Jump to content

Τα Εχω Παρει Στο Κρανιο

Giwrgos5

Recommended Posts

καλημερα σε ολους. καθε φορα που παω να αγορασω κατι ολο και υπαρχει μια διαφορα της ταξεως του 1-2 ευρω. ημαρτον πια. επειδη θελουμε να στηριζουμε την ελληνικη αγορα δεν σημαινει οτι ειμαστε και μα.....ες. παιρνω βιταμινες πριν ενα μηνα 5.50ε παω προχθες 6.70 η ιδια βιταμινη :bigemo_harabe_net-87: . παιρνω buffer 10ε και προχθες 11.70. τα δισκακια μου βγαλανε μωρα και πηρα σε δυο μαγαζια για να τα δωσω σε εξευτελιστικη τιμη και η απαντηση ηταν οτι ( αγοραζουμε μονο απο εξω κυριε ). πως θα τους φαινοταν αν αγοραζαμε και ολοι εμεις απο εξω και σιγουρα σχεδον στα μισα χρηματα. σορυ για τα νευρα αλλα ολοι αυτοι που το παιζουν χομπιστες-μαγαζατορες απλα μας βλεπουν σαν μεροκαματο λογω της αγαπης για το χομπι. πολλοι λιγοι ειναι σωστοι επαγγελματιες. εγω σκεφτομε πολυ σοβαρα να μην ξανααγορασω απο ελλαδα. συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω χτηπηση κοκκινο :bigemo_harabe_net-86: . καλλημερα σε ολους

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαζί σου είμαστε και λογικά τα νεύρα σου.φαντάσου εσύ είσαι και στην αθήνα και έχεις επιλογές στο να ψάξεις κάτι στο οποίο σε ικανοποιεί απόλυτα και κάποιο καλύτερο μαγαζί.εμείς που βρισκόμαστε τέρμα θεού και υπάρχουν μονο και μόνο δυο μαγαζιά σε ολόκληρη πόλη τι να πούμε? και για να μην ανοίξω το θέμα της διαφοράς των τιμών.εδώ σε απωθούν από το χόμπυ με τις εξωφρενικές τιμές που σου λένε.αλλά εμείς δεν μασάμε.το χόμπι δεν συγκρίνεται με τίποτα.συγνώμη που σας κούρασα και εγώ με τη σειρά μου αλλά έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου.καλημέρα

δυστηχως μια απο τα ιδια ....ιδιαιτερα στα ζωντανα , η ποιοτητα των ψαριων που ερχονται Ελλαδα ειναι απογοητευτικη και ποσο μαλλον εδω κατω επαρχια...

Εγω ηδη βρισκομαι σε συζητησεις για αγορα απ εξω με ξενο εμπορο για εισαγωγη ψαριων γιατι με τα εδω μαγαζια εχω ξενερωσει εντελως ...και απο τιμες και απο ποιοτητα..αν ενδιαφερσαι να συμμετασχεις στειλε πμ.

Έγινε επεξεργασία - kostaszoidos

Παδιά και εδώ πάνω τα ίδια συμβαίνουν, μην απογοητεύεστε με τις συμπεριφορές κάποιων, υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες που δεν βλέπουν μόνο το χρήμα, μην νομίζετε ότι αν παραγγείλετε απ' έξω θα σας συμπεριφερθούν καλύτερα, εκείνοι είναι που βλέπουν καθαρά μόνο το κέρδος.

Παδιά και εδώ πάνω τα ίδια συμβαίνουν, μην απογοητεύεστε με τις συμπεριφορές κάποιων, υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες που δεν βλέπουν μόνο το χρήμα, μην νομίζετε ότι αν παραγγείλετε απ' έξω θα σας συμπεριφερθούν καλύτερα, εκείνοι είναι που βλέπουν καθαρά μόνο το κέρδος.

τουλαχιστον δεν θα πληρωσω χρυσαφι αυτο που θα παρω, αλλα και στην τελικη ας κανουμε και μια δοκιμη να δουμε τι γινεται ...κι ετσι για να συνετιστουν λιγο και οι εδω εμποροι να μας προσεχουν....περισσοτερο

μας βλέπουν σαν ευρώ.σου παρουσιάζουν τα ψάρια τους λες και πουλάνε χρυσό λες΄και εμείς δεν βλέπουμε και δεν ξέρουμε.ας καταλάβουν επιτέλους οτι και άποψη έχουμε και φίλους να μας στείλουν οτιδήποτε ενυδρειακό έχουμε και τέλος πως υπάρχουν κάποιοι που είναι όντως επαγγελματίες και θα μας στηρίξουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστούμε.ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.

μας βλέπουν σαν ευρώ.σου παρουσιάζουν τα ψάρια τους λες και πουλάνε χρυσό λες΄και εμείς δεν βλέπουμε και δεν ξέρουμε.ας καταλάβουν επιτέλους οτι και άποψη έχουμε και φίλους να μας στείλουν οτιδήποτε ενυδρειακό έχουμε και τέλος πως υπάρχουν κάποιοι που είναι όντως επαγγελματίες και θα μας στηρίξουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστούμε.ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή.

θα συμφωνησω απολυτα. εχει παραγινει το πραγμα. ολα εχουν μειωθει σε τιμες εκτος απο τα χομπυ. σιγουρα και οι μαγαζατωρες του εξωτερικου κοιταζουν το κερδος αλλα οχι οπως εδω. οποτε εχω αγορασει απο εξω μου εχουν στειλει μεχρι και 5μειλ ρωτοντας με αν τα παρελαβα αν ηταν σπασμενα αν λειτουργουν σωστα κλπ. εδω μολις παρεις κατι μετα δεν σε ξερουν.

Όλοι καλα τα λέτε και όλοι έχετε δίκιο απλα έχω μια απορία γιατι δεν κάνετε τα παράπονα σας στους ίδιους τους μαγαζάτορες;όταν κάποιος ψωνίζει χρόνια απο ένα μαγαζι και ως γνωστόν έχει αφήσει ένα σεβαστό πόσο έτσι πρέπει και ο μαγαζάτορες να τον λάβει σημαντικά υπόψιν του.

ψωνιζω απο ενα καταστημα εδω και χρονια και ειχα και μια εκπτωση 10-15%. εδω και 10 μερες η εκπωση κοπηκε και ρωτοντας τον υπαλληλο και σχεδον φιλο γιατι μου απαντησε οτι οι ιδιοκτητες του ειπαν να παμε να γ.........ε. ειπατε κατι; σημειοτεων κανω λογαριασμο στο καταστημα αυτο 40-50ευρω.

οπως εχω πει και θα το ξαναπω,σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι.στο χερι μας ειναι να απομονωσουμε τους κακους.δωστε χ στους κακους και στηριξτε οσο γινεται τους καλους.

ΥΓ. επισης ενα αλλο μεγα θεμα για τις τσιμπημενες τιμες ειναι οπως αλλωστε στα περισσοτερα προιοντα,οι μεσαζοντες.με αυτους εκτινασονται οι τιμες στο θεο,και μιλαω για ζωντανα.

απλως να σας αναφερω οτι για να βγαλει ενας επαγγελματιας αδεια για εισαγωγη δικη του σε ζωντανα και να παρακαμψει τους μεσαζωντες,χρειαζονται αρκετα εκατομμυρια ΜΟΝΟ για την εκδοση αδειας.

γιαυτο και ειναι μετρημενα στα δακτυλα τα καταστηματα-εισαγωγεις ζωντανων.το καταλαβαινετε αλλωστε απο τις λιανικες τους τιμες σε ζωντανα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο τους.

σκεφτειτε το........

Έγινε επεξεργασία - klaz

Όλοι καλα τα λέτε και όλοι έχετε δίκιο απλα έχω μια απορία γιατι δεν κάνετε τα παράπονα σας στους ίδιους τους μαγαζάτορες;όταν κάποιος ψωνίζει χρόνια απο ένα μαγαζι και ως γνωστόν έχει αφήσει ένα σεβαστό πόσο έτσι πρέπει και ο μαγαζάτορες να τον λάβει σημαντικά υπόψιν του.

Μα ο πελατης πρεπει να κανει την παρατηρηση;;;ή ο μαγαζοτορας ειδικα τωρα και λογω κρισης να προσπαθησει να προσελκισει τον πελατη κανοντας καλες τιμες για να μην τον χασει και ειδικα αν ειναι και καλος και μονιμος πελατης....

Επισης εγω προσωπικα δεν μπαινω στην διαδικασια του παζαριου..για ψαρια. Αν με ικανοποιει η τιμη και αυτο που βλεπω το παιρνω, αν οχι, αντε γεια, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες....

το μονοπωλειο ειναι κακο....τελος ...θα μαθουν οι μαγαζατορες να σεβονται τον πελατη...για να τον εχουν.

Επισης βασικος παραγοντας οπως ξαναειπα η ποιοτητα...

οχι να μου φερνουν οτι απομειναρια εχουν οι εκτροφεις και μετα να μου τα πουλανε εμενα για ψαρια α΄ποιοτητας και να θεωρω μετα εγω οτι μου κανουν και καλη τιμη αμα μου κοβουν λιγο απο την τιμη...

θα δεχτω ολα αυτα που λεγοντε. να ρωτησω κατι αλλο.ποσα παιδεια κανουν αναπαραγωγες δισκων πιο πολυ για την ευχαριστηση και κανενα μαγαζι ελληνικο δεν τα αγοραζει; πολυ απλα γιατι απο εξω τα αγοραζουν σε εξευτελιστικες τιμες βγαζοντας ενα κερδος 500% και μας πουλανε και δισκους 5ης διαλογης. ενα η δυο καταστηματα φερνουν αξιολογα κομματια αλλα η τιμη φτανει για ενα δισκακι 5ποντων μεχρι και 60ευρω!!! ε μην τρελαθουμε τωρα. και για να μην παρεξηγηθω προς θεου δεν λεω να μην βγαζει κερδος το μαγαζι. αλλα δυστυχως απειδη καμμια 10αρια μαγαζια εχουν το μονοπωλιο συμβαινουν αυτα που συμβαινουν.

εαν διαβασεις προσεχτικα ολα οσα ειπα παραπανω θα καταλαβεις γιατι εχει 60 το 5αποντο...

και αυτο σου το λεει καποιος που εχει δει τιμολογιο χοντρικης απο χονδρεμπορο ελλαδας,αλλα εχει δει και τιμολογιο εισαγωγης απο αλλο καταστημα που τα φερνει μονο του...

ο αλλος σημαντικος παραγοντας που καθοριζειτην λιανικη ειναι η προσφορα και η ζητηση.

απο τα χιλιαδες αφμ πετσοπ σε ολοκληρη τη χωρα,ζητημα ειναι να εχουν στοκ σε δισκους μερικες δεκαδες απο αυτα.αρα.....................

οκ. ο καθενας εχει την δικη του γνωμη. δεν ηθελα να θιξω κανεναν. αλλα ομως απορω με ενα πραγμα. εχουν διαβασει τοσοι πολλοι το θεμα και ανταποκριση πολυ μικρη.μηπως τελικα καλα μας κανουν;;;;

Ελεύθερη αγορά έχουμε παιδιά και ψωνίζουμε από εκεί που μας συμφέρει και μας ικανοποιεί σαν πελάτες. Αν το κάνουμε όλοι αυτό, οι κακοί επαγγελματίες θα αναγκαστούν να συνετιστούν.

:)

Παιδιά πολύ λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζεται επειδή στο παρελθόν έχω δουλέψει σε μεγάλο κατάστημα με τέτοιου είδους πράγματα γνωρίζεται ότι πάει με το βάρος η τιμή? Τι εννοώ ότι το ζωντανό μπορεί να έχει 10 ευρώ και η σακούλα να έχει 2 λίτρα νερό αυτό το ζυγίζεις και βγαίνει η τιμή. Αν προστέσείς το φ.π.α τα λεφτά του μέσαζοντα τα έξοδα για να έρθουν απέξω που είναι πολλά! Το κέρδος δεν είναι πολύ μεγάλο όσο νόμιζεται! Και να ξέρετε ότι τα μαγαζιά έχουν αρκετές απολιες!

Παιδιά πολύ λέτε πράγματα χωρίς να γνωρίζεται επειδή στο παρελθόν έχω δουλέψει σε μεγάλο κατάστημα με τέτοιου είδους πράγματα γνωρίζεται ότι πάει με το βάρος η τιμή? Τι εννοώ ότι το ζωντανό μπορεί να έχει 10 ευρώ και η σακούλα να έχει 2 λίτρα νερό αυτό το ζυγίζεις και βγαίνει η τιμή. Αν προστέσείς το φ.π.α τα λεφτά του μέσαζοντα τα έξοδα για να έρθουν απέξω που είναι πολλά! Το κέρδος δεν είναι πολύ μεγάλο όσο νόμιζεται! Και να ξέρετε ότι τα μαγαζιά έχουν αρκετές απολιες!

Σωστα ναι ,εχουν εξοδα για να ερθουν εδω...και ερωτω τωρα εγω...

και αυτα γιατι να τα πληρωσω εγω;;;;εγω ψωνιζω απο την βιτρινα του καθε μαγαζιου και οχι κατ' οπιν παραγγελιας, ετσι ωστε να χρεωθω μεταφορικα κτλ που αναφερεις.Οσο για το φ.π.α κι εγω πληρωνω φ.π.α. αγοραζοντας οτιδηποτε.

Δεν γινεται ο πελατης να πληρωνει τα λειτουργικα εξοδα του μαγαζιου γιατι στην ουσια και το εμπορευμα θεωρειται λειτουργικο εξοδο απο την στιγμη που χωρις εμπορευμα στην βιτρινα δεν δουλευει ενα μαγαζι.

Να στο θεσω και διαφορετικα...πηγες σε κανενα μαγαζι με ρουχα ή παπουτσια και σου ειπαν ξερεις... αυτο ειναι ακριβο γιατι ειχε πολλα μεταφορικα μεχρι να το βαλω στην βιτρινα;;;;

και μιας και λες οτι εχεις δουλεψει σε κατατσημα...λυσε μου και αλλη μια απορια....

το ιδιο ψαρι(ιδια ρατσα)

,ιδιο μεγεθος για δισκους παντα μιλω..

ας πουμε blue tirquase.

απο την ιδια χωρα εισαγωγη,

αλλα απο διαφορετικο εκτροφεα,σε ενα καταστημα το βρηκα 15 ευρω και σε ενα αλλο καταστημα 50 ευρω.

εδω δεν παιζουν μεταφορικα ,εξοδα, φπα κτλ;;;;;;

και για να σε προλαβω μην μου πεις για ποιοτητα...γιατι τα αγορασα και τα 2 ψαρια και σε ενημερωνω οτι το φτηνο βγηκε αστερι και το ακριβο χαλια...

Έγινε επεξεργασία - kostaszoidos

Όπως σου είπα το ψάρι δεν κοστίζει τόσο όταν έρχεται ένα ψάρι είναι μέσα σε σακούλα με νερό αυτό το ζυγίζεις και έτσι βγαίνει η τιμή. Με λίγα λόγια αυτό που κοστίζει είναι το νερό όσο περίεργο αν σας ακούγεται και τα μεταφορικά τελωνείο κ.λ.π και δεν πάει να πει επειδή δεν το έχεις κάνει παραγγελία πρέπει να το πάρεις ποιο φτηνά! Σύμφωνο ότι υπάρχουν κάποιοι κύριος εκτός πρωτεύουσας που χτυπάνε της τιμές!

Όπως σου είπα το ψάρι δεν κοστίζει τόσο όταν έρχεται ένα ψάρι είναι μέσα σε σακούλα με νερό αυτό το ζυγίζεις και έτσι βγαίνει η τιμή. Με λίγα λόγια αυτό που κοστίζει είναι το νερό όσο περίεργο αν σας ακούγεται και τα μεταφορικά τελωνείο κ.λ.π και δεν πάει να πει επειδή δεν το έχεις κάνει παραγγελία πρέπει να το πάρεις ποιο φτηνά! Σύμφωνο ότι υπάρχουν κάποιοι κύριος εκτός πρωτεύουσας που χτυπάνε της τιμές!

Κοιτα επειδη το εχω ψαξει για να μην μπερδευτουν οσοι διαβαζουν, δεν ειναι το νερο που χρεωνεται αλλα το βαρος.Ολα χρεωνονται με το βαρος και κατα συνεπεια το νερο...

Αλλα δεν μου απαντησες,γιατι αυτα να τα πληρωσω εγω;;τα μεταφορικα ενοω.

Και βεβαια εχει σημασια αν το παρηγγειλα το ψαρι!!Τοτε ναι δεχομαι να χρεωθω μεταφορικα κτλ αφου το ζητησα εγω.

Επισης να σου πω οτι το παραδειγμα που ανεφερα εγινε σε κατστηματα της πρωτευουσας(Αθηνα)και οχι σε επαρχια.

Τελος παντων οσο και να το παλευουμε να το λυσουμε δεν μπορουμε μονο εμεις οι δυο...

και προς αποφυγη παρεξηγησεως δεν εχω κατι μαζι σου ουτε και τα χωνω σε εσενα...απλα κουβεντα κανουμε και λεμε τις αποψεις μας πανω σε κατι που ποναει τους περισσοτερους απο εδω μεσα..

Να σαι καλα .

ουτε και εγω εχω κατι με εσενα και σου λεω οτι για να βγει ενα κοστολογιο ολα μετρανε! δεν μπορει ενα μαγαζι να πληρωνει μεταφορικα και τελωνειο 350ευρο π.χ και να μην τα βαζει και αυτα, τοτε θα μπει μεσα.

Ελεύθερη αγορά έχουμε παιδιά και ψωνίζουμε από εκεί που μας συμφέρει και μας ικανοποιεί σαν πελάτες. Αν το κάνουμε όλοι αυτό, οι κακοί επαγγελματίες θα αναγκαστούν να συνετιστούν.

:)

+100000 στον Κωστη!!!

+++++1000000000000000000000 στον kostaszoidos για ολα τα ποστ του!!

αραγε γιατι δεν μας λυνουν τις αποριες καποιοι μαγαζατορες ή εστω πρωην μαγαζατορες που τα χουν με το συστημα?????

Μόνο αν βγει κάποιος μαγαζατορας θα βγει άκρη και θα λύσουμε όλες τις απορίες μας.Αλλα εγω ακούω κάτι κουβέντες που κατηγορούν κάποια μαγαζια και και μετα ξανακάνει στο ίδιο μαγαζι και ψωνίζουν και δεν μιλάω για παιδιά που μένουν σε κάποιο νησί και είναι αναγκασμένοι να ψωνίζουν απο κάπου συγκεκριμένα αλλα μιλάω για αυτούς που έχουν μεγάλη επιλογή καταστημάτων.βεβαια απο την άλλη και όλοι αυτοί που έχουν τα μαγαζια πρέπει να πουλήσουν για να ζήσουν αλλα εκει είναι η διάφορα ποιος είναι αυτός που πραγματικά θα σου δώσει την συμβουλή του χωρίς να σου φορτώσει ένα καρότσι πράματα ένα κάρο ζουμια.και καλα άμα ξέρεις για σκεφτειται όλους αυτούς που δεν ξέρουν τόσα πολλα και είναι ευάλωτοι και κάποιοι καταστηματάρχες πατάνε πάνω σε αυτο.

Το κοστος ενος προιοντος ,δεν ειναι μονο το προιον ,ουτε το βαρος ,ουτε η ποιοτητα,ουτε η θεση που ειναι το μαγαζι,ουτε το προσωπικο που αποσχολει,ουτε η εφορια,ουτε το ΤΕΒΕ,ουτε η απληστια,ουτε η διαρκεια της σεζον,ουτε η καιρικες συνθηκες,ουτε η πολοιτικες συνθηκες,ουτε απο ποιο προμηθευτη το περνει (θα μπορουσα για να μην σας κουραζω να σας πω αλλα 1000 ουτε),

αλλα ολα μαζι αυτα που σας προανεφερα συντελουν στο κοστος ενος προιοντος.

Οποτε πρεπει να καταληξουμε σε αυτο που ειπε ο Κωστης

.Ελευθερη αγορα ειμαστε ,και αγοραζουμε απο εκει που μας συμφερει.

Και επιτελους ας σταματησει αυτη η ποινικοποιηση του εμποριου ,που για ολα τα δεινα της χωρας φτενε η <<κλεφτες εμποροι>>,αυτο βολευει λιγους ,και οχι τους πολλους.Καθε μαγαζι ειναι ενα κυτταρο που προσφερει πραγματικα στην οικονομια.και εαν δεν παει καλα ,ο μονος που θα την πληρωσει ειναι ο μ@@@@@ς δηλ ο κακος ο απατεωνας ο κλεφτης μαγαζατορας.

Οποτε ας στηριξουμε τα Ελληνικα μαγαζια ,γιατι αλλιως ειναι σαν να κοβουμε το κλαδι που καθομαστε.

Δεν ειμαι ο καπιταλας αλλα ουτε ο λεφτας με το πουρο,ειμαι ενας εμπορος που παλευει απο 18 χρονον παιδι για την οικογενεια του.Και οποιος ερθει στην Σαντορινη να του δειξω το ενοικιο που πληρωνω,και θα καταλαβει πολυ καλα γιατι πρεπει εγω να πουλαω ποιο ακριβα απο την Αστυπαλαια που ειναι ενα τσιγαρο δρομος.

Δεν θα εγραφα σε αυτο το θεμα οπως ξεκινισε,αλλα τωρα τελευταια παρατηρω οτι ανοιγουν πολλα θεματα για μαγαζια του χομπι μας ,και βγαινουν και λενε διφορα,και ασχετα.Ολα τα μαγαζια εχουν τα προβληματα τους,και εαν γραψουμε εδω και αλλου ,τα ποια μας πικραναν ,ολα τα μαγαζια της Ελλαδος θα τα αναφερουμε.

Εγω θα προτεινα μονο αν καποιο μαγαζι ειναι απατεωνας,τοτε επωνυμα να βγουμε και να το καταγγειλουμε,αλλιως αν ειναι ακριβω,η καθυστερησε στην παραδοση κτλ,ειναι πτεσματακια,ψωνιζουμε απο αλλου και δεν παιζουμε με την τυχη αυτου του μαγαζιου.

Δευτεριατικα ουφφφφφ.

καλη σας μερα :bigemo_harabe_net-145:

+1000 στο κιχλιδατο. Θα συμφωνήσω μαζί σου και όπως είχα αναφέρει ποιο πάνω για να βγει μία τιμή σε κάποιο αντικείμενο υπάρχουν πολύ παράγοντες. Το θέμα είναι αν δεν σου κάνει πας σε άλλο μαγαζί δόξα το θεό ειδικά για το χόμπι μας υπάρχουν πολλά και υπάρχουν e-shop τώρα ποια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...