Jump to content

Πρόβλημα Τζαμιού Ενυδρείου

n_vergopoulos

Recommended Posts

φίλοι μου στο ενυδρείο μου (anubias 1200A) ανακάλυψα εχθές ότι στο μπροστινό τζάμι και περίπου 10 πόντους από τον πάτο έχει κάνει ένα σημάδι, λες και έχει χτυπήσει κάτι και του το έχει κάνει. σίγουρα όμως δε έχει χτυπήσει κάτι και σίγουρα δεν υπήρχε γιατί είναι σε εμφανές σημείο και θα το είχα δει όταν το καθάριζα. είναι σε μέγεθος όσο δυο κεφάλια καρφίτσας ή σαν μια μικρή σκλήθρα και έβαλα το χέρι μου από μέσα και είναι σαν να έχει φύγει μια σκλήθρα τζαμιού.

από τι μπορεί να προκλήθηκε, μπορεί να είναι αστοχία υλικού ??

είναι επικίνδυνο ?

η εγγύηση καλύπτει τέτοια πράγματα ?

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ??

ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

*ΥΓ. φωτογραφία δεν μπορώ να βάλω γιατι δεν φαίνεται

σίγουρα,άν δεν το χτύπησες εσύ με κάτι,έχει χτυπηθεί το τζάμι απο πρίν ίσως και κατά την μεταφορά του,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενημερώσεις το κατάστημα απο όπου το αγόρασες,να έχει φύγει κομμάτι γυαλίαπο μόνο του είναι δύσκολο εώς αδύνατο άν δεν έχει χτυπηθεί όσον αφορά την αστοχία αφου αυτή έχει να κάνει με τις κολήσεις του ενυδρείου!

όπως επίσης όταν το είδες στην βιτρίνα θυμήσου άν είχε μέσα βράχο ή άλλο σκληρό διακοσμητικό!

σιγουρα δεν ήταν γιατι στο συγκεκριμένο σημείο το εχω καθαρίσει πολλές φορές θα το είχα δει

φίλοι μου στο ενυδρείο μου (anubias 1200A) ανακάλυψα εχθές ότι στο μπροστινό τζάμι και περίπου 10 πόντους από τον πάτο έχει κάνει ένα σημάδι, λες και έχει χτυπήσει κάτι και του το έχει κάνει. σίγουρα όμως δε έχει χτυπήσει κάτι και σίγουρα δεν υπήρχε γιατί είναι σε εμφανές σημείο και θα το είχα δει όταν το καθάριζα. είναι σε μέγεθος όσο δυο κεφάλια καρφίτσας ή σαν μια μικρή σκλήθρα και έβαλα το χέρι μου από μέσα και είναι σαν να έχει φύγει μια σκλήθρα τζαμιού.

από τι μπορεί να προκλήθηκε, μπορεί να είναι αστοχία υλικού ??Οχι

είναι επικίνδυνο ?Οχι

η εγγύηση καλύπτει τέτοια πράγματα ?Οχι

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ??Οχι

ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

*ΥΓ. φωτογραφία δεν μπορώ να βάλω γιατι δεν φαίνεται

Ολο οχι ειμαι :D Με ποιο τροπο καθαριζεις τα τζαμια?

Ολο οχι ειμαι :D Με ποιο τροπο καθαριζεις τα τζαμια?

άνθρωπε του όχι καλημέρα. πολλά από τα όχι σου μου είναι ευχάριστα. τα τζάμια από μέσα που έχει γίνει το σημαδάκι τα καθαρίζω με μαγνήτη, ο οποίος το υλικό του που καθαρίζει το τζάμι είναι σκράτς !!!!

αν μιλαμε για τοσο μικρη φλουδιτσα δεν υπαρχει θεμα.και βεβαια δεν μιλαμε για παρμπριζ οπου δεχεται καθε μερα κραδασμους και μπορει να ραγισει.

θεωρω πως δεν υπαρχει θεμα.

Νίκο καλημέρα. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχα πάθει στο πρώτο μου ενυδρείο, αυτό είχε προκληθεί από έναν κοκο άμμου που είχε κολισει επάνω στον μαγνήτη με αποτελέσματα όταν πήγα να το καθάρισω το γρατζουνίσα. Πάντως μην σε προβληματίζει δεν είναι τίποτα!

Νίκο καλημέρα. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχα πάθει στο πρώτο μου ενυδρείο, αυτό είχε προκληθεί από έναν κοκο άμμου που είχε κολισει επάνω στον μαγνήτη με αποτελέσματα όταν πήγα να το καθάρισω το γρατζουνίσα. Πάντως μην σε προβληματίζει δεν είναι τίποτα!

Αυτο πρεπει να εγινε.

μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι. δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. ελπίζω να μην αποτελεί πρόβλημα.

μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι. δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. ελπίζω να μην αποτελεί πρόβλημα.

Μην αγχωνεσαι.Μονο να προσεχεις με τον μαγνητη οταν καθαριζεις χαμηλα,να μην τραβαει αμμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...