Zacharopoulos 6 Ιουνίου 2012 #1 Share 6 Ιουνίου 2012 Εαν υπαρχει ενδιαφερον για τα παρακατω ειδη θα ηθελα να το ξερω αμεσα , ωστε να τα υπολογισω στην παραγγελια μου , μιας και δεν εχουμε σκοπο να τα συμπεριλαβουμε αλλιως. Centropyge loriculus ML Zebrasoma flavescens 5-6 cm Centropyge potteri L Lienardella Fascita L Lysmata wudermani Pomacanthus Paru 4-6cm Ενημερωστε με , μεσω Pm , τηελφωνου ή και απο εδω. Ευχαριστω Πολυ Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 6 Ιουνίου 2012 #2 Share 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για Centropyge loriculus ML και Pomacanthus Paru 4-6cm αλλά θα ήθελα να υπολογίσεις και να μου πεις τιμές. Φιλικά Μανώλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 6 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2012 Καλησπερα Αυριο το πρωι θα εχω και τιμουλες και θα σας ενημερωσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 7 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 7 Ιουνίου 2012 Παρακαλω οι ενδιαφερομενοι να μας ενημερωσουν αμεσα μιας και πρεπει να ολοκληρωσω την παραγγελια μου σημερα το βραδυ. Ευχαριστω Πολυ Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharopoulos 8 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 8 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον. Οσοι μου εχουν στειλει την παραγγελια τους θα ενημερωθουν κατα την ωρα της παραλαβης , και αργοτερα την ωρα της διαθεσης των ψαριων στο κοινο. Το θεμα Κλεινει Ευχαριστω πολυ Κωστας Ζαχαροπουλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts