lykourgos 4 Ιουνίου 2012 #1 Share 4 Ιουνίου 2012 οπως λεει ο τιτλος εδω και δυο μερες εχει γεννησει πανω απο 50 μικρα τι πρεπει να προσεξω και τι να τα ταισω??? επισης οποιο ενδιαφερεται για μικρα ας μου στελει πμ! για πατρε ματι! http://i921.photobucket.com/albums/ad56/kakourgos2003/DSC01448.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιουνίου 2012 Author #2 Share 4 Ιουνίου 2012 ούτε ένας βρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 4 Ιουνίου 2012 #3 Share 4 Ιουνίου 2012 Μονο αυτο το ζευγαρι εχεις? μπορεις να ταισεις την ιδια τροφη που ριχνεις κ στα μεγαλα απλα 8α πρεπει να τριψεις τα φυλλαρακια καλα ωστε να μπορουν να φανε.Να σου ζησουν :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 4 Ιουνίου 2012 ναι μόνο αυτο έχω σε ένα 75αρι. οκ αυτο έκανα αλλα το είχα απορία! ευχαριστω πολυ... αν θέλεις κανένα μικρο πες μου είναι πολλαααααααα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 4 Ιουνίου 2012 #5 Share 4 Ιουνίου 2012 μην ανυσηχεις φιλε μου μια χαρα θα τα παν τα μικρα σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος