Δίας 7 Ιουνίου 2012 #1 Share 7 Ιουνίου 2012 Απο χτες μου βγαζει πολυ συχνα το μηνυμα παρακατω; Υπαρχει καποιο θεμα η συμβαινει μονο σε μενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Ιουνίου 2012 #2 Share 7 Ιουνίου 2012 (edited) Κάτι παρόμοιο συνέβει και σε μένα πριν λίγα λεπτά, αλλά δεν ήταν το ίδιο μύνημα.......... Ας μου πει κάποιος πως βγάζω φωτό για να το ανεβασω, κατι γινεται με το κουμπι φορουμ.... Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 7 Ιουνίου 2012 #3 Share 7 Ιουνίου 2012 Και σε μενα το ιδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Ιουνίου 2012 #4 Share 7 Ιουνίου 2012 και σε μένα.. δεν μπορώ να απαντήσω με την πρώτη.... άρα υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Ιουνίου 2012 #5 Share 7 Ιουνίου 2012 ναι και ειναι πολυ σπαστικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Ιουνίου 2012 #6 Share 7 Ιουνίου 2012 Mου εβγαλε το ιδιο με του Στρατου, οταν πατησα στο θεμα αυτο απο την αρχικη σελιδα, ενω οταν πηγα χειροκινητα (καφε-θεματα γενικου-το θεμα αυτο) no problem, κατι τρεχει με την αρχικη........ (δεν με αφησε να επεξεργαστω το παραπανω ποστ.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 7 Ιουνίου 2012 #7 Share 7 Ιουνίου 2012 μηπως καποιος "χακαρε" το φορουμ?κι εγω εχω προβληματα απο εχθες και μου βγαζει τα ιδια με σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 7 Ιουνίου 2012 Ας το κοιταξει λοιπον καποιος υπευθυνος,και περιμενουμε απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 7 Ιουνίου 2012 #9 Share 7 Ιουνίου 2012 Το πρόβλημα το έχουμε υπ' όψιν και ασχολείται ο Διαχειριστής με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Ιουνίου 2012 #10 Share 7 Ιουνίου 2012 Το αντιμετώπισα και εγώ, νομίζω όμως τώρα έχει διορθωθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Ιουνίου 2012 #11 Share 7 Ιουνίου 2012 Το αντιμετώπισα και εγώ, νομίζω όμως τώρα έχει διορθωθεί! Και εγώ το ίδιο, από νωρίς το απόγευμα νομίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2012 Author #12 Share 13 Ιουνίου 2012 Αντιμετωπιζω ξανα το ιδιο προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Ιουνίου 2012 #13 Share 13 Ιουνίου 2012 εμένα δεν μου βγάζει κάτι αλλα αργεί παρα μα παρα πολυ να ανοίξει και δεν φταίει η γραμμή γιατι οποία άλλη σελίδα να πάτησω ανοίγει αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος