kixlidatos 31 Μαίου 2012 #1 Share 31 Μαίου 2012 Αδελφια Αφρικανοι τα φωτα σας Λογο ωραριων εδω και 10 μερες δεν εχω χρονο να παραηρησω και να απολαυσω το ενυδρειο μου Σημερα το πρωι,οπος τα ταιζα,ειδα το αρσενικο δελφινη (Cyrtocara moori) να εχει και απο τις δυο πλευρες ,στο πισω μερος του κρανιου του <<σβερκο>>λακουβες,σαν να το επιασα με τα δαχτυλα μου το ζουλιξα και εμειναν οι λακουβες στην σαρκα.Επισης εχει και μια κυρτωση (καμπορα) πανω απο τις δυο λακουβες.Εχει παραμορφωθει ολο το κεφαλι του Το ψαρι το εχω τρια χρονια,τρωι και κινειται κανονικα. Φωτογραφιες θα προσπαθησω να βγαλω το βραδυ. Τι εχει το ψαρακι μου ?, τα φωτα σας δασκαλοι της αφρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2012 #2 Share 31 Μαίου 2012 Τι το ταιζες Βασιλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2012 #3 Share 31 Μαίου 2012 Βαλε σε παρακαλω και μια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαίου 2012 Author #4 Share 31 Μαίου 2012 Καλημερα Στρατο Τα ταιζω Tropical color, Tropical Krill Flace Tropical cihlid &arowana medium stics Ocean Nutricion Cihlid Omni Flace Cihlid Omnivore small Pellet Και την εβδομαδα 3 με 4 φορες μονο για βραδινο diy τροφη με γαριδα σπιρουλινα και σκορδο Το βραδυ θα προσπαθησω να βγαλω Στρατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2012 #5 Share 31 Μαίου 2012 Εχε υπ'οψιν πως τα ψαρια αυτα αν και ανηκουν στα haps ειναι περισσοτερο φυτοφαγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Μαίου 2012 Author #6 Share 31 Μαίου 2012 Εχε υπ'οψιν πως τα ψαρια αυτα αν και ανηκουν στα haps ειναι περισσοτερο φυτοφαγα. Οπως πολλα αλλα, αυτο δεν το ηξερα. Δηλ.ειναι λαθος συνθεση τροφων? Να αυξησω την σπιρουλινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2012 #7 Share 31 Μαίου 2012 (edited) Kelp οπως του δινεις το οποιο ειναι θαλασσινο φυκι,και δοκιμασε την Tropical Vegetable. Απο κατεψυγμενο mysis. Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουνίου 2012 #8 Share 1 Ιουνίου 2012 Βασιλη θα ανεβασεις φωτογραφια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 1 Ιουνίου 2012 Βασιλη θα ανεβασεις φωτογραφια; Αυριο θα την βγαλω Στρατο, που θα φυγω νωριτερα.Παντος το πρωι που τα ταισα ,δεν ειδα κατι στραβο,εφαγε κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουνίου 2012 Author #10 Share 3 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουνίου 2012 Author #11 Share 3 Ιουνίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουνίου 2012 Author #12 Share 3 Ιουνίου 2012 Οτι μπορεσα εβγαλα παιδια.ΑΝ μπορεσω θα τις βαλω και απο το photobuchet γιατι εκει ειναι καπως καλυτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουνίου 2012 Author #13 Share 3 Ιουνίου 2012 Μια διευκρινιση,Η πρωτη φωτο στο 11ατο ποστ ειναι λαθος,δεν ειναι ο αρσενικος με την παραμορφοση ,αλλα η γυναικα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουνίου 2012 Author #14 Share 4 Ιουνίου 2012 :bigemo_harabe_net-101: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουνίου 2012 #15 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) Βασιλη μονο στα πλαινα του κεφαλιου εστιαζεται το προβλημα; Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουνίου 2012 Author #16 Share 4 Ιουνίου 2012 http://www.google.com/imgres?q=cyrtocara+moorii&hl=el&sa=X&rls=com.microsoft:el:IE-SearchBox&rlz=1I7ADFA_elGR459&biw=1024&bih=584&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=WM-kBy_CGC7KJM:&imgrefurl=http://riftlakes.com/cichlids/cyrtocara_moorii_e.html&docid=TZwXh8IEzI9VkM&imgurl=http://riftlakes.com/cichlids/grafik/malawi/cyrtocara_moorii_01c.jpg&w=520&h=390&ei=yYvMT96jEuqO0AWdw6DCAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=88&vpy=251&dur=2266&hovh=194&hovw=259&tx=158&ty=143&sig=106496627644925891312&page=1&tbnh=120&tbnw=159&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:0,i:92Ναι Στρατο ,αλλα ειναι και η καμπουρα που εμφανιστηκε ξαφνικα.Εψαξα και βρηκα αυτο που του μοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουνίου 2012 #17 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) Συνηθως αυτου του ειδους οι παραμορφωσεις,δημιουργουνται απο ελλειψη βιταμινων και ιχνοστοιχειων. Αλλα ας ακουσουμε κι αλλες γνωμες.Που ειναι οι υπολοιποι αφρικανοι;;; Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουνίου 2012 Author #18 Share 4 Ιουνίου 2012 Συνηθως αυτου του ειδους οι παραμορφωσεις,δημιουργουνται απο ελλειψη βιταμινων και ιχνοστοιχειων. Αλλα ας ακουσουμε κι αλλες γνωμες.Που ειναι οι υπολοιποι αφρικανοι;;; Τους πατησε το τρενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 5 Ιουνίου 2012 #19 Share 5 Ιουνίου 2012 Βασιλη εχουμε καμια εξέλιξη? Επιδεινώνεται το ψαρακι? καλυτερεύει? Παραμένει στάσιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Ιουνίου 2012 Author #20 Share 6 Ιουνίου 2012 Καλημερα Πριγκηπα μου. Απο αποψεως συμπεριφορας ειναι μια χαρα,τρωι κινιτε κανονοκα,Και απο σεξ παμε καλα ,Οσο για την<< μεταμορφωση,>>,σταματησε σε αυτα που σας εδειξα,Παντος και εσυ λες οτι δεν ειναι φυσιολογικο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apidalos 6 Ιουνίου 2012 #21 Share 6 Ιουνίου 2012 Καλημερα Πριγκηπα μου. Απο αποψεως συμπεριφορας ειναι μια χαρα,τρωι κινιτε κανονοκα,Και απο σεξ παμε καλα ,Οσο για την<< μεταμορφωση,>>,σταματησε σε αυτα που σας εδειξα,Παντος και εσυ λες οτι δεν ειναι φυσιολογικο ε? ε αφού τσιλιμπουρδίζει καλά είναι !!! κάτι ξέρουμε κ εμείς απο ιατρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Ιουνίου 2012 #22 Share 6 Ιουνίου 2012 Έχουμε πληροφορίες για το πότε ενηλικιώνεται ένα τέτοιο ψάρι? Πιθανών να είναι κάποια μορφολογική ανωμαλία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Ιουνίου 2012 Author #23 Share 7 Ιουνίου 2012 ε αφού τσιλιμπουρδίζει καλά είναι !!! κάτι ξέρουμε κ εμείς απο ιατρική... :hysterical: Έχουμε πληροφορίες για το πότε ενηλικιώνεται ένα τέτοιο ψάρι? Πιθανών να είναι κάποια μορφολογική ανωμαλία! Εγω το εχω κοντα στα τρια χρονια,οποτε λογικα εχει ενηλικιωθει,ειναι περιπου 17 ποντους.Εψαξα στο γουγλι,αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο,Αλλα επειδη δεν πηρα και σαφη απαντηση απο τους μεντορες στην Αφρικη,καταληγω σε αυτο που ειπε Ο Στρατος,Γιατι ολες οι τροφες μου ειναι με βαση την πρωτεινη,και εφοσον αυτα ειναι βασικα φυτοφαγα,(που δεν το ηξερα,οποτε οταν συμβουλευουμε τους νεοτερους,για τα χαπς,πρεπει αυτην την περιπτωση,να την λαμβανουμε σοβαρα υποψιν). Παντος το ψαρι <<δειχνει>> μια χαρα,τι να πω,ισως ειναι και μια εξερεση ,που εκατσε σεμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Ιουλίου 2012 Author #24 Share 3 Ιουλίου 2012 Επευκαιριας του Jakop,εβγαλα φωτο και στο μοορι,για να δειτε ποσο εχει βελτιωθει η κατασταση.Μοι ειχαν συστησει να το βαλω καραντινα ,και να κανω θεραπεια με Tremazol,δεν μπορεσα να κανω τιποτα,γιατι δν μπορεσα να το πιασω. Κοιταξτε διαφορα. Τωρα Πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Ιουλίου 2012 #25 Share 3 Ιουλίου 2012 Μια χαρά!Πήρε τα πάνω του! Τα ψαρια της Αφρικής ειναι τούμπανα και δεν νιώθουν...αρκεί να τα ταϊζουμε σωστά και να τους κάνουμε αλλαγές νερού!!!!!! Προσοχή θέλει μονο σε κάποια είδη που ειναι επιρρεπή στο bloat.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος