Jump to content

Συμπεριφορά Neolamprologus Pulcher Daffodil

xwriatis

Recommended Posts

Φιλοι μου αφρικανοι βοηθεια........ Εχει περιπου 2 βδομαδες που εχω παρει 7 μικρα ψαρακια απο γεννα ενος συνχομπιστα τα οποια τωρα αρχισαν τα τρελα τους..... :bigemo_harabe_net-168: Για να καταλαβετε τι εννοω σημερα το ενα απο τα 7 (προφανως το πιο αδυναμο αρσενικο) εχει χασει την μιση πραγματικα την μιση ουρα του.... Επισης ενα ακομα αρσενικο μαλλον κ αυτο τα ιδια σε μικροτερο βαθμο, κ τα 2 αυτα ειναι αποκομενα απο τα αλλα κ απο χτες γυριζουν μονο στην μια ακρη του ενυδρειου μου.. Ο δε τωρα αφεντικο κανει οτι θελει μεσα στο ενυδρειο απλα αυτα τα 2 δεν τα αφηνει να περασουν προς την μερια του.Επισης τα αλλα 4 ψαρακια τα κυνηγαει κ αυτα απλα δεν προσπαθει να τα απομακρυνει κανουν κυκλες μεταξυ τους κ δαγκωνονται να το πωω στο στομα.. Κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι ενα απο αυτα το οδηγει κατω απο τις πετρες κ οποτε βγαινει ξανα πηγαινει κ το βαζει μεσα στις πετρες.αυτο τι ειναι παλι??

Το ενυδρειο εχει διαστασεις 1,14χ30χ43 ph 8 k gh 12. Επισης τα ψαρακια δεν ξεπερνουν σε μεγεθος τα 3-3,5 cm κ ειναι τα neolamprologus pulcher daffodil.

Παρακαλω τα φωτα σας...

Δεν περιγράφεις καποιο πρόβλημα φιλε μου στην συμπεριφορά των ψαριών σου.....ειναι απόλυτα φυσιολογικό να εχεις αυτές τις εξελίξεις......

Ριξε μια ματια εδώ.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59012

Οταν θα ξεχωρίσεις ζευγάρι μπορείς να απομακρύνεις τα υπόλοιπα ωστε να εχεις λιγότερες φασαρίες.

Παρακαλω αν μπορει να αλλαξει ο τιτλος κ να γινει ''συμπεριφορα'' ευχαριστω

Στο ποστ 2 ο PRINCE εγραψε κάποια πράγματα προφητικά τα οποία βέβαια έχουν μεγάλη σημασία

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...