tasvar 5 Ιουνίου 2012 #1 Share 5 Ιουνίου 2012 Για πείτε μου οι έμπειροι, τί φύλο είναι, (αγόρι ή κορίτσι), για να βρώ ζευγάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 5 Ιουνίου 2012 #2 Share 5 Ιουνίου 2012 φιλε μου δεν εχει να κανει με την εμπειρια αλλα με το διαβασμα κ το ψαξιμο! διαβασε λιγο για το προφιλ του! τι ηλικια εχει? φαινετε μικρο κ αν ειναι δυσκολο να πεις ακομα. αλλα θυληκο φαινετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasvar 5 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2012 Και εγώ από οτι έχω διαβάσει, για θηλυκό το βλέπω. Ηλικία δεν ξέρω. Είναι 8-9 εκατοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 6 Ιουνίου 2012 #4 Share 6 Ιουνίου 2012 παιζει και η εμπειρια στα πλεκο. ποιος στο ειπε αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Ιουνίου 2012 #5 Share 6 Ιουνίου 2012 αυτοι δεν ειναι οι γνωστοι πλεκο που πουλανε στα πετ?αν ναι νομιζω πως ειναι δυσκολη η αναπαραγωγη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasvar 6 Ιουνίου 2012 Author #6 Share 6 Ιουνίου 2012 Από πέτ την πήρα, απλά σκέφτομαι οτι καλό είναι να έχει "παρέα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 6 Ιουνίου 2012 #7 Share 6 Ιουνίου 2012 Αν παρατηρείς κάτι σαν τσουτσουνάκι μπροστά από τα εδρικά πτερύγια τότε είναι αρσενικό, με την προϋπόθεση ότι είναι ώριμο γεννητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasvar 7 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 7 Ιουνίου 2012 Θα το δώ και αυτό. Προς το παρόν είναι στην πίσω πλευρά του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Ιουνίου 2012 #9 Share 7 Ιουνίου 2012 αν και δεν είναι καθαρή η φωτογραφία για θυλικο το κόβω! να το χαιρεσε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasvar 7 Ιουνίου 2012 Author #10 Share 7 Ιουνίου 2012 Αν παρατηρείς κάτι σαν τσουτσουνάκι μπροστά από τα εδρικά πτερύγια τότε είναι αρσενικό, με την προϋπόθεση ότι είναι ώριμο γεννητικά. Κοίταξα σήμερα και δεν μπόρεσα να δώ κάτι.... Μάλλον κορίτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 7 Ιουνίου 2012 #11 Share 7 Ιουνίου 2012 ναι και εμενα το ιδιο για θηλυκο μου μοιαζει. απο το σωμα. αλλα το φυλο τι το θες αφου δεν αναπαραγονται σε κανονικα ενυδρεια μονο σε καμια λιμνουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasvar 8 Ιουνίου 2012 Author #12 Share 8 Ιουνίου 2012 Δεν χρειάζεται να είναι ζευγάρι μαζί; Μόνη της είναι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος