georgeguppy 5 Ιουνίου 2012 #1 Share 5 Ιουνίου 2012 Λοιπον εχουμε και λεμε.2 χρονια με τα ζωοτοκα ειπα να σταματησω βαρεθηκα τις γεννες!τα εδωσα ολα και μου εμεινε ενας ξυφοφορος αρρωστος θηλυκος!και τον εβαλα στο 30λιτρο μονο του!χθες δυστηχος πεθανε αλλα η ατιμη μου αφησε 20 μωρα και εχουν μείνει 15 υγιεστατα μωρακια τωρα και πρεπει να μεινουν 5-6 μηνες στο ενυδρειο μεχρι να φανει το φυλο τους και να τα δωσω! και ελεγα εγω επιτελους θα ησυχασω με ολες αυτες τις γεννες αλλα τελικα εγινε το αντιθετο!! ατιμα ζωοτοκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 5 Ιουνίου 2012 #2 Share 5 Ιουνίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχα μαλλον σε θελει πολυ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 5 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2012 χαχα ναιι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Ιουνίου 2012 #4 Share 5 Ιουνίου 2012 συμπασχω έχω τρελαθεί σε γενες θα αρχίζω να χαρίζω και μόλις ξεμπερδεψω θα αλλάξω ψαροσυνθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 5 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 5 Ιουνίου 2012 (edited) και εγω το ιδιο εκανα αλλα μου αφησαν ενα δωρακι μαλλον οχι ενα 15....!! Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2012 - georgeguppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος