vaggelhsGUPPY 29 Μαίου 2012 Author #26 Share 29 Μαίου 2012 Αμα βαλω και ενα κοπαδι τετρα νεον και ωγοθν τα σκαλαρια και κανω ζευγαρι με κριμπς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Μαίου 2012 #27 Share 29 Μαίου 2012 Καλητερα να κρατησεις ενα ειδος κοπαδοψαρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 29 Μαίου 2012 Author #28 Share 29 Μαίου 2012 Δεν νομιζετε οτι ειναι λιγο υπερβολικο να ειναι τοσο αδειο μονο με 7 ψαρια και ενα ζευγαρι κριμπνεσις ψαρι το οποιο ειναι μονιμως κρυμενο στην καρυδα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Μαίου 2012 #29 Share 29 Μαίου 2012 Μεγαλωσε τον αριθμο των τετρα που εχεις τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 30 Μαίου 2012 #30 Share 30 Μαίου 2012 δεν ειχα δει την παρουσίαση οκ αλλά ακριβώς για το οτι σού λέει ο ρασταφαριαν θα μιλούσα. είναι μικρό το ενυδρείο για σκαλάρια. το καλύτερο είναι να φύγουν και να αυξήσεις των αριθμό των τέτρα. καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 30 Μαίου 2012 Author #31 Share 30 Μαίου 2012 ''Αισθητικα'' ομως θα ειναι αδειο το ενυδρειο γιατι να μν βαλω καρδιναλιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαίου 2012 #32 Share 30 Μαίου 2012 Αγαπητε μου φιλε,σου ειπα και χθες να μεγαλωσεις το κοπαδι των τετρα που ηδη εχεις.Καλητερα συμπεριφορα κοπαδιου θα δεις οταν το κοπαδι ειναι μεγαλο και οχι οταν εχεις 2 διαφορετικα κοπαδοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 30 Μαίου 2012 Author #33 Share 30 Μαίου 2012 Ωραια ευχαριστω πολυ.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2012 #34 Share 30 Μαίου 2012 Αγαπητε μου φιλε,σου ειπα και χθες να μεγαλωσεις το κοπαδι των τετρα που ηδη εχεις.Καλητερα συμπεριφορα κοπαδιου θα δεις οταν το κοπαδι ειναι μεγαλο και οχι οταν εχεις 2 διαφορετικα κοπαδοψαρα +10000 στον rasta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαίου 2012 #35 Share 30 Μαίου 2012 ''Αισθητικα'' ομως θα ειναι αδειο το ενυδρειο γιατι να μν βαλω καρδιναλιους Το θέμα δεν είναι να καλύπτουμε αισθητικά τα μάτια μας αλλά να προσφέρουμε της ιδανικότερες συνθήκες διαβιώσεις σε αυτούς τους ζωντανούς οργανισμούς που φιλοξενούμε στο σπίτι μας! Εξάλλου η λύση στην αισθητική πλευρά του θέματος υπάρχει και στην ανέφεραν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 30 Μαίου 2012 #36 Share 30 Μαίου 2012 Το θέμα δεν είναι να καλύπτουμε αισθητικά τα μάτια μας αλλά να προσφέρουμε της ιδανικότερες συνθήκες διαβιώσεις σε αυτούς τους ζωντανούς οργανισμούς που φιλοξενούμε στο σπίτι μας! Εξάλλου η λύση στην αισθητική πλευρά του θέματος υπάρχει και στην ανέφεραν! +1000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 31 Μαίου 2012 Author #37 Share 31 Μαίου 2012 Και για αυτο τον λογο διαβαζουμε καλυτερα το τι γραφει ο αλλος και αμα δεν το καταλαβουμε το ξαναδιαβαζουμε και δινουμε ιδιαιτερη προσοχη στα σημεια στιξης οπως "...." ΑΑααα και απλα για τα σκαλαρια το σαβαττο φευγουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 31 Μαίου 2012 #38 Share 31 Μαίου 2012 πολυ ωραιο ρε βαγγελακι αλλα απο κοντα εμενα μου αρεσει πιο πολυ,..αδικηται φιλε μου..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 1 Ιουνίου 2012 Author #39 Share 1 Ιουνίου 2012 Αυτο ειναι αληθεια για αυτοτον λογο θελω καποιος με γνωσης φωτογγραφιας να με βοηθησει ....Παιδια αυτο το φυτο πωσ λεγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 1 Ιουνίου 2012 Author #40 Share 1 Ιουνίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=70395 αυτο το μεγαλο μπροστα που καταλαμβανει πολυ χωρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 1 Ιουνίου 2012 #41 Share 1 Ιουνίου 2012 Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος>>> hygrophila corymbosa 'siamensis' Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 1 Ιουνίου 2012 Author #42 Share 1 Ιουνίου 2012 Αν ειναι αυτο το φυτο εχει καποιος κλαδεματα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 1 Ιουνίου 2012 #43 Share 1 Ιουνίου 2012 εχω εγω με ριζα η κλαδεματα οτι προτιμας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 1 Ιουνίου 2012 Author #44 Share 1 Ιουνίου 2012 Στειλε πμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 26 Οκτωβρίου 2012 #45 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα!! Τελικά τι έκανες με την ψαροσύνθεση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 26 Οκτωβρίου 2012 Author #46 Share 26 Οκτωβρίου 2012 το ενυδρειο δεν υπαρχει πλεον ως εχει... Οταν ετοιμαστει και ολοκληρωθει αυτο που ετοιμαζω θα το παρουσιασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 26 Οκτωβρίου 2012 #47 Share 26 Οκτωβρίου 2012 το ενυδρειο δεν υπαρχει πλεον ως εχει... Οταν ετοιμαστει και ολοκληρωθει αυτο που ετοιμαζω θα το παρουσιασω... Οκ! Αναμένω εξελίξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος