Akridas 1 Ιουνίου 2012 #1 Share 1 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη βοήθεια σας για μία διπλωματική που κάνω. Φίλος, μέλος του φορουμ μου πρότεινε να απευθυνθώ σε εσάς. Στη διπλωματική μου θα κάνω έλεγχο στάθμης μιας δεξαμενής μέσω σύστημα αυτοματισμού PLC. Αρχικά όμως θέλω σε πειραματικό επίπεδο να χρησιμοποιήσω 2 δεξαμενές του ενός λίτρου. Πέρα απο αυτό το PLC θέλω να δέχεται σαν είσοδο 4 φλοττεροδιακόπτες και θα έχει ως έξοδο 3 αντλίες (των 5 Watt). Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τέτοιου τύπου υλικά;;; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 1 Ιουνίου 2012 #2 Share 1 Ιουνίου 2012 Καλως ηρθες και ελπιζουμε να μεινεις στην παρεα μας οχι μονο για την διπλωματικη σου αλλα και για κανενα ενυδρειακι....(χρειαζομαστε προγραματιστες για τιποτα πατεντες) Λοιπον εχουμε και λεμε , φλοτεροδιακοπτες σαν αυτον μπορεις να βρεις σε διαφορα μαγαζια που ασχολουνται με αντλιες και λοιπα προιοντα! π.χ.: http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=209 Ειναι ο φτηνοτερος στο ειδος του και πιστευω οτι σε βολευει λογο μεγεθους αλλα και περιορισμενου χωρου που θα εχεις ( 1 λτρ ). Για αντλιες μπορεις να βρεις αρκετες και σε βολευει να βρεις 12 η 24 v . Στο παραπανω μαγαζι θα βρεις αντλιες τετοιου ειδους! Οσο για το P.L.C. εχεις και εκει επιλογες αν δεν εχεις καταληξει καπου! Το LOGO! της Seimens , αλλα και το Ζelio της Telemecanique του group Schneider Electric ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! Προφανως ομως γνωριζεις απο plc οποτε τις λεπτομεριες τις ξερεις! Αυτα απο εμενα και ελπιζω να σε βοηθησα! Καλως ηρθες και παλι και καλη διαμονη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος