Jump to content

Είναι Κούκλος Ο Άτιμος Τί Να Κάνω

Recommended Posts

Παιδια δεν κρατιομουν και ετσι θα ανεβασω μια φοτο και με τον κουκλο Βilly τον crowntail μονομαχο που απεκτησα πριν 3 μήνες κατόπιν παραγγελίας....post-44267-0-51051400-1338241718_thumb.jpg

Πολύ ωραίος φαίνεται.. βάλε κ μερικές από το πλάι για να δούμε τα πτερύγια ..

οι μονομάχοι στα πλαστικά ποτηράκια έχουν κανα 3-4 ευρώ.. ο "κατόπιν παραγγελίας" πόσο είχε, αν επιτρέπεται?

Το κοστος νομιζω ηταν κοντα στα 20$... και επονται και αλλες φοτογραφίες.......

post-44267-0-01253600-1338244516_thumb.jpg

Χρυσάφι τον πλήρωσες τον συνονόματο!

Ωραίο ψάρι όμως. :bigemo_harabe_net-64:

Δυστυχώς στο ενυδρείο σου έχεις το φυτό δράκαινα στη μέση , που είναι υδρόφιλο και θα σαπίσει...

παιδια αυτα για την δρακαινα τα ακοθω 7-8 μηνες περιμενω να σαπισει να τιποτα...

βάλε και άλλες φωτογραφίες να δούμε!!!! δεν φαίνεται καλά έτσι

Πολυ ωραιος!!εγω θα σου πω οτι τα crowntail τα ειχζε ενα πετ σοπ 4,5 και πηρα εναν! :D

τι 5 τι 10 παντως ειναι πολυ ομορφοι οι crowntail......

post-44267-0-26996600-1338300575_thumb.jpgpost-44267-0-00082000-1338300588_thumb.jpgpost-44267-0-26287000-1338300600_thumb.jpg

post-44267-0-65003800-1338300950_thumb.jpgpost-44267-0-83197900-1338300952_thumb.jpgpost-44267-0-65401600-1338300954_thumb.jpg

Πανέμορφος!! Ειδικά οι "σχισμές" των πτερυγίων είναι το κάτι αλλο! :)

Πολύ όμορφος ο μονομάχος σου αλλά και το ενυδρείο σου!

Από πού πείρες το ψάρι σου και πως έφτασε στα χέρια σου?

Το ψαρι εγινε παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο ενα εκτροφεα νομιζω απο την ταιλανδη...

Να τος ρε ο Βill ο συνονοματος...παιδια πιστεψτε με οτι στις φωτο φαινεται ''ασχημος'' εγω που τον εχω δει απο κοντα λογο της φιλιας μου με τον Βαγγελη ειναι απλα ΚΟΥΚΛΟΣ...!!!...γεια σου ρε Bill αλανι

Ευχαριστω ρε Βασίλη !!!!!

post-44267-0-82928700-1338472294_thumb.jpg

πολυ ωραιος φιλε μου!!!!και το ενυδρειακι σουπερ!μονο θα προτεινα το πλαστικο φυτο(αν ειναι οντως πλαστικο)να το βγαλεις!με το περασμα του χρονου μονο κακο θα κανει στο ενυδρειο σου!μπορεις να βαλεις κατι παρομοιο και πανευκολο στην διατηρηση του οπως αυτο! :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - adlib

φιλαρακι συμφωνω κι εγω απολυτα μαζι σου και του το εχω πει και ο ιδιος τοθ βαγκου...τετοιο φυτο εχω εγω και του εδωσα κλαδεμα απλα περιμενουμε να μεγαλωσει ωστε να μπει....γνωμη μου καλυτερα αυτον το καιρο μεχρι να μεγαλωσουν να ειναι ψιλο αδειο δηλαδη χωρις αυτο παρα με αυτο μεσα....!!

Ναι φιλοι μου αυτο θα βγει και θα μπει το αληθινο οταν μεγαλωσει οπως ειναι το πλαστικο...

αν ειναι λευκοκεφαλα μπορεις να το αφησεις να επιπλεει μεσα!ο μονομαχος θα το εκτιμήσει!

απ'οτι βλεπω οι βαλισνεριες δεν την παλεψαν ε?τι φωτισμο εχεις?

ναι ειναι λευκοκεφαλα.... ΟΙ βαλισνεριες δεν την παλεψαν γιατι ο φωτισμος ειναι σκατα.. θα παρω ομως ενα φωτιστικο μεσα στον μηνα..

και κατι σαν την δικη μου πατεντα με μια ή δυο τετοιες λαμπες θα σου λυσει τα χερια...και θα σου βγει και φθηνα...δηλαδη πιστευω για οχι πολυ απαιτητικά φυτα ειναι οτι πρεπει!

να ξερεις οτι οι βαλισνεριες απ' οτι εχω συμπερανει θελουν σχετικα στρωμμενο βυθο για να προσαρμοστουν ευκολα ή να βαλεις καποιο χαπακι λιπασματος για αρχη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...