Jump to content

Kostask. Reef Cube 60X60X60

kostaskappa

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα να μου δώσετε τα φώτα σας...!

Μετρήσεις:

KH:9

PH8.2

Ca:460

Phosphate:<0.02

Nitrite:0.025<

Celsius:26-8

Μαγνήσιο δεν υπάρχει αλλά σύντομα θα γίνει η προσθήκη!

Ζωντανά:

Κοράλλια:

2x sinnularia

2x star pοlyps

4x zoanthus frags (20-50 heads)

1x brown tube worm

1x sarkophyton

και πολλά μανιτάρια!

Ψάρια:

1x yellow tang

1x Zebra damsel

2x Ocealaris clowns

1x Goby

1x Cleaner shrimp

2x σαλιγκάρια (Ξέρω θέλω κι άλλα!)

Εξοπλισμός:

1x Eheim external filter 440l/h με σφουγγάρια και αντιφώσφορο+άνθρακα.(κακώς τα σφουγγάρια το ξέρω αλλά για να σας δω με goby σε ψιλόκοκο αραγωνίτη :veryangry: )

1x Internal skimmer Aqua Medic Turboflotor 500.(μέχρι στιγμής το πάει το γράμμα)

1x sunsun (κινέζοοοοοος) στα 2000l/h + άλλος ένας στα 1000.(προσεχώς θα γίνει αντικατάσταση με το wavebox της boyu)

1x fluval surface skimmer.

2x T8 (blue marine-glo+daylight)

+DIY led για δύση-ανατολή.

Η πρώτη αλλαγή έχει γίνει ήδη με 20 λίτρα φρέσκου ύδωρ με αλάτι RED SEA.

Ταίζω Hikari για τα ψάρια μου (3x εβδομαδιαία) και Tropic marin pro coral phyton (1x εβδομαδιαία) για τα κοράλλια.

Να συμπληρώσω ότι από πρόσθετα ''πέφτουν'' Seachem reef fusion 1+2.

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

• Απαντήσεις 219
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όμορφο ενυδρειο και ωραίο στήσιμο!! Πόσο καιρο τρέχει το ενυδρειο??

Ωραίο το ενυδρείο σου φίλε! Πόσο καιρό τρέχει?μήπως θα έπρεπε να "ανοίξεις" λίγο τα βράχια να δημιουργηθούν περισσότερες κρυψώνες;

Εύχομαι να το δεις τούμπανο φίλε!!!

ωραιο ενυδρειο.

δεν χρειαζονται τιποτα απο προσθετα τα συγκεκριμενα κοραλια.τσαμπα επιβαρυνεις το νερο σου.

Οι διαστάσεις του ενυδρείου σου είναι τέτοιες που μπορείς να κάνεις θαύματα με το στήσιμο του βράχου.... κάνε μερικούς πειραματισμούς και θα δεις ότι θα γίνει πολύ καλύτερο

Πολυ ωραιο φιλε αντε να ερθει κλ εμενα η σειρα μου να κανω ενα 160αρι που εχω ρεεφ.

Πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσε. Πολυ σαρκοφυτο ομως εβαλες μεσα και θα το τιγκαρεις μονο με αυτα

Πολυ ωραιο φιλε να το χαιρεσε. Πολυ σαρκοφυτο ομως εβαλες μεσα και θα το τιγκαρεις μονο με αυτα

Θα φραγκαρει και θα μοιραζει.

κωστα κουκλι ειναι!!!! να το χαιρεσαι φιλαρακι μου :)

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....!Στο παρασύνθημα τώρα,ξέχασα να αναφέρω την τραχυφυλια και την καπνέλια στα κοράλλια....όσο για το πολύ σαρκόφυτο....μόνο ένα έχω ωρε!Τα άλλα που είναι μπροστά είναι μια καφέ σινουλάρια και δίπλα είναι hairy mushrooms!Εννοείτε πως αν φραγκάρουν τότε θα μοιράσω σε όποιον θέλει....χομπίστες είμαστε πάνω απ'όλα...όχι έμποροι! :D Και όπως πάμε....θα φργκάρουν μπαμ μπαμ....!Βάλτε και στα υπόψην ότι το ενυδρείο τρέχει 2,5 μήνες....και μερικά κοράλλια έχουν γίνει τούμπανα!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια....!Στο παρασύνθημα τώρα,ξέχασα να αναφέρω την τραχυφυλια και την καπνέλια στα κοράλλια....όσο για το πολύ σαρκόφυτο....μόνο ένα έχω ωρε!Τα άλλα που είναι μπροστά είναι μια καφέ σινουλάρια και δίπλα είναι hairy mushrooms!Εννοείτε πως αν φραγκάρουν τότε θα μοιράσω σε όποιον θέλει....χομπίστες είμαστε πάνω απ'όλα...όχι έμποροι! :D Και όπως πάμε....θα φργκάρουν μπαμ μπαμ....!Βάλτε και στα υπόψην ότι το ενυδρείο τρέχει 2,5 μήνες....και μερικά κοράλλια έχουν γίνει τούμπανα!

Εννοείτε πως αν φραγκάρουν τότε θα μοιράσω σε όποιον θέλει....χομπίστες είμαστε πάνω απ'όλα...όχι έμποροι! :D

μπραβο ρε κωστα :thumbup:

Εννοείτε πως αν φραγκάρουν τότε θα μοιράσω σε όποιον θέλει....χομπίστες είμαστε πάνω απ'όλα...όχι έμποροι! :D

μπραβο ρε κωστα :thumbup:

Νικόλα μαζί τα λέγαμε...τίποτε πιο καλό από το χαμόγελο ενός φίλου!κάνε μου αναπάντητη αύριο το πρωί να σε πάρω να κανονίσουμε meeting!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα....παίζει μια UV 5 watt....να την κοτσάρω επάνω...;;;;αξίζει...;;;θα κάνει δουλειά ή μήπως είναι πολύ μικρή;;

μην ασχοληθεις με uv δεν υπαρχει λογος το ενυδρειο σου τρεχει παρα πολυ καλα

οταν ενα κλειστο συστημα παει σφαιρα οπως το δικο σου δεν βρισκω τον λογο να το πειραξης...

Μια χαρά.....δεν βάζω τίποτε και συνεχίζω ως έχει....!Θα βγάλω και καλύτερες φωτό για να δώσω και λίγη λεπτομέρεια...!Ωστόσο εσείς κύριε νικόλα μας χρωστάτε μια επίσκεψη εεεεε!!!!!!! :cheers:

εισαι πραγματικα ενα κομματι μαλαμα σαν παιδι και σαν χομπιστας !!

το ενυδρειου σου εχει προοπτικες τρελες!!!

ειμαι σιγουρος οτι θα μας εκπληξεις ευχαριστα στην συνεχεια ;)

μπραβο σου και παλι κωστη να το χαιρεσαι!!!!!! :)

ΥΓ. εχεις απολυτο δικιο θα επανορθωσω....

Έγινε επεξεργασία - nikostrex

Πολύ ωραίος κύβος, με καλές προοπτικές. Βάλε στα σχέδια μια αναβάθμιση του φωτισμού και άλλαξε θέση στην trachyphyllia, βάλτη στον αραγονίτη.

Καλή συνέχεια.

απο τα αγαπημενα ενυδρεια ο κυβος της ανουμπια,βαλε το νικο να σου φτιαξει μια φωτιστικαρα με λεντ και θα σαι σουπερ,ωραιο και μινιμαλ το στησιμο του βραχου,θα μεινεις στα μαλακά απο κοράλια?

Πολύ όμορφο ενυδρείο να το χαίρεσαι φίλε γιατί αξίζει απ' τα λεγόμενά σου, τις απόψεις σου και απ' την τοποθέτησή σου περι χομπισμού :)

Πολύ όμορφο ενυδρείο να το χαίρεσαι φίλε γιατί αξίζει απ' τα λεγόμενά σου, τις απόψεις σου και απ' την τοποθέτησή σου περι χομπισμού :)

Να'σαι καλά φίλε μου :)

Όσο για το ύδωρ ναι...ακόμα δεν έχω πάρει όσμωση και ντρέπομαι που το λέω...αλλά το νερό δεν είναι βρύσης...ας είναι καλά ένας φίλος που με έφτιαξε για την αρχή...ωστόσο η όσμωση δεν αργεί να έρθει...απλά θα πω ένα ρητό που λέει...no money...no honey!Σίγουρα αν δεν καταφέρω να την πάρω μέχρι την δεύτερη αλλαγή,θα κάνω μια επίσκεψη στον Nικόλα να με κάνει μάγκα :)

Υ.Γ.Γιαααααα πάρτε σειρά σιγά σιγά...η καπνέλια θα βγει απ'έξω σε λίγο! :))))

απο τα αγαπημενα ενυδρεια ο κυβος της ανουμπια,βαλε το νικο να σου φτιαξει μια φωτιστικαρα με λεντ και θα σαι σουπερ,ωραιο και μινιμαλ το στησιμο του βραχου,θα μεινεις στα μαλακά απο κοράλια?

Σιγά σιγά...όλα θα γίνουν....!

Πολύ ωραίος κύβος, με καλές προοπτικές. Βάλε στα σχέδια μια αναβάθμιση του φωτισμού και άλλαξε θέση στην trachyphyllia, βάλτη στον αραγονίτη.

Καλή συνέχεια.

Δεν μου το επιτρέπει η κυκλοφορία μου σε αυτό το σημείο γιατί είναι δυνατή και έχω ανάδευση....στο μέλλον όμως θα πάει στην θέση που της αρμόζει!!!

@dopeman>Ναι,μόνο μαλακά...θέλω κιιιιιιινηση...!

Ανεβάζω και μια φωτογραφία με το πως έχει ανοίξει (για τα καλά) σήμερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...