Jump to content

Βοήθεια Με Controller Θερμοκρασίας Stc 1000

n_vergopoulos

Recommended Posts

παρέλαβα σήμερα ένα controller θερμοκρασίας stc 1000 και ενώ τον σύνδεσα δεν δουλεύει σωστά. τον σύνδεσα όπως λέει το παρακάτω διάγραμμα, δηλαδή στο 1 & 2 την παροχή του ρεύματος, στην 3 & 4 τον σενσορα θερμοκρασίας, στο 5 & 6 ένα καλώδιο με φις θηλυκό που πηγαίνει στον θερμαντήρα και στο 7 & 8 άλλο ένα καλώδιο με θηλυκό φις που πηγαίνει στον μετασχηματιστή με τα ανεμιστηράκια. το σέταρα και ενώ αυτό δείχνει ότι ανάβει ή το cool ή το heat, ανάλογα την θερμοκρασία αυτό δεν φέρνει ρεύμα έχω κάνει κάτι λάθος ???? βοηθήστε σας παρακαλώ.

post-14287-0-50664500-1338995016_thumb.jpeg

Διάβασε αυτό το θέμα: http://www.aquazone....showtopic=36932

Είναι για τον eliwell αλλά αντίστοιχα για τον Stc1000 η συνδεσμολογία είναι αυτή:

post-43628-0-07724200-1338997196_thumb.png

Να θυμίσω ότι νερό και 220 volt είναι επικίνδυνος συνδυασμός έτσι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς μας και ακόμα καλύτερα να ζητάμε τη βοήθεια επαγγελματία ηλεκτρολόγου.

Έγινε επεξεργασία - kikos7

παιδιά ευχαριστώ, μετά από πολύ παίδεμα - πειράματα - μπινελίκια τα κατάφερα και δουλεύει

ωραιος!!!!.αφου τα καταφερες,γραψε τι εκανες λαθος και πως το βρηκες για να βοηθηθει ο επομενος.....

καταρχήν είχα καταλάβει λάθος την λειτουργία του. μετά ακολούθησα κάποια σχεδιαγράμματα για σύνδεση που βρήκα, αλλά πάλι κάτι δεν δούλευε σωστά (δούλευαν συνέχεια τα ανεμιστηράκια, ακόμα και σβηστώ). τελικά ακολούθησα το παρακάτω σχέδιο και δουλεύουν όλα ρολόι.

post-14287-0-69595600-1339003692_thumb.jpg

Επειδη περιμενω κι εγω να μου ερθει ο ιδιος controller τα γεφυρωματα με τι τα κανετε και τις ενωσεις?απλα συνδεεις τα καλωδιακια η θελει κατι αλλο?Και τι καλωδια να ζητησω?

Επειδη περιμενω κι εγω να μου ερθει ο ιδιος controller τα γεφυρωματα με τι τα κανετε και τις ενωσεις?απλα συνδεεις τα καλωδιακια η θελει κατι αλλο?Και τι καλωδια να ζητησω?

φίλε μου καλησπέρα. τα γεφυρώματα τα έκανα με απλά καλώδια και όχι πολύ χοντρά, για να βιδώνουν εύκολα στις κλέμες δεν υπάρχει άλλωστε και μεγάλο φορτίο. απλά συνδέεις τα καλώδια όπως είναι στο σχεδιάγραμμα.

φίλε μου καλησπέρα. τα γεφυρώματα τα έκανα με απλά καλώδια και όχι πολύ χοντρά, για να βιδώνουν εύκολα στις κλέμες δεν υπάρχει άλλωστε και μεγάλο φορτίο. απλά συνδέεις τα καλώδια όπως είναι στο σχεδιάγραμμα.

ok!ευχαριστω!Αυριο θα χρησιμοποιησω κι εγω το σχεδιο σου καθως με ειδοποιησαν να παω ελτα να το παραλαβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...