Jump to content

Καλησπερα Απο Παρο!

TONIPAROS

Recommended Posts

Αν και όχι ιδιαίτερα νέος σε αυτό το ιδιαίτερο και θαυμάσιο σπορ των ενυδρείων, άργησα να μάθω για το φόρουμ σας και τελικά έστω και συμπτωματικά από τρίτον το ανακάλυψα.

Δύο είναι οι μεγάλες μου απορίες. Η πρώτη έχει να κάνει με την απόκτηση γνώσης, κάτι που εδώ στο φόρουμ πιστεύω θα καλυφτεί.

Αλλά η δεύτερη έχει να κάνει με το πως και από που μπορώ να αγοράζω ψάρια δεδομένου ότι εδώ δεν υπάρχουν ανάλογα καταστήματα που να ασχολούνται σοβαρά με αυτό το σπορ.

Υπάρχουν τρόποι-καταστήματα-ιδιώτες που να μπορούν να μου στείλουν ψάρια μέσω κόυριερ ή πλοίου? Μακάρι να βρω απαντήσεις και σε αυτή την απορία μου....

Καλώς σας βρήκα λοιπόν.....

Καλως ηρθες φιλε μου.εισαι στο σωστοτερο μερος του πλανητη.χαιρομαι που διαβαζω για το πανεμορφο νησι σου.ειναι πανεμορφο οσο το θυμαμαι απο τα εφηβικα μου χρονια....βεβαια μονιμως ημουν πιωμενος τοτε εκει οποτε δεν θυμαμαι και πολλα.

Sent from my mobile phone

Καλως ηρθες φιλε μου!!

Και λεω τοσα χρονια δεν θα εμφανιστει κανενας πατριωτης?

Απο ποιο μερος της Παρου εισε?Αν ασχολησε με φυτεμενο μπορω να σε βοηθησω σε οτι θες.

Οσο για παραγγελιες σχεδον ολα τα μαγαζια που ειναι στο φορουμ στελνουν Παρο.

Οτι θες ριξε μηνυμα.

Καλως Ηρθες.

Καλησπέρα Μάρμα! Άνθρωπος από Πάρο??? Εκπλήσσομαι και εγώ!!! Μένω νότια στο αεροδρόμιο κοντά. Προφανώς ξέρεις και εσύ ότι τα δύο μαγαζάκια της παροικιάς μόνο για κυνηγι και τροφες...ζώων έχουν.....με το ζόρι βρίσκεις 2-3 όλα κι όλα ωαράκια..... Θα σου στείλω μήνυμα για λεπτομέρειες, αλλά γενικά θέλω να μάθω πως μπορεί κάποιος να στέιλει ψάρια από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και να έρθουν ζωντανά μέχρι εδώ???

Καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας!

Όλα τα καταστήματα που έχουν βήμα εδώ θεωρώ ότι μπορούν να σε εξυπηρετήσουν με το πλοίο σε ειδικές συσκευασίες ώστε να φτάσουν τα ψάρια υγιείς σε σένα!

Οσο για την πρώτη σου απορία το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρίσκεσαι ¨online¨

Καλή συνέχεια!!!

καλως τον

Καλως ορισες και απο την Σαντορινη.Οπως ειπαν τα παιδια ,αρκετα απο αυτα τα μαγαζια μας στελνουν ψαρακια. :welcome:

καλως ηρθες.

παντως και στην ανδρο πετ σοπ δεν παιζει.

οταν καποιος γνωστος μου παει αθηνα τον αγκαρευω να μου φερει κανα ζωντανο.

αυτα εχει η επαρχεια....

τωρα οσο για το αν στελνουν τα καταστηματα δεν το εψαξα.

αλλα και παλι για 5 ψαρακια μαγαζι, να τρεχει ραφηνα να τα βαλει στο πλοιο δεν νομιζω να το κανει κανεις....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...