myrsine 5 Ιουνίου 2012 #1 Share 5 Ιουνίου 2012 Γειά σας! Εδώ κ πολύ καιρό δεν βλεπω ακαθαρσίες στον βυθό του ενυδρείο κ παρατηρησα οτι ο μονομαχος μου έχει φουσκωμενη κοιλιά. Τον ταιζω με 7-8 μικρούς κοκκους την ημέρα. Αύριο θα του δώσω αρακα. Του εχω ξαναδωσει παλιά αλλά το θέμα είναι πωσ η τροφή πέφτει στον βυθό κ δν την τρώει γιατί έχει μάθει ν τρώει απο το χέρι μου. Τι να κανω για τον φάει? Για πόσες μέρες να του δίνω αρακα? Την τροφη που του εδινα να την σταματήσω για κάποιες μέρες κ αν ναι, για ποσες? Ειναι σίγουρα σύμπτωμα δυσκοιλιοτητας ε? Κινδυνευει από αυτό το ψαράκι μου??? :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita 5 Ιουνίου 2012 #2 Share 5 Ιουνίου 2012 Συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα για να έχουμε μια πλήρη εικόνα!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 6 Ιουνίου 2012 #3 Share 6 Ιουνίου 2012 Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος