Jump to content

Μετατροπεας Ρευματος Απο 110V Σε 220V

Recommended Posts

Καλησπερα! Ενα φιλαρακι μου που σπουδαζει Αμερικη, θα ερθει ελλαδα το καλοκαιρι. και σκεφτηκα να του πω να μου αγορασει μια Vortech MP10 που εκει ειναι τζαμπε ολε! 150Ευρω... ΑΛλλα ειναι για ρευμα 110V. Ποσο κανει ενας μετατροπεας ρευματος? Κι αξιζει να το δοκιμασω η μπορει να κινδυνευει η Vortech? Ακουω προτασεις!

Αυτο κανει?!

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19352&cat=380&page=1

Βασικά όλες οι vortech έχουν μετασχηματιστή γιατί δουλεύουν στα 12volt και κοίταξα τώρα το μετασχηματιστή της δικής μου mp10 (ο οποίος παρεπιπτόντως γράφει made in China) και γράφει στα χαρακτηριστικά του πως δουλεύει από 100-240volt. Αν ο μετασχηματιστής από Αμέρικα είναι ίδιος no problem (πες του φίλου να δει) διαφορετικά μετατροπέας τάσης

Αν ειναι όπως τα λέει ο φίλος τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως δεν είναι έτσι με ενα απλό μετασχηματιστη γίνετε η δουλειά.

Πες το φίλο σου να μου φέρει κ μένα ... 2 θέλω ... :)

δε χρειάζεσαι τίποτα προχώρα ακάθεκτος ;)

ΥΓ1. το καλώδιο ρεύματος μόνο από ένα παλιο υπολογιστή για να μην θες ουτε ανταπτοράκι

ΥΓ2. οι βόρτεκ ειναι 24βολτες

θα μαθω τιμες κ βλεπουμε... ξερεις....

Έγινε επεξεργασία - vales_red

βαλ και εγω μεσα ειμαι!!please....

Εγώ σου το πα... Δεν είναι να ρίχνεις ιδέες εσύ στο φόρουμ...γίνονται ομαδικές!!!

Μας εχει βάλει μέσα ρε... :)

αηδια καταντησες βαλ.....χεχεχε

Εγώ λέω να κάνω εισήγηση σε mod να τον μπαναρουμε μπας κ μας μείνει κάνα φράγκο στην τσέπη.. :P

Εγώ λέω να κάνω εισήγηση σε mod να τον μπαναρουμε μπας κ μας μείνει κάνα φράγκο στην τσέπη.. :P

χαχαχαχαχα! Καιρο τωρα ψηνομαι για ενα warning και ο ΣΤΡΑΤΟΣ δεν μου δινει την δικια του! χαχαχαχα!

Να το πω και ανοιχτα, ειμαι εξω απο αυτη την παραγγελια γιατι και με το ενυδρειο που θα παρψ θα μου φυγουν πολλα $$$ και με ολα τα παρελκομενα ακομα περισσοτερα (Βακτηρια, αραγωνιτης κτλ κτλ) Οποτε οποιος θελει να αναλαβει εδω ειμαι να τον καθοδηγησω...Αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση συμφαιρει απο Ελλαδα

1. γιατι απο εξωτερικο μου ειπε οτι δεν θα εχω εγγυηση
  2. γιατι θα χρειαστουν αλλα 15 ευρω για μετατροπεα τασης
  3. γιατι υποστηριζουμε (οταν μας υυποστηριζουν) την τοπικη αγορα
  4. γιατι κυκλοφορει προσφορα πολυ κοντα στα $$ που θα μας καθοταν η Αμερικανικη

Αυταααα...

Επανερχομαι συντομα με νεες ιδεες! χαχαχαχα! Μαζευτε χρηματα στην ακρη! χαχαχαχα

Αυταααα...

Επανερχομαι συντομα με νεες ιδεες! χαχαχαχα! Μαζευτε χρηματα στην ακρη! χαχαχαχα

Μωρέ καλα λέω εγώ.... Μπαναρετε τον!!!!!!!!! :P:P

μας βαζεις στο τριπακι καλα καλα να ονειρευομαστε και υστερα μας αφηνεις στα κρυα του λουτρου.... :headonwall: :headonwall: :headonwall::bigemo_harabe_net-99: :bigemo_harabe_net-99:

MP10 ES 170

MP10w ES 206

αν προσθεσουμε και τα μεταφορικα και οτι δεν μας καλυπτει η εγγυηση οδηγουμαστε στο συμπερασμα οτι δεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...