TOMVLACH 6 Ιουνίου 2012 #1 Share 6 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια... μια γρηγορη ερωτηση. το ενυδρειο μου τρεχει 1.5 μηνα, μεσα εχω εδω και 9 μερες 4 γκαπυ.αυριο θα παω να παρω και ενα χαρεμι μολυ. σαλιγκαρια μπορω να βαλω απο τωρα η εχουν απαιτηση να στρωσει καλα ο βυθος? αμανο γαριδες θα βαλω αργοτερα. τα σαλιγκαρια εκτος απο αλγη θα τρωνε και μικρα φυλλαρακια κερατοφυλλο που πεφτει που και που στον βυθο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιουνίου 2012 #2 Share 6 Ιουνίου 2012 αν εισαι καλα απο μετρησεις μπορεις να βαλεις.για γαριδες ομως πολυ αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMVLACH 6 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2012 ευχαριστω πολυ.ξερετε... εχω ενα προβλημα. το σαιτ ειναι λιγο μπερδεμενο. δηλαδη παταω αναζητηση apple snail και ενω εγω θελω να διαβασω μονο το προφιλ τους μου βγαζει 800 αποτελεσματα. το ιδιο γινετε και με το κερατοφυλλο με τις λαμπες με τα φιλτρα.... κ.τ.λ τι μπορει να γινει ωστε οι βασικες πληροφοριες να ειναι καπου και τα προβληματα κια οι αποριες του κοσμου καπου αλλου? ξερω ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα μας κανατε την ζωη πιο ευκολη εμας τους αρχαριους... φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMVLACH 7 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 7 Ιουνίου 2012 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος