piranhas2 30 Μαίου 2012 #1 Share 30 Μαίου 2012 στο ενυδρειο εχω pisties stratiotes , και με την αεραντλια εχω προβλημα αυτες που ειναι κοντα χαλανε αμα τη βαλω μεσα στο φιλτρο θα οξυγονώνει το νερο?? http:// Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαίου 2012 #2 Share 30 Μαίου 2012 αεραντλια γιατι βαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 30 Μαίου 2012 Author #3 Share 30 Μαίου 2012 την ειχα καταργηση αλλα μια μερα ειδα το ψαρι να βαριανασενη και την ξαναεβαλα μπορει να ηταν και η ιδεα μου..λες να τη βγάλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαίου 2012 #4 Share 30 Μαίου 2012 εαν κανεις σωστες αλλαγες νερου,την συντηρηση που πρεπει κλπ..δεν χρειαζεται να εχεις αεραντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 30 Μαίου 2012 Author #5 Share 30 Μαίου 2012 θα την βγαλω αλαγες ειναι περιπου 1\3 του ενυδρειου καθε 15 μερεσ νεορο απο οσμωση + τυρφη ενα ψαρι ειναι τρωει γαριδες κατ, καθε 2 μερες ενταξη δεν ειμαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Μαίου 2012 #6 Share 30 Μαίου 2012 η τροφη που δινεις επιβαρυνει ιδιαιτερα το νερο.κανε εβδομαδιαιες αλλαγες.παρε και μετρησεις νιτρικων πριν και μετα για να ξερεις τι σου γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 30 Μαίου 2012 Author #7 Share 30 Μαίου 2012 (edited) οκ ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2012 - piranhas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος