Aiolos 7 Ιουνίου 2012 #76 Share 7 Ιουνίου 2012 καλά ρε φίλε.. από τη μια "προσβάλλεις" το φόρουμ και όσους ασχολούνται μαζί σου... από την άλλη καθόμαστε και σου λέμε τι να κάνεις... και λες ναι ναι... και από την άλλη κάνεις πάλι του κεφαλιού σου. Πες μου ένα λόγο για να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 7 Ιουνίου 2012 #77 Share 7 Ιουνίου 2012 (edited) Καλή διάθεση χρειάζεται απ΄όλους μας και προσπάθεια αφού το θαλασσινό απαιτεί προσπάθεια αλλά κυρίως υπομονή !! Δεν υπάρχει μυστική συνταγή, υπάρχει όμως διαδικασία και ο κύκλος του αζώτου είναι κάτι που πρέπει να γίνει για να ξεκινήσει να "δουλεύει" το ενυδρείο σου ! Ρίξε μέσα τα βακτήρια σου, βάση δοσολογίας που λέει η συσκευασία και ... υπομονή 20+ μέρες αφού και να μετράς δε θα γίνει κάτι διαφορετικό. Κράτα θερμοκρασία σταθερή με θερμοστάτη και ανεμιστήρια όσο χρειάζεται και άστο ... ! Μόλις αμμωνία και νιτρώδη μηδενιστούν .... σφύρα να συνεχίσουμε. Δυστυχώς αυτή την "ηλίθια" αναμονή την περάσαμε όλοι. (Και να'σαι σίγουρος πως είμαι τόσο ανυπόμονος που πχ αυτή τη στιγμή στον 3ο μήνα είμαι σε φάση να εκραγεί το ενυδρείο μου απ΄τον υπερπληθυσμό. 21 μέρες όμως περίμενα σε αναμένα κάρβουνα, μέχρι που μπήκαν οι κλόουν ) Καλή συνέχεια Τελικά δεν κατάλαβα ποιο τρόπο θα ακολουθήσεις.... ps Αιολοσ σορρυ για την παρέμβαση, άσε τα μπόλια και ας ξεκινήσει παραδοσιακά με υπομονή και ταυτόχρονο διάβασμα για να αποκτήσει εμπέιρία και ... υπομονή !! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 7 Ιουνίου 2012 #78 Share 7 Ιουνίου 2012 ... το μαγαζάκι του τρόμου μου θυμίζει!!! Εμένα ωρολογιακή βόμβα... Φίλε καλυτερα να ξεστησεις οτι "εστησες" να αφήσεις τον βράχο ταράτσα κάνα μήνα,μέχρι που να τελειώσεις το διάβασμα δηλ.. και μετά αφού τα κατανοήσεις όλα τότε ξεκίνα και εδώ είμαστε.. αυτό το .. pico-reef που πας να κανεις,το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ταλαιπωρήσεις ζωντανά και στην τελική να ξανακάνεις όλα όσα σου λένε εδώ τα παιδιά. Φιλικα. Γιάννης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Ιουνίου 2012 #79 Share 7 Ιουνίου 2012 ps Αιολοσ σορρυ για την παρέμβαση, άσε τα μπόλια και ας ξεκινήσει παραδοσιακά με υπομονή και ταυτόχρονο διάβασμα για να αποκτήσει εμπέιρία και ... υπομονή !! μα φίλε μου ούτε παραδοσιακά δεν ξεκινάει.... δεν μπορεί να καταλάβει ότι προσπαθούμε με την εμπειρία μας να τον βοηθήσουμε ώστε να μην ταλαιπωρηθεί / ξοδευτεί / απογοητευτεί ... και να μην ταλαιπωρήσει τα όποια ζωντανά βάλει... που όπως το βλέπω αύριο κιόλας θα μπορούσε να βάλει και ψάρια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Ιουνίου 2012 #80 Share 7 Ιουνίου 2012 δυστυχως εγω υπομονη δεν βλεπω να εχει ο φιλος.στο τελος οτι και να λεμε θα κανει αυτο που θελει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος