annaki 4 Ιουνίου 2012 #1 Share 4 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα, Ειχα ενα guppy και σημερα πηγα και πηρα το δευτερο. Και τα 2 ειναι αρσενικα. Το θεμα μου ειναι οτι ενω στην αρχη ολα φαινονταν μια χαρα, καμια ωρα μετα κι αφου ξεθαρεψαν, το παλιο εχει αρχισει και κυνηγαει διαρκως το καινουργιο και προσπαθει (απο οτι μου φαινεται) να τσιμπησει την ουρα του. Το προβλημα ειναι οτι το καινουργιο φαινεται να εχει φοβηθει και παει και καθεται πανω στο φιλτρο και δεν κανει τιποτα, δεν κουνιεται και δεν βγαινει προφανως απο φοβο... Μονο αυτα τα 2 ψαρακια υπαρχουν στο ενυδρειο...Τι θα κανω????????? Πρεπει να τα χωρισω?Κινδυνευει το νεο?Μου ειχαν πει πως δε θα υπαρχει προβλημα... Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιουνίου 2012 #2 Share 4 Ιουνίου 2012 ολα τα κοπαδοψαρα πανω κατω ετσι λειτουργουν ειδικα οταν ειναι μονο 2 και μαλιστα αρσενικα.απολυτως φυσιολογικη η συμπεριφορα τους.αν και δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου,εαν μπουνε και αλλα θα ηρεμισει η κατασταση αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 4 Ιουνίου 2012 #3 Share 4 Ιουνίου 2012 εχεις μεσα στο ενυδρειο θηλυκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
annaki 4 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 4 Ιουνίου 2012 οχι κι επειδη ειναι μικρο το ενυδρειο (20λιτρο) προς το παρον, δε θα βαλω θηλυκα τωρα, μονο κανα 2 αρσενικα ακομα... το θεμα ειναι οτι το λυπαμαι το μικρουλι γιατι αυτο δεν το πειραζει καθολου το αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annaki 4 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 4 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια εδω και τοση ωρα απο εκεινη που σας εγραψα, το μικρο ψαρακι καθεται πανω στο φιλτρο και δεν κουνιεται...Μπορει να βγει για 2 λεπτα και ξαναπαει εκει...Λετε να το πηρα αρρωστο; Το αλλο ολη την ωρα πηγαινει περα δωθε, πανω κατω...Απο την πρωτη μερα που το πηρα...Αυτο τι εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιουνίου 2012 #6 Share 4 Ιουνίου 2012 στρεσαρισμενο μαλλον αν οχι αρρωστο.χωρις αναλυτικη περιγραφη,μετρησεις κλπ,φωτο..δεν μπορουμε να μαντεψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 4 Ιουνίου 2012 #7 Share 4 Ιουνίου 2012 αν σε κυνηγουσε εσενα καποιος νταης ολη μερα τι θα κανες;Στρεασρισμενο ειναι.Βαλε 4 θυληκα και θα εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Ιουνίου 2012 #8 Share 4 Ιουνίου 2012 6 guppy σε 20 λιτρα ενυδρειο? Εννοειτε οτι δεν θα ειναι καλητερα! Φιλε μου κανε οτι σου ειπε ο φιλος klaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος