maik78 2 Ιουλίου 2012 #51 Share 2 Ιουλίου 2012 Συνέχισε το τάισμα στο ψάρι. Αφού πάει καλύτερα σημαίνει ότι του κάνει καλό! ΥΓ Το ψάρι μάλλον το πήρες μαζί με το πρόβλημα!Ήταν στην τύχη σου να περάσεις όλα αυτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 5 Ιουλίου 2012 Author #52 Share 5 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=39DuwybyE8c Σήμερα έκανα αλλαγή στα 35 λίτρα από θάλασσα!Όλα πάνε καλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Ιουλίου 2012 #53 Share 5 Ιουλίου 2012 Τούμπανο είναι το ενυδρείο σου Κώστα! Μακάρι κάποτε να φτιάξω και εγώ κάτι τόοοοοσο όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madsk1llzz 5 Ιουλίου 2012 #54 Share 5 Ιουλίου 2012 like!!! ποσους μηνες ειπαμε τρεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 5 Ιουλίου 2012 #55 Share 5 Ιουλίου 2012 Αγαπημένες διαστάσεις.Πολύ όμορφο στήσιμο και το πάς πολύ καλά.Συνέχισε έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2012 Author #56 Share 6 Ιουλίου 2012 like!!! ποσους μηνες ειπαμε τρεχει? το ενυδρείο τρέχει από 1η απριλίου....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 6 Ιουλίου 2012 #57 Share 6 Ιουλίου 2012 Έχω την αίσθηση ότι αδικείται στο βίντεο. Πολύ πολύ όμορφο, μπράβο, να το χαίρεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2012 Author #58 Share 6 Ιουλίου 2012 (edited) Έχω την αίσθηση ότι αδικείται στο βίντεο. Πολύ πολύ όμορφο, μπράβο, να το χαίρεσαι !!! Ίσως ναι....το βίντεο έχει τραβηχτεί με ένα sony ericsson (εσπασον) κινητό...οπότε σίγουρα το αδικεί...από κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακό!Αλλά όπως και να έχει...σας δίνω μια γεύση απ'το υφαλάκι μου! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2012 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2012 Author #59 Share 6 Ιουλίου 2012 Το μόνο πράγμα που του λείπει είναι μια blue long non pulsin xenia....που θα μου πάει...θα την βρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Ιουλίου 2012 #60 Share 6 Ιουλίου 2012 το μόνο πράγμα που του λείπει είναι μια blue long non pulsin xenia....που θα μου πάει...θα την βρω! Ίσως να λείπει και κανένα χαράκι ακόμα! Πάντως πολύ ωραίο ενυδρείο να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2012 Author #61 Share 6 Ιουλίου 2012 (edited) Ίσως να λείπει και κανένα χαράκι ακόμα! Πάντως πολύ ωραίο ενυδρείο να το χαίρεσαι! Τι θα μου πρότεινες να προσθέσω;Μέσα ήδη κολυμπούν χαρούμενα 2 clooun,1 zevra damsel,2 chromis,1 yellow tang,1 lime wrasse,1 goby σε L μέγεθος και για το κερασάκι παίζουν καμια 10αριά σαλιγγάρια + μια cleaner shrimp.Νομίζω σε συνάρτηση με τα κοράλλια ότι έχει αρκετά ψάρια μέσα ήδη και αν βάλω,ίσως να βάλω ένα tang ακόμα! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουλίου 2012 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Ιουλίου 2012 #62 Share 6 Ιουλίου 2012 Ωραίο θα έδειχνε να βάλεις ένα flame ακόμα και να κλείσεις εκεί από ψάρια η και κανένα καρδίναλ! Για tang δεν θα το έλεγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Ιουλίου 2012 Author #63 Share 7 Ιουλίου 2012 Καρδινάλιο θα βάλω να είναι αραχτός και να μην αγχώνεται για τίποτε!Thnx Μάνο για τις προτάσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Ιουλίου 2012 #64 Share 7 Ιουλίου 2012 Καρδινάλιο θα βάλω να είναι αραχτός και να μην αγχώνεται για τίποτε!Thnx Μάνο για τις προτάσεις! Βάλε σε ζευγάρι αν βρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Ιουλίου 2012 Author #65 Share 14 Ιουλίου 2012 Και ένα μικρό updated video! http://youtu.be/pOJfYOPqEPU?hd=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Ιουλίου 2012 #66 Share 14 Ιουλίου 2012 Μπράβο να το χαίρεσαι!σκέφτεσαι να βάλεις κανένα ζωντανό ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 14 Ιουλίου 2012 #67 Share 14 Ιουλίου 2012 Πάρα πολύ μου άρεσε !!! Και το στήσιμο του βράχου και τα κοράλια και η ψαροπαρέα με τον γκόμπι κάτω απ΄το βράχο και τα χρώματα ..... Μπράβο να το χαίρεσαι φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Ιουλίου 2012 Author #68 Share 17 Ιουλίου 2012 Παιδιά εχτές έκανα μετρήσεις στα νιτρικά μου και το τέστ μου έδωσε πάνω από 40!!!!!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-111: Αλλαγή νερού και βακτήρια;;;;;Τι λέτε για να πέσουν ΜΠΑΜ να δώσω και λίγο prime;Αν ναι απευθείας μέσα στο ενυδρείο;;;;και πόσο ακριβώς για τον κύβο μου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Ιουλίου 2012 Author #69 Share 17 Ιουλίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 17 Ιουλίου 2012 #70 Share 17 Ιουλίου 2012 Μεγαλη αλλαγη νερου και συγουρα βακτηρια..... βρηκες ομως απο που πηγαζει το προβλημα με τα νιτρικα??? ισως πολυ ταισμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Ιουλίου 2012 #71 Share 17 Ιουλίου 2012 Κάνε μεγάλη αλλαγή και ρίξε και βακτήρια!Εν το μεταξύ το yelow σου στο βίντεο φαίνεται λίγο αδυνατούλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Ιουλίου 2012 Author #72 Share 17 Ιουλίου 2012 Η στάνταρ πηγή των νιτρικών είναι το πολυυυυυυ τάισμα λόγω ότι το yellow μου έπαθε μικροβιακή μόλυνση και έχασε απότομα βάρος και έπρεπε κάπως να το ανακτήσει!Τώρα πάει καλύτερα αλλά όπως και να έχει τα τάνγκ δεν θέλουν 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον τάισμα;;;Πως να συντηρήσω χαμηλά νιτρικά ταίζωντας 2 φορές την ημέρα σπιρουλίνα με 9 ψάρια;;;;;Άμεσα ετοιμάζω σάμπ που θα μπει και δεύτερο σκίμερ εν δράσει για περισσότερο και πιο επιθετικό σκιμάρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιουλίου 2012 #73 Share 17 Ιουλίου 2012 Η στάνταρ πηγή των νιτρικών είναι το πολυυυυυυ τάισμα λόγω ότι το yellow μου έπαθε μικροβιακή μόλυνση και έχασε απότομα βάρος και έπρεπε κάπως να το ανακτήσει!Τώρα πάει καλύτερα αλλά όπως και να έχει τα τάνγκ δεν θέλουν 2 φορές την ημέρα τουλάχιστον τάισμα;;;Πως να συντηρήσω χαμηλά νιτρικά ταίζωντας 2 φορές την ημέρα σπιρουλίνα με 9 ψάρια;;;;;Άμεσα ετοιμάζω σάμπ που θα μπει και δεύτερο σκίμερ εν δράσει για περισσότερο και πιο επιθετικό σκιμάρισμα! Θα δουλεψεις δυο σκιμμερ ταυτοχρονα στο ιδιο ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Ιουλίου 2012 Author #74 Share 17 Ιουλίου 2012 (edited) Ναι ένα της aquavie με κυκλοφορία 1400l/h και το turboflotor 500 της aqua medic.Θα δουλεύουν μαζί στο σάμπ.Υπάρχει κάποιος λόγος για να μην το κάνω;Εννοώ θα προκαλέσω κάτι ανεπιθύμητο;Το σάμπ θα είναι 40χ40χ60 και θα έχει 2 διαμερίσματα. Έγινε επεξεργασία 17 Ιουλίου 2012 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Ιουλίου 2012 #75 Share 17 Ιουλίου 2012 Εχεις δει καπου να δουλευουν δυο σκιμμερ μαζι;Θα με ενδιεφερε να το δω κι εγω,γιατι νομιζω πως δεν δουλευει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος