο και το συγκεκριμενο τοσο το εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #35 Share 9 Ιουνίου 2012 χειροκινητα ειναι θεμα.με δοσομετρικες το φερνεις παντως χωρις στρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #36 Share 9 Ιουνίου 2012 (edited) χειροκινητα ειναι θεμα.με δοσομετρικες το φερνεις παντως χωρις στρες. Αυτοματοποιημενε μου .Εισαι ενα βημα μπροστα παντα.Εγω επιμενω λογο κρισης στον κλασικο ριακτορα Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2012 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #37 Share 9 Ιουνίου 2012 τι να σου πω......οι βλακειες με τις προβιοτικες και τα βακτηρια με φαγανε......τελικα το κλασικο ειναι και το καλυτερο. αν δεν επιχειρουσα ολες αυτες τις νεες μεθοδους,οργανικους ανθρακες,προβιοτικες,μπιοπελλετς κλπ,τωρα κατι θα ειχα να δειξω.3 χρονια ριφ και εδω και 2 βδομαδες εβαλα μυαλο.αν ολα πανε καλα κατι θα εχω να πω και να δειξω σε κανα χρονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 9 Ιουνίου 2012 #38 Share 9 Ιουνίου 2012 Το kz ειναι πολυ κοντα στις παραμετρους της τροπικης θαλασσας.Μου δινει πανω απο 7 και κατω απο 8. επιβεβαιωμένο και τσεκαρισμένο!!Γκαραντιιιιι που λένε!Ισως το καλύτερο αλάτι που κυκλοφορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Ιουνίου 2012 #39 Share 9 Ιουνίου 2012 Παντως φιλε δημητρη? για να επανελθουμε πρεπει να το κατεβασεις σιγα σιγα για να μην εχεις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 9 Ιουνίου 2012 Author #40 Share 9 Ιουνίου 2012 Απο Δευτερα σιγουρα θα κανω οτι μπορω. Αλατι τωρα πιο να αγορασω που να το εμπιστευεστε και να υπαρχει στην αθηνα και μην ψαχνω παντου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2012 #41 Share 9 Ιουνίου 2012 τι να σου πω......οι βλακειες με τις προβιοτικες και τα βακτηρια με φαγανε......τελικα το κλασικο ειναι και το καλυτερο. αν δεν επιχειρουσα ολες αυτες τις νεες μεθοδους,οργανικους ανθρακες,προβιοτικες,μπιοπελλετς κλπ,τωρα κατι θα ειχα να δειξω.3 χρονια ριφ και εδω και 2 βδομαδες εβαλα μυαλο.αν ολα πανε καλα κατι θα εχω να πω και να δειξω σε κανα χρονο... Aλλη φορα λοιπον να τον ακους το φιλο σου οταν σου μιλαει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2012 #42 Share 9 Ιουνίου 2012 Aλλη φορα λοιπον να τον ακους το φιλο σου οταν σου μιλαει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 13 Ιουνίου 2012 Author #43 Share 13 Ιουνίου 2012 παιδια εκανα μετρισεις και εχουμε και λεμε το ασβεστιο επεσε στο 540 και το kh ανεβηκε στο 8 οποτε πρεπει να ειμαι σε καλο δρομο θα ριξω και σημερα k h buffer και ελπιζω στις επομενες μετρισεις να ειμαι σε φισιολογικα νουμερα. Οσο για το αλατι τι κανω περνω καινουριο; και απο αυτο που εχω αλλα 8 κιλα το πεταω η το βαζω μισο μισο με το καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Ιουνίου 2012 #44 Share 13 Ιουνίου 2012 το τελευταιο και το καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος