NikoP 3 Ιουνίου 2012 #1 Share 3 Ιουνίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου Piranha Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):1.50X50x55 Συνολικά Λίτρα:400 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:Hydrophilla polysperma Ψάρια:Pygocentrus nattereri Άλλα είδη:Anentome helena Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Μπλε σκούρο Πέτρες: Ξύλα: 3 ρίζες 15kg Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: Βυθός: Ποταμίσια άμμο Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2Χ54w μια 4800k μια grolux, 2x24w 8000k Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Jbl e1500 όλο siporax και λίγο σφουγγάρι, κυκλοφορήτης sun-sun 5000lt Θέρμανση/ Ψύξη:2 eheim 300w Λίπανση:Seachem flourish Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:Γαρίδες, φιλέτο κοτόπουλο, συκώτι, granules sera granured(για αφρικάνες) Παράμετροι pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):26.2 Συντήρηση Αλλαγές νερού:Κάθε 10 μέρες 50% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Το νερό φιλτράρεται με προφίλτρα water waves 3 στάδια Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 3 Ιουνίου 2012 Author #2 Share 3 Ιουνίου 2012 (edited) Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2012 - NikoP Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 3 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 3 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2012 #4 Share 3 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο στήσιμο αλλά αν μπορείς βάλε και μία φώτο να δείχνει όλο το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 3 Ιουνίου 2012 #5 Share 3 Ιουνίου 2012 Ωραια τα red belly φιλε μου να τα χαιρεσαι... Πολύ ωραίο στήσιμο αλλά αν μπορείς βάλε και μία φώτο να δείχνει όλο το ενυδρείο! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 4 Ιουνίου 2012 #6 Share 4 Ιουνίου 2012 πολυ ωραιο να το χαιρεσαι μια γενικη φωτογραφια βαλε μονο την ζαταει ο λαος..1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 8 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 8 Ιουνίου 2012 Χαίρομαι που σας αρέσε, όλο το ενυδρείο υπάρχει σε φοτό στην πρώτη δημοσίευση. Και τώρα πια έχω μέσα και ένα πλέκο 25εκ. δεν τον έχουν πειράξει μέχρι τώρα. (με το που θα δω κάτι περίεργο θα τον βγάλω αμέσως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 8 Ιουνίου 2012 #8 Share 8 Ιουνίου 2012 (edited) Ωραίο φαίνεται το ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 8 Ιουνίου 2012 - Νίκος Πολίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 10 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 10 Ιουνίου 2012 Το πρόβλημά μου είναι το τάισμα, έχει κανείς εμπειρία για τάισμα με ξηρές τροφές όσες έχω δοκιμάσει εκτός απο sera granured(πολύ ψιλή τρόφη) δεν τις δέχονται έχει κανείς να προτείνει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Ιουνίου 2012 #10 Share 10 Ιουνίου 2012 Για δοκιμασε shrimp pellets της OSI.Ποσο καιρο τα εχεις;Εχουν μια δυσκολια στις ξηρες τροφες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 12 Ιουνίου 2012 Author #11 Share 12 Ιουνίου 2012 Τα έχω 15 μήνες τα έιχα πάρει 3εκ τώρα είναι περίπου 15εκ. Αυτή την τροφή δεν την έχω δοκιμάσει θα την πάρω και θα ενημερώσω, στο προηγούμενο ενυδρείο δεχόντουσαν και sticks για αμερικάνες, τώρα μόνο κατεψυγμένα και ελάχιστα απο αυτή που έιπα πιο πάνω. Αλλά και πάλι λιγότερο από τι έτρωγαν οτάν ήταν πιο μικρά είναι φυσιολογικό αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος