tzole 2 Ιουνίου 2012 #1 Share 2 Ιουνίου 2012 παιδια λεω να ακυροσο τι σκεψι μου για μαλαουι και να βαλω με τα λιφαλιλι μου τα casuarius.σε 240 λιτρα ενα ζευγαρι απο το καθενα ειναι κατι εφικτο?δεν θελω να τα αποχοριστο τα λιφαλιλακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Ιουνίου 2012 #2 Share 2 Ιουνίου 2012 νομιζω οτι δεν θα βγει σε καλο!αν και μιλαω χωρις να εχω απτές αποδείξεις, απλα επειδη εχω κρατήσει ζευγαρι λιφαλιλι σε ενυδρειο 105 εκ. μηκος και παλι δεν δέχονταν συγκατοίκους!ειναι πολυ αγρια ψαρια!θα πεφτει πολυ ξυλο καθε φορα που θα συναντιόνται!ασε που και να πετυχει μια τετοια συμβίωση δεν νομιζω να ευχαριστηθείς το ενυδρειο σου με μονο 4 ψαρια σε τοσα λιτρα! αν μιλαμε για 240 λιτρα και πανω απο 1 μετρο μηκος τοτε θα προτεινα ενα κοπαδι congo tetra!θα εχεις κινηση, χρωμα και δεν θα αποχωριστεις τα λιφαλιλι!φανταζομαι οτι λογο λιτρων θα πετυχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 3 Ιουνίου 2012 Author #3 Share 3 Ιουνίου 2012 αν τα χορισω σε γειτονιες με πολυ πετρα?τα congo tetra δεν με τρελενουν .το σκεφτικα επειδι ειναι και τα 2 ποταμισια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 3 Ιουνίου 2012 #4 Share 3 Ιουνίου 2012 Μπορείς κάλλιστα να αφήσεις τα λιφαλιλι που είναι πανέμορφα σε ζευγάρι και να περιμένεις γέννα τους γεμίζοντας το ενυδρείο σου με πολλα μικρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 3 Ιουνίου 2012 #5 Share 3 Ιουνίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον ebenos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Ιουνίου 2012 #6 Share 3 Ιουνίου 2012 και οταν ερθουν σε ηλικία ζευγαρώματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Ιουνίου 2012 #7 Share 3 Ιουνίου 2012 ή αν οι γονεις θελήσουν(που θα θελησουν μετα την πρωτη γεννα πολυ συντομα) να ξαναζευγαρωσουν?οτι μικρο πλησιαζει θα "εκτελείται"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Ιουνίου 2012 #8 Share 4 Ιουνίου 2012 Παιδια ψυχραιμία 240 λίτρα ειναι το ενυδρειο δεν ειναι και λίγο........ Στο παρακάτω βιντεο απεικονίζεται ενα βιοτοπικό ενυδρειο απο τον ποταμό Congo στημένο απο τον Heiko Bleher. Σιγουρα δεν ειναι 240 λίτρα αλλα πολύ μεγαλύτερο...... Θα ήθελα να δεις τον τροπο που εχει στηθεί το ενυδρειο και αν μπορέσεις να κάνεις κατι παρόμοιο και με περισσότερες κρυψώνες!Θεωρω πως θα μπορέσεις να εισάγεις 3-4 Casuarius μετα την διαμόρφωση του ενυδρειου σου με σκοπό την δημιουργία ζευγαριού .....άλλωστε τα Hemichromis σου, τωρα ωριμάζουν σεξουαλικά...υπάρχει χρόνος ωστε να εγκατασταθούν/προσαρμοστούν τα casuarius..... Παιζει σημαντικο ρολο ομως επαναλαμβάνω το aquascape. Ισως δημιουργηθεί προβλημα κατα την περιοδο αναπαραγωγης των Hemichromis που γίνονται αρκετα επιθετικά....γι'αυτο και θα φροντίσεις καθε ενας να εχει το χώρο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιουνίου 2012 #9 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) συμφωνώ οτι 2 ζευγαρια ισως θα μπορεσουν να συνυπαρξουν στα 240 λιτρα σε ενα μελετημένο στησιμο, δεν ειπα το αντιθετο, εξαλου δεν εχω εμπειρια επι της συγκεκριμενης συγκατοίκησης, απλα οπως ειπα και πιο πανω 4 ψαρια σε τοσα λιτρα θα ηταν κριμα!(προσωπικη αποψη) Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 4 Ιουνίου 2012 Author #10 Share 4 Ιουνίου 2012 σας ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος