Jump to content

Βοηθεια Για Αγορα Ενυδρειου

argife

Recommended Posts

Γεια σας!Θελω να αγορασω καποιον κυβο της anubias.......ξερει κανεις ποσους κυβος ανω των 125λιτρων και κατω των 300λιτρων εχει βγαλει η anubia?Και αν ναι μηπως μπορειτε να στειλετε κανενα λινκ?

αργυρη,

ειναι ο κυβος με κωδικο Α-600Κ

διαστασεις ενυδρειου 60*60*60(+5)

και τιμη γυρω στα 200ε

Έγινε επεξεργασία - Billias

στα 200λτ

και εχει 2 λαμπες(λευκη ρόζ) τ8(43,7) 15w

Το 43,7 που γραφεις τι ειναι?Αλλος κυβος σε της anubias πανω απο 125 λιτρα και λιγοτερο απο 200 λιτρα ετσι?Μηπως ξερεις ποσο περιπου κανει το 125 λιτρο της anubias

δέν βγάζει κύβο 125λίτρα η anubias και ο μόνος που ξέρω είναι το 200άλιτρο το οποίο είναι πολύ καλό κατα την γνώμη μου!

της eheim σε διάφορα λίτρα,της sera τα biotope,boyu επίσης σε διάφορα λίτρα,magic wave,d-d,και άν περρισέυουν τα φράγκα ELOS,άν δέν περρισεύουν diy!

Μεσω γνωστου βρηκα απο την ετερια ενα κυβο της resun με βαση στα 110 ευρω στα 220 λιτρα.Να το παρω?Με ενδιαφερουν κυβοι με γωνιες(οχι σαν της boyu)

άν είναι σε καλή κατάσταση εννοείται!και της resun είναι καλά ενυδρεία! για στείλε μου με πμ την εταιρεία,με ενδιαφέρει!

Καλα περιμενε κι ολας μην το δενεις γιατι ειναι ο γνωστος του γνωστου.Παντως αν γινει θα ειναι καλη φαση αλλα δυσκολο το βλεπω.Η ετερια δεν ξερω καν ποια ειναι.

Ξερω οτι κι αλλες ετεριες(3-4 εκτως της anubias και της resun)βγαζουν κυβους απο 180-240 λιτρα.Ξερεται καμια?Αν ναι πειτε μου γιατι θα με βοηθησετε πολυ στο ψαξιμο.

ανάλογα τα χρήματα που διαθετεις,πιο πάνω σου γραφω αρκετες όπως επισης κοιτα στις αγγελιες και ολο και κατι θα βρεις!

Ακυρο.......τζιφος η δουλεια για φτηνο ενυδρειο.Αλλα παλι καλα που εχω μαζεψει κατι λεφτα και θα αγορασω κυβο αλλα το πιο θα διξει αναλογα με τη μαρκα και με το ποσο μου αρεσει εμενα προσωπικα εμφανισιακα.

Τι έκανες τελικά? Βρήκες άκρη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...