dpap 26 Μαίου 2012 #26 Share 26 Μαίου 2012 θα γινουμε σαν τη διαφημηση......''τι δεν καταλαβαινεις??τι δεν καταλαβαινεις?'' θελει αρκετες μερες, πολυ περισσοτερες απο μια βδομαδα για να αναπτυχθουνε οι ριζες ενος φυτου.υπομονη.θα βγαινει,θα το ξαναφυτευεις κλπ. Τελικά είναι πετυχημένη αυτή η διαφήμιση, την ακούω την ατάκα όλο και περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #27 Share 26 Μαίου 2012 θα γινουμε σαν τη διαφημηση......''τι δεν καταλαβαινεις??τι δεν καταλαβαινεις?'' θελει αρκετες μερες, πολυ περισσοτερες απο μια βδομαδα για να αναπτυχθουνε οι ριζες ενος φυτου.υπομονη.θα βγαινει,θα το ξαναφυτευεις κλπ. με το φυτεμα και ξαναφυτεμα το ειδιο ειχα παθει και με την Bacomba περσι αλλα εκεινη ηταν σε μικροτερη ποσοτητα και ειχα χωρισει να κοτσανακια σε διο φυτα ενω τωρα τα εχω χωρισει σε 3 και ειναι και ποιο κοντα μεταξη τους.....αυτα τα 3 κοτσανακια τωρα που ειναι στον αερα(αλλα δεν επιπλεουν φενοντε σαν φυτεμενα) να τα αγησω ετσι οπως ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #28 Share 26 Μαίου 2012 με το φυτεμα και ξαναφυτεμα το ειδιο ειχα παθει και με την Bacomba περσι αλλα εκεινη ηταν σε μικροτερη ποσοτητα και ειχα χωρισει να κοτσανακια σε διο φυτα ενω τωρα τα εχω χωρισει σε 3 και ειναι και ποιο κοντα μεταξη τους.....αυτα τα 3 κοτσανακια τωρα που ειναι στον αερα(αλλα δεν επιπλεουν φενοντε σαν φυτεμενα) να τα αγησω ετσι οπως ειναι??? Φαίνονται σαν φυτεμένα εννοείς ότι είναι στο χαλίκι αλλά όχι καλά ; Να μην τα αφήσεις όπως είναι , να τα φυτέψεις όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης όπως σου είπε και ο klaz , το χοντρόκοκκο χαλίκι θα σε δυσκολέψει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #29 Share 26 Μαίου 2012 εβγαλα και φωτογραφιες αλλα διαφερουν απο το πως φενεται το ενυδρειο στην πραγματικοτητα ....δεν ξερω τι ριθμησεις θελει.... ειναι και πολλες και δεν ξερω ποιες να βαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #30 Share 26 Μαίου 2012 (edited) Φαίνονται σαν φυτεμένα εννοείς ότι είναι στο χαλίκι αλλά όχι καλά ; Να μην τα αφήσεις όπως είναι , να τα φυτέψεις όσο καλύτερα γίνεται. Επίσης όπως σου είπε και ο klaz , το χοντρόκοκκο χαλίκι θα σε δυσκολέψει πολύ. δεν ειναι στο χαλικι ...απεχουν 1-2 εκατοστα απο αυτο ....( η bacomba που ειχα παλια αμα ειναι στην ιδια θεση θα αναπτυζε ριζες ετσι κι αλλιως και θα ποιανοταν μονη της στο χαλικι Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - koti4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #31 Share 26 Μαίου 2012 εβγαλα και φωτογραφιες αλλα διαφερουν απο το πως φενεται το ενυδρειο στην πραγματικοτητα ....δεν ξερω τι ριθμησεις θελει.... ειναι και πολλες και δεν ξερω ποιες να βαλω.... Βάλε αυτές που δείχνουν το ενυδρείο όπως είναι στην πραγματικότητα. δεν ειναι στο χαλικι ...απεχουν 1-2 εκατοστα απο αυτο ....( η bacomba που ειχα παλια αμα ειναι στην ιδια θεση θα αναπτυζε ριζες ετσι κι αλλιως και θα ποιανοταν μονη της στο χαλικι Άρα δεν είναι φυτεμένα, προσπάθησε να τα φυτέψεις. Το 2ο σκέλος της πρότασής σου δεν το καταλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #32 Share 26 Μαίου 2012 Άρα δεν είναι φυτεμένα, προσπάθησε να τα φυτέψεις. Το 2ο σκέλος της πρότασής σου δεν το καταλαβαίνω. εννοω οτι το μπακομπα που ειχα παλια αμα ηταν στην ιδια θεση που ειναι τωρα και το καμπομπα θα εβγαζε ριζες και θα ποιανοταν μονο του στο χαλικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #33 Share 26 Μαίου 2012 εννοω οτι το μπακομπα που ειχα παλια αμα ηταν στην ιδια θεση που ειναι τωρα και το καμπομπα θα εβγαζε ριζες και θα ποιανοταν μονο του στο χαλικι Πάλι για άλλο φυτό μας λες. Για να μην κάνεις υποθέσεις και ελπίζεις ότι το φυτό θα βγάλει ρίζες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, φύτεψέ το και άστο στην ησυχία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #34 Share 26 Μαίου 2012 φοβαμαι τωρα να το ξαναφυτεψω μηπως βγαλω και τα αλλα κοτσανακια που ειναι φυτεμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #35 Share 26 Μαίου 2012 Πάλι για άλλο φυτό μας λες. Για να μην κάνεις υποθέσεις και ελπίζεις ότι το φυτό θα βγάλει ρίζες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, φύτεψέ το και άστο στην ησυχία του. το bacobma ειναι αυτο που ειχα παλια και το cabomba ειναι αυτο που εχω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #36 Share 26 Μαίου 2012 φοβαμαι τωρα να το ξαναφυτεψω μηπως βγαλω και τα αλλα κοτσανακια που ειναι φυτεμενα... Αν βγουν θα τα ξαναφυτέψεις και αυτά. Έτσι είναι με τα φυτεμένα και γενικώς με το χόμπι. ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #37 Share 26 Μαίου 2012 Φιλε μου φυτεψε το σιγα σιγα με προσεχτικες κινησεις ωστε να μη βγουν τα αλλα.Γι αυτο περνουμε τσιμπιδες για φυτεμα.Κανενα φυτο δεν βγαζει ριζες αν ειναι στον αερα,φυτεψε το,σηριαλ το καναμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #38 Share 26 Μαίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #39 Share 26 Μαίου 2012 Την ανουμπια βγαλτη απο το χαλικι και δεστη πανω σε ξυλο η πετρα,θα σου σαπισει γιατι την εχεις φυτεμενη στο χαλικι.Το χαλικι σου ειναι πολυ χοντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #40 Share 26 Μαίου 2012 νομιζα οτι επειδι ειχε χοντρες και δυνατες ριζες θα αντεχε....που να την βαλω???δεν εχω καποιο ξυλο και τα αλλα καστρακια που εχω βαλει ειναι μικρα.....σε πετρα ισως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #41 Share 26 Μαίου 2012 κατω απο το χαλικι εχω και υποστωμα απλα δεν φενεται πολυ καλα.... γιατι ομως χαλαει αμα την αφησω εκει την ανουμπια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #42 Share 26 Μαίου 2012 (edited) Δεστη σε πετρα η σε ξυλο και βαλτη σε σκιερο μερος γιατι θα σου γεμισει αλγη. Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #43 Share 26 Μαίου 2012 θα προσπαθησω...δεν ξερω και που να την βαλω....ειναι μικρο το ενυδρει ...μαλλον θα τα ξανααλλαξω θεσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #44 Share 26 Μαίου 2012 (edited) Δεστη σε πετρα η σε ξυλο και βαλτη σε σκιερο μερος γιατι θα σου γεμισει αλγη. οταν λες οτι θα γεμισει αλγη ποια εννοεις?? την πρασινη την γλητσα η την τριχοηδη??? οι γαριδες οι αμανο δεν κανουν δουλια??? η τα τα ζεβρα σναιλ μου?? Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - koti4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #45 Share 26 Μαίου 2012 φιλε μου.χαλαρωσε.παρε 1-2 καλες αναπνοες. μην πεταγομαστε απο το 1 θεμα στο αλλο. οι ερωτησεις σου ειναι χιλιαδες.δεν μπορεις να γινεις εμπειρος μεσα σε ενα απογευμα. χρειαζεσαι διαβασμα και υπομονη. που να ξερει ο φιλος παραπανω τι αλγη τυχον θα σου ερθει? οι γαριδες και τα σαλιγκαρια κανουν δουλεια αλλα χρειαζεται παρα πολλα σε πληθυσμο για να δεις διαφορα. ξεκινα και διαβαζε θεματα στο φυτεμενο.θα μαθεις πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #46 Share 26 Μαίου 2012 φιλε μου.χαλαρωσε.παρε 1-2 καλες αναπνοες. μην πεταγομαστε απο το 1 θεμα στο αλλο. οι ερωτησεις σου ειναι χιλιαδες.δεν μπορεις να γινεις εμπειρος μεσα σε ενα απογευμα. χρειαζεσαι διαβασμα και υπομονη. που να ξερει ο φιλος παραπανω τι αλγη τυχον θα σου ερθει? οι γαριδες και τα σαλιγκαρια κανουν δουλεια αλλα χρειαζεται παρα πολλα σε πληθυσμο για να δεις διαφορα. ξεκινα και διαβαζε θεματα στο φυτεμενο.θα μαθεις πολλα. Τα ειπες ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #47 Share 26 Μαίου 2012 οκ παιδια.....θα ψαξω τα θεματα..ετσι ειχα κανει οταν αρχισα με το ενυδρειο....τα ειχα διαβασει ολα στην κατηγορια ζωωτοκα για να μαθω για τα γκαπι μου....οταν βρω χρονο θα ασχληθω καλα...τωρα δεν θα μπορω να ασχολουμε πολυ ωρα λογο εξετασεων αλλα αργοτερα θα εχω ολη την ωρα μπορστα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #48 Share 26 Μαίου 2012 ετσι να κανεις.δες τωρα εδω.φτασαμε τις 3 σελιδες και στην ουσια δεν ειπαμε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος