hoffnung1989 27 Μαίου 2012 #1 Share 27 Μαίου 2012 σημερα θα παρω 4 απο αυτα τα ψαρακια .στο ενυδρειο μου υπαρχουν ηδη 1 ζευγαρι γκαπυ ..δεν πιστευψ να υπαρχει προβλημα?? καπου δαιαβσα οτι αυτο οτ ειδος ειναι υβριδιο σωστα?δηλαδη μεταξυ τους τα πλατυ δεν προκειται να ζευγαρωσουν?? ελπιζω να μην υβριδιζουν ουτε με τα γκαπυ..επισης θελω να ρωτησω αν οι παραμετροι που χρειαζονται στο ενυδρειο ειναι ιδιοι με των κλασικων πλατυ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 27 Μαίου 2012 #2 Share 27 Μαίου 2012 θελουν τις ιδιες παραμετρους νερου αλλα αποφευγουμε να περνουμε τετοια ψαρια γιατι ειναι τεχνητα και δεν υπαρχουν στη φυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 27 Μαίου 2012 Author #3 Share 27 Μαίου 2012 ναι μετα το ειδα οτι ειναι υβριδια ..θα μου τα χαρισουν ...δεν θα ζευγαρωσουν μεταξυ τους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 27 Μαίου 2012 #4 Share 27 Μαίου 2012 ναι μετα το ειδα οτι ειναι υβριδια ..θα μου τα χαρισουν ...δεν θα ζευγαρωσουν μεταξυ τους?? ειχα κι εγω παλια τετοια και μου εδωσαν γεννα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Μαίου 2012 #5 Share 27 Μαίου 2012 καλο ειναι να αποφευγουμε ψαρια που δεν υπαρχουν στη φυση και ειναι δημιουργημα του ανθρωπου μονο με σκοπο την πωληση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος