Jump to content

Παιχνίδια - Γαμπρίσματα Ή Τσαμπουκάδες ????

Recommended Posts

Εμένα μου φαίνεται για μάχη για μια θέση στην ιεραρχία του κοπαδιού. Μετά τους τσαμπουκάδες, λογικά θα δεις και άλλα χρώματα στα ψάρια.

:)

• 4 weeks later...

τσαμπουκας για την θεση του αρχηγου ο νικητης θα φανει απο τα χρωματα οπως ειπε και ο Κωστης

δυστυχώς άρχισαν τα όργανα για την ανάδειξη του κυρίαρχου αρσενικού. ένα από τα chaitika έχει φάει πολύ ξύλο και είναι συνέχεια σε μια γωνία ψηλά στο ενυδρείο. μάλλον είναι ο χαμένος. σε αυτή την περίπτωση τι κάνω ? άλλο ενυδρείο δεν έχω. ποια θα είναι η κατάληξη? μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω τα χειρότερα για τον χαμένο ???

Εγώ με τα δικά μου κριτήρια και την δικιά μου στάση σε ανάλογες περιπτώσεις, θα σου πρότεινα αν δεις ότι αυτή η επιθετικότητα συνεχίζεται, να το απομακρύνεις.

Εγώ με τα δικά μου κριτήρια και την δικιά μου στάση σε ανάλογες περιπτώσεις, θα σου πρότεινα αν δεις ότι αυτή η επιθετικότητα συνεχίζεται, να το απομακρύνεις.

και εγω αυτής της άποψης είμαι κωστή, αλλα πού να το πάω ????? :bigemo_harabe_net-81:

Από την παρουσίαση που έκανες του ενυδρείου αν δεν κάνω λάθος τα ψάρια είναι 9 τον αριθμό.Αν αυτό είναι σωστό ,κατά τη γνώμη μου θα μπορούσες να προσθέσει ακόμα λίγα να φτάσουν τα 12-13 ίσως και 15 .Η αύξηση του πληθυσμού πιθανόν να μειώσει την επιθετικότητα. :)

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από την παρουσίαση που έκανες του ενυδρείου αν δεν κάνω λάθος τα ψάρια είναι 9 τον αριθμό.Αν αυτό είναι σωστό ,κατά τη γνώμη μου θα μπορούσες να προσθέσει ακόμα λίγα να φτάσουν τα 12-13 ίσως και 15 .Η αύξηση του πληθυσμού πιθανόν να μειώσει την επιθετικότητα. :)

το ενυδρείο ξεκίνησε με 9 chaitika, αλλά λόγω bloat μείναν 6. για να μειώσω την επιθετικότητα και να γλιτώσω όσα ψαράκια μπορούσα πρόσθεσα και 9 bemba, (σύνολο 15) και αυτή η κίνηση άλλαξε την ψυχολογία όλων των ψαριών. εκεί που ήταν πάντα κρυμμένα τα chaitika ζωντανέψαν και από τότε δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχα αλλάξει και τις τροφές που τους έδινα με αυτές που με είχατε συμβουλέψει, άλλα τώρα άρχισαν οι τσαμπουκάδες για την αρχηγία, από τα chaitika. τα bemba είναι μικρά ακόμα για τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...