olimpiakakias 2 Ιανουαρίου 2007 #1 Share 2 Ιανουαρίου 2007 gia sas ime neos sto aquazone ke thelo na sas kano mia erotisi.ti na balo sto neo mou enudrio,exei xoritikotita 550 litra alla exo kollisi ligo ki thelo tin boithia sas........euxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 2 Ιανουαρίου 2007 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Πρέπει να δώσεις και άλλες πληροφορίες όπως διαστάσεις, φίλτρα, φωτισμό, συνθήκες νερού, φυτά ή όχι κλπ. Και αν αλήθεια δεν ξέρεις τι να βάλεις, ντυνεσαι Αγιος Βασίλης και μου το χαρίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 2 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2007 oreos......7 anubias,ammos filtro eheim 1200 litron exoteriko , ph 7,5-8 thermokrasia 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 2 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Αφου το διαμορφωσεις καταλληλα μπορεις να βαλεις: ή δισκους ή πιρανχα ή σκαλαρια ή κιχλιδες malawi ή ... οτι προτιμας. (σειρα προτεραιοτητας με βαση το τι ψαρια θα εβαζα εγω αν ειχα τοσα λιτρα) Εκτος αν σου αρεσει το αλατι-θαλασσα. Με τοσα λιτρα εχεις τοσες επιλογες. Μαλλον εκει κολησες. Αν δεν αποφασισεις η καμιναδα μου ειναι παντα ανοιχτη και το τζακι σβηστο Αγιε Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 2 Ιανουαρίου 2007 Author #5 Share 2 Ιανουαρίου 2007 skeftomoun gia ena fahaka puffer alla epidi exo idi ena ropefish pou ine sto enudrio 100 litron gia karantina fobamai pos tha mou to sfaksi molis mpi sto megalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 3 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 3 Ιανουαρίου 2007 Me toso upsilo PH 6 Frontosa sou proteino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος