daskalos13 30 Μαίου 2012 #1 Share 30 Μαίου 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι για μεσογειακό 675 λίτρων μια και υπάρχει ενυδρείο και μένω κοντά στη θάλασσα, θα ήθελα να μου πειτε από εξοπλισμό τι θα χρειαστώ? -λεω για 2 κυκλοφορητες,σκιμμερ,φιλτρο.(εχω αυτα που πρεπει) -νερο απο τη θαλασσα,αραγωνιτη ζωντανο και καμια 50αρια κιλα ζωντανο βραχο από το reef που θα διαλύσω. Το ενυδρειο είναι 1,80 μηκος 75 πλατος 50 υψος ξεχναω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Μαίου 2012 #2 Share 30 Μαίου 2012 Νομίζω πως ξεχνάς το ψυκτικό μηχάνημα...από φωτισμό είσαι οκ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 30 Μαίου 2012 Author #3 Share 30 Μαίου 2012 δε χρειαζομαι ψυκτικο εχω ανεμιστηρες και δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε στο reef και απο φωτισμο ειμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 30 Μαίου 2012 #4 Share 30 Μαίου 2012 To reef μπορεί να φτάσει και τους 28 χωρίς πρόβλημα. Το μεσογιακό μέχρι 20 αντε 22 για 2-3 μέρες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 30 Μαίου 2012 Author #5 Share 30 Μαίου 2012 Εδω και 3,5 μηνες τρεχω μεσογειακο 210 λιτρων χωρις κανενα προβλημα με θερμοκρασια απο 26-28 με εναν σπαρο,2 λιθρινια,8 κοκοβιους,4 καβουρακια και 3 χειλου και δεν ειχα απωλεια... τελοσπαντων,μαλλον ημουνα τυχερος,ισως στα 675 λιτρα να εχω προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 30 Μαίου 2012 #6 Share 30 Μαίου 2012 Με τι ανεμιστήρες θα κατεβάζεις τόσο την θερμοκρασία και μάλιστα σε τόσα λίτρα...δύσκολο μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 30 Μαίου 2012 Author #7 Share 30 Μαίου 2012 Αμα ειναι οπως τα λεει ο δημητρης θα παρω ψυκτικο. κατι αλλο που χρειαζομαι να μη το πλατιαζουμε πολυ με την ψυξη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 31 Μαίου 2012 #8 Share 31 Μαίου 2012 Επειδή ενδιαφέρομαι για μεσογειακό 675 λίτρων μια και υπάρχει ενυδρείο και μένω κοντά στη θάλασσα, θα ήθελα να μου πειτε από εξοπλισμό τι θα χρειαστώ? -λεω για 2 κυκλοφορητες,σκιμμερ,φιλτρο.(εχω αυτα που πρεπει) -νερο απο τη θαλασσα,αραγωνιτη ζωντανο και καμια 50αρια κιλα ζωντανο βραχο από το reef που θα διαλύσω. Το ενυδρειο είναι 1,80 μηκος 75 πλατος 50 υψος ξεχναω κατι? Για πες μας λίγο οι κυκλοφορητές τι ισχύ έχουν, το σκίμμερ τι δυνατοτήτων είναι ...τι εννοείς φίλτρο (άνθρακα και αντιφώσφορο) ή κάτι άλλο. Βράχο και αραγωνίτη κράτα τα αλλά δεν θα έχεις ακριβώς μεσογειακό αλλά ...κάτι ενδιάμεσο. Αυτά που έχεις δεν έχουν ήδη τη βιολογία που έχουν ήδη αποκτήσει ? Εσύ πας απλώς να αντικαταστήσεις τα ζωντανά σου - κοράλλια με άλλου βιοτόπου. Πόσο καιρό το δούλευες σαν υφάλου ? Από διαστάσεις πάντως είσαι σούπερ... Σάμπ έχεις ?? Δεν λες και απο φωτισμό πως είσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daskalos13 31 Μαίου 2012 Author #9 Share 31 Μαίου 2012 Με σεβασμο προς ολους πιστευω πως ημουνα απεριοριστα ξεκαθαρος.. Οταν λεω οτι ειμαι οκ,ειμαι οκ...αμα ηθελα να κανω παρουσιαση ενυδρειου θα διαλεγα την αντιστοιχη κατηγορια.. Ειναι σαφες οτι θελησα να μαθω αν μου λειπει κατι. Παντα με σεβασμο κι εκτιμηση Στεφανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος