audiodrum 6 Ιουνίου 2012 #1 Share 6 Ιουνίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου kοινωνικο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):40Χ25Χ30 Συνολικά Λίτρα:50 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:Αnnubia,kερατοφυλο Ψάρια: 4 lemon tetra 2 red ballon rainbow 2 zebra danio 2 corydoras(1albino,1leopard) 1 pleco Άλλαείδη: Malaysian Trumpet Snails Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες:διακοσμιτικο βραχακι ! Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός:μαιρο χαλικακι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):T9 10W Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:εσωτερικο φιλτρο (μαμα) siporaxserakaifilterwool Θέρμανση/ Ψύξη:θερμοστατης 30W Λίπανση:Plantnutrition Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: 1 φορα την ημερα ανακατεμενες astacolortropicalkαι comm. formulaflakesoceannutrition 1φορα στις 3 μερες 1 algaewafersbeaphar,seravitamineανακατεμενη με το φαγητο 2 φορες,σκουλικη κατεψιγμενο 1 φορα/ εβδ ,,.και μια μερα νυστικα! Παράμετροι pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):27 Συντήρηση Αλλαγές νερού:1 την εβδομαδα 1/3 Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:apistresscoat+,bacterialbalancer,νερο βρυσηςσε θερμοκρασια ενυδρειου. Άλλες ρουτίνες συντήρησης σκουπα βυθου 1 φορα σε 1,5 μηνα αλλαγη σφουγαρακι καθε 10 η ξεπλιμα με νερου ενυδρειου μιχανικα μερη αντλιας,σωλινακια κ.τ.λ ξεπλιμα με νερο βρυσης 1 φορα το μηνα! kαλησπερα ασχολουμε περιπου 2 χρονια με το σπορ!!ειναι το πρωτο μου! sorryπου δεν εχω ολες τις μετρισεις εχω τις συμαντικοτερες! σε λιγο καιρο μετακομιζω σε 120 λτ και θα ειναι ποιο ανετα τα ψαρακια!! πολυ καλες οι πληροφοριες του φορουμ!!ευχαριστω παρα πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιουνίου 2012 #2 Share 6 Ιουνίου 2012 πολυ καλη αρχικη προσπαθεια και πολυ ομορφο το ενυδρειο σου φιλε μου. παρατηρησεις. 1.το χαλικι σου ειναι μαλλον χοντροκοκκο και αυτο ισως κανει ζημια στα μουστακια απο τα κορυς σου. 2.και ομως δεν εχεις τις σημαντικες μετρησεις.αυτες ειναι η αμμωνια και τα νιτρικα και ειναι απολυτως απαραιτητα σε ενα χομπιστα. 3.αλλη φορα προσπαθησε να μπουκοταρεις και να μην αγοραζεις μπαλουν ψαρια,αφου ειναι καθαρα ανθρωπινο δημιουργημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 6 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2012 ευχαριστω!αμμωνια εχω ,το γραφω ειναι 0!!no3 πρεπει να παρω το ξερω!!και το χαλικακι ειναι οσο ποιο ψιλο!!στο καινουργιο θα βαλω αμμο!οσο για τα ballon τι να κανω,{το μαθα κι αυτο} ψιχουλες ειναι κι αυτα!το επομενο με την βοηθεια σας θα ναι ποιο καλο!!!thanks and greetings guys!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 6 Ιουνίου 2012 #4 Share 6 Ιουνίου 2012 Ωραιος φιλε καλη προσπαθεια κ επισης καλη προσπαθεια με το καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 6 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 6 Ιουνίου 2012 (edited) ολα καλα euro δεν υπρχουν guys!!!γι αυτο σιγσ σιγα!μην ειμαστε πλεονεκτες!!!αν και μπενεις σε μπριζες συνεχως!!! Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2012 - audiodrum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος