Jump to content

Ιδέες Για Ψάρια Σε Reef 300Λίτρα

sfedonas

Recommended Posts

καλησπέρα. θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για σύνολο ψαριών σε reef ενυδρειο. υπάρχει ήδη ένα yellow και ενα blue tang. περισσότερο μου αρέσουν τα tang οποτε όποιος συνδιασμός προταθέι να έχει αυτα σε κύριο μέρος. πχ μια πρόταση είναι

japonicus

blue

yellow

7-8 chromis

naso

gobbies.

θα ήθελα όμως και άλλες ιδέες για ψάρια που συμβιώνουν πχ όχι λευκοστερνους και τετοια. (σε αυτα τα λίτρα θα σφάζονται)

Αφου σε 300 λιτρα εχεις ηδη ένα yellow και ενα blue tang,τα υπολοιπα tangs απλα τα ξεχνας κατα τη γνωμη μου,και ψαχνεις μονο για μικροψαρα.

Και εγώ 300 λίτρα έχω κ έχω μέσα ενα blue . Καααααποτε κ όταν στρώσει καλα το νερό μου θα βάλω κ ενα yellow... Και τα 2 tang σε αυτά τα λίτρα είναι πολυτέλεια... Δε νομίζω να μπαίνει κ 3ο tang...

Αφου σε 300 λιτρα εχεις ηδη ένα yellow και ενα blue tang,τα υπολοιπα tangs απλα τα ξεχνας κατα τη γνωμη μου,και ψαχνεις μονο για μικροψαρα.

+1

το sump παντως είναι 250λιτρα....

και τι να το κανεις?στο σαμπ θα κολυμπανε?

ειδικα τον japonicus που σκεφτηκες σε αυτα τα λιτρα σαν τον τζακ τον αντεροβγαλτη θα τον δεις...

το sump παντως είναι 250λιτρα....

ασχετον!!!!

Έγινε επεξεργασία - Δίας

παιξε με κοπαδι απο anthiaspost-39804-0-73295900-1339006072_thumb.jpgpost-39804-0-73295900-1339006072_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - doperman

αν του κατσουν.....

κανα reef - safe κοπάδι mini-mini δηλαδή μικρότερο και απο chromis... πχ για 2χρόνια να μένει <2cm γνωρίζει κανείς. βιώσιμο πάντα.... οχι κάτι που δεν τρώει η έχει κάποια "αστεία" απέτιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...