paul.asty 26 Μαίου 2013 #51 Share 26 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 26 Μαίου 2013 #52 Share 26 Μαίου 2013 να τα χερεσαι και αυτα οπως παντα υπερωχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2013 #53 Share 26 Μαίου 2013 Τι κάνεις βρε τρελάρα.... Και άλλα? ξεκινα να φυτευεις αγγούρια Σαββα ποσα εχεις βγαλει συνολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 26 Μαίου 2013 Author #54 Share 26 Μαίου 2013 Τι κάνεις βρε τρελάρα.... Και άλλα? ξεκινα να φυτευεις αγγούρια Σαββα ποσα εχεις βγαλει συνολο? Xα χα χα!εχω ηδη φτιαξει diy τροφη με καροτο, αγγουρι, κολοκυθι, αρακα και σπιρουλινα.. Καθε πρωι με περιμενουν μπροστα στο τζαμι, και μολις ριξω κυρησσεται επισημως η εναρξη του πανικου! χα χα χα! Δεν το εχω υπολογισει Νικο, δεν θα ειναι καμια 10ρια γεννες; Αυτην την στιγμη εχει μεσα 2 σκουρες γεννιες και η αλμπινο. Καποια στιγμη το εδωσα το θρυλικο ζευγαρι, γιατι με 6 ενυδρεια... Αλλα το δευτερο ζευγαρι που μου εχει δωσει φιλος να του κρατησω μεχρι να ξαναστησει, εκανε ξανα την αρχη. Δεν μαζευονται λεμε! Το ενυδρειο της αμαρτιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2013 #55 Share 26 Μαίου 2013 Xα χα χα!εχω ηδη φτιαξει diy τροφη με καροτο, αγγουρι, κολοκυθι, αρακα και σπιρουλινα.. Καθε πρωι με περιμενουν μπροστα στο τζαμι, και μολις ριξω κυρησσεται επισημως η εναρξη του πανικου! χα χα χα! Δεν το εχω υπολογισει Νικο, δεν θα ειναι καμια 10ρια γεννες; Αυτην την στιγμη εχει μεσα 2 σκουρες γεννιες και η αλμπινο. Καποια στιγμη το εδωσα το θρυλικο ζευγαρι, γιατι με 6 ενυδρεια... Αλλα το δευτερο ζευγαρι που μου εχει δωσει φιλος να του κρατησω μεχρι να ξαναστησει, εκανε ξανα την αρχη. Δεν μαζευονται λεμε! Το ενυδρειο της αμαρτιας! χεχε αν ειναι ετσι να σου στειλω μερικους οτοκυκλους.... Χαμος γινεται στο ενυδρειο τωρα εβλεπα τα βιντεάκια.. Αστα αυτα τα δινεις για να ετοιμασεις και αλλο γαριδάδικο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 26 Μαίου 2013 Author #56 Share 26 Μαίου 2013 χεχε αν ειναι ετσι να σου στειλω μερικους οτοκυκλους.... Χαμος γινεται στο ενυδρειο τωρα εβλεπα τα βιντεάκια.. Αστα αυτα τα δινεις για να ετοιμασεις και αλλο γαριδάδικο ... Ποτε δεν λεω ποτε, αλλα οι βεντουζοαναπαραγωγες με εχουν ψιλοκουρασει. Καθε 2 ημερες αλλαγη, και σκουπα. Βγαζουν πολυ πραμα. Εχουν την ομορφια τους μεσα στην τρελα τους βεβαια, αλλα πολυ τρεξιμο. Παντως εχω ενα θεματακι με τις sulawesi, δειχνουν λιγα τα 50 λιτρα μαζι με τα tylo. Ανεβαινουν τα νιτρικα γρηγορα, και φοβαμαι για τις γαριδες μην γινει καμια στραβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2013 #57 Share 26 Μαίου 2013 Ετσι εξηγειτται γιατι ειναι πεντακαθαρος ο βυθος στα βιντεάκια... Οσο για τα νιτρικά βάλε φυτακια επιφάνειας και μερικά ευκολα που δεν χρειάζονται φυτεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 26 Μαίου 2013 Author #58 Share 26 Μαίου 2013 Ετσι εξηγειτται γιατι ειναι πεντακαθαρος ο βυθος στα βιντεάκια... Οσο για τα νιτρικά βάλε φυτακια επιφάνειας και μερικά ευκολα που δεν χρειάζονται φυτεμα. Ναι δεν εχεις αδικο για τα φυτα, προς το παρον χρειαζομαι ολο το φως για την δημιουργια αλγης. Αν και μου περναει απο το μυαλο να βαλω τις sulawesi στο 150λιτρο που ετοιμαζω για να μετεφερα τις crs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Μαίου 2013 #59 Share 26 Μαίου 2013 Τι να σου πω οτι νομιζεις , αν οι crs σου πηγαινουν καλά εκει που ειναι αφησε τες , απλα μην αφηνεις τις red cherry( νομιζω )που εχεις μαζει να υπεραυξηθουν .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Μαίου 2013 #60 Share 27 Μαίου 2013 Τι να πω, respect φιλαράκι. Δεν έχω λόγια.. Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 27 Μαίου 2013 Author #61 Share 27 Μαίου 2013 Σας ευχαριστω ολους παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 27 Μαίου 2013 #62 Share 27 Μαίου 2013 Μπράβο!Συνέχισε έτσι! Άντε και με περισσότερες γέννες και σε περισσότερα είδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 31 Μαίου 2013 Author #63 Share 31 Μαίου 2013 Mεγαλωσανε, και αρχισανε να τσακωνονται για το αντιρατσιστικο:Tωρα που ξαμοληθηκανε σε ολο το ενυδρειο, τα βγαζω καμια 50ρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Ιουλίου 2013 #64 Share 20 Ιουλίου 2013 Πολυ ωραιαα!!!πουλας ακομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klipitiklopos 20 Ιουλίου 2013 Author #65 Share 20 Ιουλίου 2013 Ναι, εχω αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος