Jump to content

Χειροποιητο Ενυδρειο

θωμας

Recommended Posts

Καταρχην συγχαρητηρια για το οργανωμενο site σας...

Θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο μονος μου γιατι αυτα του εμποριου ειναι μικρα κ ακριβα....

Εχω την ικανοτητα να κολλησω τα τζαμια με ολα τα καταλληλα υλικα , αλλα κ την εξης απορια... Θα μπορεσει το ενυδρειο να αντεξει στην πιεση του νερου η θα "ανοιξει"... ?

Να το τολμησω...??? Και κατι ακομη ολα τα επιπλεον αξεσουαρ που θα χρειαστω ποσο θα κοστισουν?

ποσους τονους ενυδρειο δηλαδη σκοπευεις να φτιαξεις?γιατι οπως ειπες του εμποριου τα ενυδρεια ειναι...μικρα.?

Καλως ηρθες στην παρεα μας,πες μας διαστση.

Ολα γινονται :)

Το ενυδρείο που θέλεις να φτιάξεις αν είναι μεγάλο θα χρειαστείς και κόντρες πάνω κάτω για ασφάλεια και αναλόγως τα λίτρα και το ανάλογο πάχος στο τζάμι, επίσης η σιλικόνη να είναι κατάλληλη για ενυδρεια δηλαδή να μην είναι τοξική.

το εθεσα καπως λαθος μαλλον... π.χ. βρηκα ενα ενυδρειο στο εμποριο 35λιτρων 100 ευρω...

εγω θελω ν φτιαξω ενα με τις εξης διαστασεις 100cm (μηκος) x 60cm (βαθος) x 60cm (υψος)... δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι...

Έγινε επεξεργασία - θωμας

παρε το αυτοκινητο και ελα θεσ/νικη με 100 ευρω παιρνεις 80λιτρο.....

μαλλον εκει τα τοπικα καταστηματα με ενα 35λιτρο θελουν να βγαλουν το νοικι του μηνα.

ναι φιλε μου πραγματικα μιλαμε για κλεψιμο... γιαυτο μπηκα στην διαδικασια να σας ρωτησω.... ποσα λιτρα περιπου ειναι αυτο που θελω...???

ναι φιλε μου πραγματικα μιλαμε για κλεψιμο... γιαυτο μπηκα στην διαδικασια να σας ρωτησω.... ποσα λιτρα περιπου ειναι αυτο που θελω...???

100*60*60/1000 = 360 liters

100 Χ 60 Χ 60 : 1000 = 360 λίτρα

ισως και παραπανω εαν πας σε ετοιμο με καπακι,φως κλπ.

μπορεις ομως να ψαξεις για πιο φτηνα και σε κατασκευαστες ενυδρειων εδω θεσ/νικη,καθως να δεις και σε αγγελιες για ευκαιριες.

καλησπερα πιστευω μια ιδιοκατασκευη εκτος απο την χαρα της δημιουργιας διαθεσης χρονου και απεριοριστης υπομονης ειναι και οικονομικος με μικρη διαφορα ομως!!!

αλλα κοιτα και τις αγγελιες του φορουμ εχει πραγματικες ευκαιριες!

Καλώς όρισες στο AZ!

Ρίξε μια ματιά στης αγγελίες, εδώ θα βρεις πολλούς φίλους να πουλανε σε πολύ καλές τιμές!

Τι ψάρια θα βάλεις μέσα?

αρα συμφερει να το φτιαξω μονος μου... τωρα για αγγελιες που ν ψαξω?

κατασκευαστες ενυδριων??? δν το ξερα οτι μπορουν ν σ κανουν κατα παραγγελια...

δεν ξερω παιδια τι θα βαλω μεσα... ειμαι αρχαριος.. ειχα παλιαοτερα μονομαχους χρυσοψαρα σε γυαλες... θα αποφασισω αργοτερα... παιζει ρολο για το μεγεθος του ενυδριου?

μην βιαζεσαι καθολου τοτε.κανε την ερευνα σου,αρχισε εντατικο διαβασμα εδω μεσα,και εμεις εδω ειμαστε.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=74

κοιταξε εδω.

Μπορει καποιος να πουλαει καποιο ενυδρειο που μπορει να σε ενδιαφερει!

ευχαριστω παιδια..

πραγματικα πολυ ενημερωμενο το site... οτι αποριες εχω 8α σας ξαναρωτησω.. ελπιζω μν γινομαι κουραστικος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...