xwriatis 5 Ιουνίου 2012 #1 Share 5 Ιουνίου 2012 Φιλοι μου αφρικανοι βοηθεια........ Εχει περιπου 2 βδομαδες που εχω παρει 7 μικρα ψαρακια απο γεννα ενος συνχομπιστα τα οποια τωρα αρχισαν τα τρελα τους..... Για να καταλαβετε τι εννοω σημερα το ενα απο τα 7 (προφανως το πιο αδυναμο αρσενικο) εχει χασει την μιση πραγματικα την μιση ουρα του.... Επισης ενα ακομα αρσενικο μαλλον κ αυτο τα ιδια σε μικροτερο βαθμο, κ τα 2 αυτα ειναι αποκομενα απο τα αλλα κ απο χτες γυριζουν μονο στην μια ακρη του ενυδρειου μου.. Ο δε τωρα αφεντικο κανει οτι θελει μεσα στο ενυδρειο απλα αυτα τα 2 δεν τα αφηνει να περασουν προς την μερια του.Επισης τα αλλα 4 ψαρακια τα κυνηγαει κ αυτα απλα δεν προσπαθει να τα απομακρυνει κανουν κυκλες μεταξυ τους κ δαγκωνονται να το πωω στο στομα.. Κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι ενα απο αυτα το οδηγει κατω απο τις πετρες κ οποτε βγαινει ξανα πηγαινει κ το βαζει μεσα στις πετρες.αυτο τι ειναι παλι?? Το ενυδρειο εχει διαστασεις 1,14χ30χ43 ph 8 k gh 12. Επισης τα ψαρακια δεν ξεπερνουν σε μεγεθος τα 3-3,5 cm κ ειναι τα neolamprologus pulcher daffodil. Παρακαλω τα φωτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 5 Ιουνίου 2012 #2 Share 5 Ιουνίου 2012 Δεν περιγράφεις καποιο πρόβλημα φιλε μου στην συμπεριφορά των ψαριών σου.....ειναι απόλυτα φυσιολογικό να εχεις αυτές τις εξελίξεις...... Ριξε μια ματια εδώ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59012 Οταν θα ξεχωρίσεις ζευγάρι μπορείς να απομακρύνεις τα υπόλοιπα ωστε να εχεις λιγότερες φασαρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 5 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2012 Κ τι να κανω να τα βγαλω τα αλλα 2 που τα εχει κατακρεουργησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 6 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 6 Ιουνίου 2012 Παρακαλω αν μπορει να αλλαξει ο τιτλος κ να γινει ''συμπεριφορα'' ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6 Ιουνίου 2012 #5 Share 6 Ιουνίου 2012 (edited) Στο ποστ 2 ο PRINCE εγραψε κάποια πράγματα προφητικά τα οποία βέβαια έχουν μεγάλη σημασία Έγινε επεξεργασία 6 Ιουνίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος