Jump to content

Ocellaris Με Clarkii

Recommended Posts

επειδη φιλος μου εδωσε ενα κλοουνακι clarkii και στο ενυδρειο εχω δυο ocellaris μικρα μπορω να βαλω τον clarkii μεσα ?

Υπαρχει προβλημα η θα πεσουν τιποτα ψιλες με τα ocellaris? Το ενυδρειο ειναι 218 λιτρα , και το clarkii προς το παρον το εχω στο sump .

Εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν δυο ειδη κλοουν στο ενυδρειο χωρης προβληματα , και φυσικα τα δικα μου δεν ειναι και απο τα πιο επιθετικα π.χ. οπως τα maroon που ειναι πολυ επειθετικα.

Να τον κανω λοιπον μπλουμ στο ενυδρειο ???

Έγινε επεξεργασία - jimmis1974

με τίποτα!

τοσο πολυ λοιπον ? αν ειναι να γηνει βιετναμ στο ενυδρειο αστο καλυτερα , απλα εχω δει πολλους που βαζουν και clarkii και ocellaris, μηπως θελει ολα μαζι ?

μην το παιξεις κορωνα γραμματα.και αν γινει βιετναμ,αντε βγαλτα μετα......

τοσο πολυ λοιπον ? αν ειναι να γηνει βιετναμ στο ενυδρειο αστο καλυτερα , απλα εχω δει πολλους που βαζουν και clarkii και ocellaris, μηπως θελει ολα μαζι ?

που;

Από προσωπική μου εμπειρία με clarkii είναι ένα <<κακό>> ψάρι. Ότι ψάρι υπήρχε στο ενυδρείο του έκανε επίθεση μέχρι και στο zebrasoma που είχε 3 φορές το μέγεθος του έκανε! Και αν παρατηρήσεις στα περισσότερα μαγαζιά που έχω δει δεν τα βάζουν με μικρότερα ψάρια!

Οκ θα μηνει στο sump και θα δω τι θα το κανω , δεν θελω να ταραξω τις ισορροποιες στο ενυδρειο που ειναι ολα ηρεμα και ωραια !

Απλα θυμαμαι εδω και δυο χρονια οταν ειχα στησει το θαλασσινο εβαλα στην αρχη ενα clarkii ( ουτε θυμαμαι που το ειχα βρει ) και μετα απο κανα μηνα εβαλα δυο small ocellaris , ηταν ολα στον κοσμο τους δεν πειραζε κανενα το αλλο ,τα αφησα για κανα 2 μηνο μαζι ολα ηρεμα, μετα το clarkii το εδωσα γιατι ηθελα να βαλω αλλα ψαρια και εμεινα με τα ocellaris.

Aπλα αν εμπενε , θα εμπενε σε αλλο ενυδρειο με 2 ocellaris πολυ μικρουλια και γιαυτο υπέθεσα μην μπορουν να συνυπάρξουν, γιατι αν το εβαζα στο δικο μου που τα ocellaris μου ειναι τερατα σε μεγεθος και κυριαρχα στο ενυδρειο θα εβλεπε το clarkii τα ραδικια αναποδα :lol: , τα ocellaris στο δικο μου ενυδρειο δεν πεζονται ... οτι ψαρι μπει θα το περασουν πρωτα απο crash test !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...