JOHN1801 1 Ιουνίου 2012 #1 Share 1 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδια! μια ερωτηση θελω να κανω,για φιλτρανση στο ενυδρειο μου εχω το fluval 305 το οποιο εχει ενα διακοπτη που ρυθμιζεις ποσο εντονη ειναι η ροη του νερου.το ενυδρειο μου ειναι 200 λιτρα ενω ο κατασκευαστης δινει αυτο το φιλτρο για 300 λιτρα.με ποσο ενταση πρεπει να ρυθμισω τη ροη του νερου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιουνίου 2012 #2 Share 1 Ιουνίου 2012 τοσο οσο, να μην γινεται πλυντηριο.ικανοποιητικη ροη στην επιφανεια αλλα οχι υπερβολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 1 Ιουνίου 2012 #3 Share 1 Ιουνίου 2012 Δωσε μερικα στοιχεια για το ενυδρειο σου οπως π.χ τι ψαρια φιλοξενει,αν ειναι φυτεμενο κ.λ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 1 Ιουνίου 2012 Author #4 Share 1 Ιουνίου 2012 εχω 2 red severum,2 σκαλαρια και 2 jack dempsey.δεν ειναι φυτεμενο και μεσα εχω πετρες και καποιες ριζες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 1 Ιουνίου 2012 #5 Share 1 Ιουνίου 2012 Αν και η ιχθυοφορτιση δεν με ενθουσιασε εγω θα το αφηνα με φουλ γκαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Ιουνίου 2012 #6 Share 1 Ιουνίου 2012 τα σκαλαρια τι τα εβαλες εκει μεσα με τους τσαμπουκαδες μαζι..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 1 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 1 Ιουνίου 2012 τι δεν ειναι σωστο στην ιχθυοφορτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 1 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 1 Ιουνίου 2012 οταν τον διακοπτη της πιεσης τον βαζω στο τερμα η πιεση του νερου φτανει μεχρι τη μεση του ενυδρειου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 1 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 1 Ιουνίου 2012 τα εχω 5 χρονια τα σκαλαρια μου και δεν ηθελα να τα δωσω.συμβιωνουν παντως μια χαρα απ'οτι βλεπω εδω και ενα χρονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος