niknik 3 Ιουνίου 2012 #1 Share 3 Ιουνίου 2012 ειναι απιστευτο.....http://www.youtube.com/watch?v=n_N3PqJCCQw δεν εχω λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #2 Share 3 Ιουνίου 2012 ναι...υπαρχει αρκετα χρονια αυτο το ενυδρειακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2012 #3 Share 3 Ιουνίου 2012 Ναι.. το ενυδρειακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #4 Share 3 Ιουνίου 2012 να ενα πιο ζωντανο σε χρωμα ebenos..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 3 Ιουνίου 2012 απιστευτα [ενυδρειακια] χαχαχαχαχα αχχχχχχχχχχχχχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουνίου 2012 #6 Share 3 Ιουνίου 2012 Nτοπαρισμενα και ισως σπονσοραρισμενα ενυδρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #7 Share 3 Ιουνίου 2012 Nτοπαρισμενα και ισως σπονσοραρισμενα ενυδρεια. καργα και τα 2 στρατο.απο πισω τους σπονσορες,εταιρειες κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2012 #8 Share 3 Ιουνίου 2012 να ενα πιο ζωντανο σε χρωμα ebenos..... Πολύ όμορφο ρε φίλε!!! Αν και εγώ είμαι ΄΄γλυκος΄΄ τύπος ψήνομαι για ένα 60λιτρο fish only γιατί η γυναίκα βλέπεις θέλει nemo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2012 #9 Share 3 Ιουνίου 2012 Nτοπαρισμενα και ισως σπονσοραρισμενα ενυδρεια. Σίγουρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #10 Share 3 Ιουνίου 2012 διπλα σου ειναι πεντακαθαρες θαλασσες.μην κανεις τη χαζομαρα να κανεις μικρο.ξεκινησε εστω με ενα 200λιτρο.νερακι απο τη θαλασσα.μηδεν κοστολογια συντηρησης τυχερε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2012 #11 Share 3 Ιουνίου 2012 διπλα σου ειναι πεντακαθαρες θαλασσες.μην κανεις τη χαζομαρα να κανεις μικρο.ξεκινησε εστω με ενα 200λιτρο.νερακι απο τη θαλασσα.μηδεν κοστολογια συντηρησης τυχερε... Ναι….πριζοσε με κιαλο!!! Χαχαχαχ… Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #12 Share 3 Ιουνίου 2012 χεχε..δεν κανω πλακα.ουτε νερο οσμωσης θα ξοδευεις τοσο, συγκριτικα με το γλυκο.ισα ισα να αραιωνεις λιγο την αλατοτητα.οτι δωσεις για τον εξοπλισμο αρχικα.μετα.....τρεχει μονο του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Ιουνίου 2012 #13 Share 3 Ιουνίου 2012 ειναι απιστευτο.....http://www.youtube.com/watch?v=n_N3PqJCCQw δεν εχω λογια. Αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο ενυδρείο στο vlaardigen της Ολλανδίας εδώ μια συνέντευξη του ιδιοκτήτη του,Piter van Suijlekom κάπου υπήρχε και ένα βίντεο με την κατασκευή του,που δείχνει τα "μηχανηματάκια" έχει στο από πίσω δωμάτιο,αλλά δεν μπορώ να το βρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2012 #14 Share 3 Ιουνίου 2012 Απίστευτα χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo1010 4 Ιουνίου 2012 #15 Share 4 Ιουνίου 2012 ενταξει ,δεν ειναι ασχημο,,χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιουνίου 2012 #16 Share 4 Ιουνίου 2012 Στο πρώτο... αν και reefάρα, παρατήρησα διάφορα μη "συμβατά" ψάρια. Πως και έτσι "καταπατά" τα "δεν πρέπει" που έχουμε μάθει τόσο καιρό..... γιατί να έχει αυτοκράτορα δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουνίου 2012 #17 Share 4 Ιουνίου 2012 Στο πρώτο... αν και reefάρα, παρατήρησα διάφορα μη "συμβατά" ψάρια. Πως και έτσι "καταπατά" τα "δεν πρέπει" που έχουμε μάθει τόσο καιρό..... γιατί να έχει αυτοκράτορα δηλαδή? Και γιατι να μην εχει;Οποιος θελει βαζει.Ενα σωρο πραματα κανουμε για να ικανοποιησουμε τη ματαιοδοξια μας,για να εχουμε υποτιθεται ενα σωστο πιστο αντιγραφο υφαλου σε 5 γυαλια μεσα;Στο ψαρι κολλαμε ομως γιατι θα μας φαει λιγο απο την ακροποριτσα.Το προιον της ματαιοδοξιας ομως δεν επιτυγχανεται...............Και μη μου πει κανεις πως εχω αδικο!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιουνίου 2012 #18 Share 4 Ιουνίου 2012 όχι όχι όχι δεν έχεις καθόλου άδικο.... το διαπιστώνω και από μένα αλώστε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιουνίου 2012 #19 Share 4 Ιουνίου 2012 Και γιατι να μην εχει;Οποιος θελει βαζει.Ενα σωρο πραματα κανουμε για να ικανοποιησουμε τη ματαιοδοξια μας,για να εχουμε υποτιθεται ενα σωστο πιστο αντιγραφο υφαλου σε 5 γυαλια μεσα;Στο ψαρι κολλαμε ομως γιατι θα μας φαει λιγο απο την ακροποριτσα.Το προιον της ματαιοδοξιας ομως δεν επιτυγχανεται...............Και μη μου πει κανεις πως εχω αδικο!!!!!!!!!!!!! Κοιτα Στρατο εμεις κολλαμε σε αυτο που λες γιατι εχουμε 1-2 ακροπορες.....ο τυποες εχει κατι κιλα εκει μεσα,οποτε και να του φαει 100 πολυποδες ο αυτοκρατορας δεν θα τον νοιαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουνίου 2012 #20 Share 4 Ιουνίου 2012 Νομιζω πως δεν καταλαβες τι προσπαθω να πω Γιωργο,αλλα δεν πειραζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Ιουνίου 2012 #21 Share 4 Ιουνίου 2012 Καταλαβα και πολυ καλα,αλλα κοιταω και το τραγικο του ογκου απο την αλλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος