Kouvou 6 Ιουνίου 2012 #1 Share 6 Ιουνίου 2012 καλησπερα ποσα ειναι τα ελαχιστα λιτρα που πρεπει να εχει το ενυδρειο για ενα ψαρι κλοουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #2 Share 6 Ιουνίου 2012 (edited) τι σκεφτεσαι παλι???? παντως εχει πολλα ειδη κλοουν...ποια θες? δες εδω http://www.liveaquaria.com/product/aquarium-fish-supplies.cfm?c=15+27 Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουνίου 2012 #3 Share 6 Ιουνίου 2012 ρε παιδια γιατι εχω ακουσει οτι το κλασσικο κλοουν κανει 5.50€ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 6 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 6 Ιουνίου 2012 γιαννακη εχω ενα μικρο ενυδρειο να καθετε κριμα δεν ειναι να το εχω ετσι το κλασσικο μωρε που εχει σε ολα τα πετ σοπ λεω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #5 Share 6 Ιουνίου 2012 γιαννακη εχω ενα μικρο ενυδρειο να καθετε κριμα δεν ειναι να το εχω ετσι το κλασσικο μωρε που εχει σε ολα τα πετ σοπ λεω εγω ποσα λιτρα???αντε να κανουμε κι οι δυο θαλασσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #6 Share 6 Ιουνίου 2012 ρε παιδια γιατι εχω ακουσει οτι το κλασσικο κλοουν κανει 5.50€ ?? μονο????εγω σε τιμη των 12 τα βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Ιουνίου 2012 #7 Share 6 Ιουνίου 2012 μονο????εγω σε τιμη των 12 τα βρηκα παρολο που δν ασχολουμε με το θαλασσινό εχω δει τιμες.το πιο ακριβω που εχω δει ειναι 7 ευρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιουνίου 2012 #8 Share 6 Ιουνίου 2012 ελατε και στην επαρχια να τα βρειτε 20-25..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 6 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 6 Ιουνίου 2012 http://www.aquariumfactory.com.au/clownfish.htm αν ισχυει δεν ειναι δυσκολοσ στοχοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Ιουνίου 2012 #10 Share 6 Ιουνίου 2012 Στα 100λιτρα μπορείς να φιλοξενήσεις άνετα ένα ζευγάρι.Μεγαλώνουν αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 6 Ιουνίου 2012 Author #11 Share 6 Ιουνίου 2012 αχα δλδ αυτο που λεει το λινκ που εβαλα για 30 λιτρα δεν ισχυει ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #12 Share 6 Ιουνίου 2012 και τι ψαρια προτεινετε να βαλει καποιος σε 30λιτρο?μιλαμε ενα ενυδρειο μονο με ψαρια,χωρις κοραλια και αλλα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιουνίου 2012 #13 Share 6 Ιουνίου 2012 κανα μικρουλι γοβιο και καμμια γαριδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 6 Ιουνίου 2012 Author #14 Share 6 Ιουνίου 2012 στο fish only δεν κανεισ κατι διαφορετικο απο το nano reef περα απο τοοτι δεν εχει κοραλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #15 Share 6 Ιουνίου 2012 klaz αν εβαζα γοβιο 1000% θα εβαζα αυτο το ζουζουνι http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+2124+1968&pcatid=1968 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιουνίου 2012 #16 Share 6 Ιουνίου 2012 klaz αν εβαζα γοβιο 1000% θα εβαζα αυτο το ζουζουνι http://www.liveaquar...968&pcatid=1968 Θα το εβαζες ΑΝ το εβρισκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #17 Share 6 Ιουνίου 2012 Θα το εβαζες ΑΝ το εβρισκες. τοσο δυσκολο να βρεθει ενα ψαρακι 3 εκατοστων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Ιουνίου 2012 #18 Share 6 Ιουνίου 2012 με προλαβες στρατο..... γιαννακη οτι βλεπεις σε ξενες ιστοσελιδες δεν σημαινει οτι το βρισκεις εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #19 Share 6 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 7 Ιουνίου 2012 #20 Share 7 Ιουνίου 2012 καλησπερα ποσα ειναι τα ελαχιστα λιτρα που πρεπει να εχει το ενυδρειο για ενα ψαρι κλοουν? Επειδή ένα ψάρι κλόουν συνήθως πάει .... με ένα ψάρι κλόουν ακόμα και επειδή τα δυο ψάρια κλόουν συνήθως πάνε με ανεμώνη και κανα εύκολο κοραλάκι ή μανιταράκι και επειδή υπάρχουν και άλλα όμορφα ψαράκια να κολυπμάνε με τα δυο κλοουνάκια θα πρότεινα ένα 60λιτρο αν θες να ξεκινήσεις το θαλασσινό σου με 2 λάμπες Τ8, ενα σκιμμερ, 1 φίλτρο, 2 κυκλοφορητές, ζωντανό βράχο, αραγωνιτη, αλατακι και στη συνεχεια τεστάκια. Υπομονή 20-30 μέρες να γινει ο κυκλος του αζωτου, και τότε θα επιβραβευτείς για την υπομονή σου τοποθετώντας τους 2 πρώτους κατοίκους σου, τα κλοουνάκια και μεχρι τοτε διαβασμα, πολυ διαβασμα, στον ελευθερο σου χρονο διαβασμα και Καλή Επιτυχία ps Διάβασμα είπα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 7 Ιουνίου 2012 Author #21 Share 7 Ιουνίου 2012 ναι φιλε ειπες πολυ διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Ιουλίου 2012 #22 Share 7 Ιουλίου 2012 θα πρότεινα ένα 60λιτρο αν θες να ξεκινήσεις το θαλασσινό σου με 2 λάμπες Τ8, ενα σκιμμερ, 1 φίλτρο, 2 κυκλοφορητές, ζωντανό βράχο, αραγωνιτη, αλατακι και στη συνεχεια τεστάκια. Υπομονή 20-30 μέρες να γινει ο κυκλος του αζωτου, και τότε θα επιβραβευτείς για την υπομονή σου τοποθετώντας τους 2 πρώτους κατοίκους σου, τα κλοουνάκια και μεχρι τοτε διαβασμα, πολυ διαβασμα, στον ελευθερο σου χρονο διαβασμα και Καλή Επιτυχία ps Διάβασμα είπα ??? Τώρα μου έδωσες δύναμη Κών/νε! :bowdown: :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Ιουλίου 2012 #23 Share 7 Ιουλίου 2012 (edited) Όπως είπε και ο μπιπ μπιπ για να κάνεις το βήμα θέλει πολύ διάβασμα!Από την άλλη,εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα αλάτια σε ένα 20 λίτρων ενυδρειάκι της hailea,που μέσα φιλοξενούσα 1 κλόουν,1 ντάμσελ ζεμπρέ και μια γαρίδα καθαριστή+1 star polyp (κοραλλάκι),ζωανθούς σε ταληράκια (frags),1 brown tube worm,μερικά μανιταράκια ricordea και αρκετά απλά hairy μανιταράκια....το όλο σύστημα έτρεχε με 2 φίλτρα,ένα κρεμαστό το elite της hush με κυκλοφορία στα 400 λίτρα αν θυμάμαι καλά και το εσωτερικό μαμά με 200 λίτρα ανα ώρα.Για κυκλοφορία είχα της haidor τον pico στα 280 λίτρα ανά ώρα (ίσως ο καλύτερος pico κυκλοφορητής για εμένα).Στο εξωτερικό είχα άνθρακα και αντιφώς και στο εσωτερικό μηχανικό φιλτράρισμα (1 μικρό σφουγγαράκι).Από ζ. βράχο είχα μέσα γύρω στα 3.5 κιλά και το φιλτράρισμα κρίνονταν ικανοποιητικό!Από φώς είχα φτιάξει DIY leds με λεντοταινίες μπλέ και ψυχρό λευκό...έτρεχε χωρις σκίμερ ΑΛΛΑ με εβδομαδιαίες αλλαγές νερού των 3 με 5 λίτρων αναλόγως της κατάστασης του νερού....!Το όλο έργο κράτησε 7 μήνες όταν και βαρέθηκα να κάνω κάθε τρεις και λίγο αλλαγές νερού και αποφάσισα να ξεφραγκιαστώ και να φτιάξω τον κύβο μου!Εγώ θα σου έλεγα να το τολμήσεις,αλλά να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να φροντίζεις τα ζωντανά που θα φιλοξενείς.Καλό θα ήταν πάντως να περιμένεις λίγο και ξεκινάς μετά το πέρας του καλοκαιριού,γιατί αυτά τα pico έχουν τρελό πρόβλημα με τις θερμοκρασίες...! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουλίου 2012 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος