sevastos 31 Μαίου 2012 #1 Share 31 Μαίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου (Κοινωνικό) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):60x30x35 Συνολικά Λίτρα:60 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: anubia,microsorum pteropus,ehinodori,valisneria,και καποιο κοκκινο φυτο που δεν θυμαμαι το ονομα του Ψάρια: guppy Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: jbl manado(το εχω πανω απο 2 χροννια) Βυθός: ψιλοκοκο χαλικι made in ερμης Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):3 λαμπες φθοριου τ8 18 watt η μια,και μια led ταινια1 μετρο made in fotisgt Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες (18.00 εως 24.00) Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:eheim 2213 Θέρμανση/ Ψύξη:μεσω controller stc-1000 Λίπανση: Παροχή CO2: diy Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: τιποτα το ιδιαιτερο Παράμετροι pH:7 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: αλλαγη 50% καθε μηνα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Βίντεο: δειτε τον πρωτο συνδεσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 31 Μαίου 2012 #2 Share 31 Μαίου 2012 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.Τα φυτα σου φαινονται σε αψογη κατασταση.Λαμπουν. Γιατι δεν αναβεις τα φωτα σου περισσοτερη ωρα? 8 ωρες. Και επισεις θα ηταν καλυτερο να κανεις εβδομαδιαιες αλλαγες νερου περιπου 20-30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevastos 31 Μαίου 2012 Author #3 Share 31 Μαίου 2012 τα φυτα που εχω anubia microsorum valisnerie δεν θελουν πολυ φωτισμο γιατι μου πιανουν αλγη. το εχω δοκιμασει.για το δευτερο που λες ισως να εχεις δικιο. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 31 Μαίου 2012 #4 Share 31 Μαίου 2012 Ωραιοοοοοοοο πεντακαθαρο κ πολυ ωραιο διαμωρφομενο. να το χερεσε φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Μαίου 2012 #5 Share 31 Μαίου 2012 καθαρο ενυδρειθο,υγιεστατα φυτα.μπραβο φιλε μου.το εχεις.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Μαίου 2012 #6 Share 31 Μαίου 2012 Respect! Πανέμορφο! Να το χαίρεσαι και να το προσέχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Μαίου 2012 #7 Share 31 Μαίου 2012 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevastos 1 Ιουνίου 2012 Author #8 Share 1 Ιουνίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια.εμαθα πολλα απο εδω μεσα και αυτο ειναι το αποτελεσμα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος