koti4 26 Μαίου 2012 #1 Share 26 Μαίου 2012 please παιδια γρηγορα χρειαζομαι ενα βιντεακι για το φυτεμα καμπομπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #2 Share 26 Μαίου 2012 Γιατι θελεις βιντεο?Αφου ειναι ευκολο το φυτεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #3 Share 26 Μαίου 2012 το βιντεο τι το θελεις?απλως τη φυτευεις.δεν υπαρχει πιο ευκολο φυτο για φυτεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #4 Share 26 Μαίου 2012 ξερω αλλα δεν ειμαι συγουρος για τον τροπο και φοβαμαι πως καθως θα το φυτεψω στο χαλικη(και απο κατω υποστρωμα) μηπως σπασει κανενα μερος του φυτου στο κατω μερος.. επισης δεν εχει και ριζες.....πως φυτευουμε??? ανοιγουμε τρυπα μετα το βαζουμε και καλιβουμε την τρυπα....η κατραμε το φυτο με τα δαχτυλα και μαζι με το φυτο και τα δαχτυλα το εισχορουμε στον βυθο...η με τσιμπιδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #5 Share 26 Μαίου 2012 επισης στο κατω μερος να το κοψω λιγο( μισο εκατοστο) ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #6 Share 26 Μαίου 2012 Αν εχεις τσιμπιδα ειναι ακομα πιο ευκολο.Αν οχι πιανεις το φυτο και το χωνεις μεσα στο χαλικι και το υποστρωμα και μετα το σκεπαζεις λιγο.Αν εχεις τσιμπιδα το πιανεις και το χωνεις παλι μεσα.Δεν ειναι δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #7 Share 26 Μαίου 2012 δεν υπαρχει κινδυνος ομως η τσιμπιδα να λιωσει τον κορμο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #8 Share 26 Μαίου 2012 χαχα....ελα ρε φιλε.δεν φυτευεις και σιδερα.δεν ειναι τιποτα.δες τα αλλα φυτα μεσα στα βιντεο πως τα φυτευουν.πανευκολο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #9 Share 26 Μαίου 2012 καλησπερα....εβαλα ολα τα φυτα τωρα στο ενυδρειο ( ανουμπια . καμπομπα , εγκερια ντενσα και ενα αλλο αγνωστο) τα εβαλα με το χερι γιατι το χαλικι ειναι καπως χοντρο και δεν θα κρατουσε το κομπομπα και θα εφευγε... σε λιγο θα βγαλω και φωτογραφιες..... που λετε τα φυτα τα ειχα βαλει σε εναν κουβα με νερο για 2 μερες να βγαλουν ολες τις βλαβερες ουσιες και σημερα οταν τα εβγαλα και επεσαν καποιες σταγονες στο ξυλινο τραπεζι ,οταν στεγνωσαν αφησαν κατι ασπρες κυλιδες επανω....ξερετε πως να τις καθαρισω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #10 Share 26 Μαίου 2012 ποιες βλαβερες ουσιες να βγαλουν τα φυτα?που το ακουσες παλι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #11 Share 26 Μαίου 2012 το διαβασα σε ενα θεμα και μου το προτεινε επισης και ο πετ-σοπας για να αποβαλλουν την βλαβερες ουσιες και τα χημικα που τα ταιζανε στο πετ σοπ.... ξερω γω...μιας και μου το ειπαν και σε θεμα και στο μαγαζι ειπα να το κανω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #12 Share 26 Μαίου 2012 βρες μου το θεμα που το διαβασες σε παρακαλω. τι να αποβαλλουν ,τι χημεια,και τι τα ταιζανε στο πετ...??αυτα δεν στεκουν φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #13 Share 26 Μαίου 2012 θα προσαπθησω να βρω το θεμα αν και δεν θυμαμαι αν το ειδα σε αυτο το φορουμ η σε αλλο.....ηταν παντος οταν εψαχνα για τα φυτα απο το ικεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #14 Share 26 Μαίου 2012 Φιλε μου τα φυτα δεν εχουν βλαβερες ουσιες πανω τους,το πολυ πολυ να εχουν κανενα σαλιγκαρακι και ουτε τα ταιζουν με χημικα στα πετσοπ,λιπασματα μπορει να ριχνουν,χημικα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #15 Share 26 Μαίου 2012 αν δεν εχουν τετιες ουσιες τοτε πως εκανε ασπρεσ κυλιδες το ξυλινο τραπεζακι απο τις σταγωνες του νερου που ειχα για δυο μερες τα φυτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #16 Share 26 Μαίου 2012 δεν μπορω να βρω το θεμα ....εψαξα παντου....μπορει να μου ξεφυγε κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Μαίου 2012 #17 Share 26 Μαίου 2012 Φιλε μου δεν ξερω που διαβασες τετοια πραγματα αλλα τα φυτα δεν εχουν τιποτα πανω.Τωρα οι ασπρες κυλιδες που λες δεν μπορω να ξερω τι ειναι,ισως να επεσε κατι μεσα στο νερο που ειχες τα φυτα.Παντως τα φυτα δεν εχουν χημικα πανω τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #18 Share 26 Μαίου 2012 δεν ξερω φιλε ...τελοςπαντων ....εχω ενα προβλημα με την καμπομπα....δεν καθετε φυτεμενη φευγει απο την θεση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #19 Share 26 Μαίου 2012 το χοντρο χαλικι φταιει.χοντροκκοκο και φυτεμενο,δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #20 Share 26 Μαίου 2012 να παρει....τι κανω τρ???φοβαμαι και να το φυτεψω παλι μπας και βγαλω κατα λαθος τα αλλα .....θα βγαλουν ριζες τα αλλα κοτσανακια μπακομπα που φυτεψα ????μπας και προσπαθησω να το φυτεψω την αλλη εβδομαδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #21 Share 26 Μαίου 2012 Bacopa ή Cabomba έχεις τελικά ; Μας μπέρδεψες. Αν φοβάσαι μην ξεριζωθούν τα άλλα, μεταφύτεψε σε διαφορετικό σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #22 Share 26 Μαίου 2012 δοκιμασε να το ξαναφυτεψεις.ριζες δεν βγαζουν σε ωρες μεσα τα φυτα.χρειαζονται αρκετες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koti4 26 Μαίου 2012 Author #23 Share 26 Μαίου 2012 σορρυ παιδια για το μπερδεμα καμπομπα εννοω ...κατσε να το γραψω και στα αγγλικα Cabomba σε μια εβδομαδα θα εχουν βγαλει ριζες ετσι ωστε να μην φευγουν απο την θεση τους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #24 Share 26 Μαίου 2012 θα γινουμε σαν τη διαφημηση......''τι δεν καταλαβαινεις??τι δεν καταλαβαινεις?'' θελει αρκετες μερες, πολυ περισσοτερες απο μια βδομαδα για να αναπτυχθουνε οι ριζες ενος φυτου.υπομονη.θα βγαινει,θα το ξαναφυτευεις κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #25 Share 26 Μαίου 2012 σορρυ παιδια για το μπερδεμα καμπομπα εννοω ...κατσε να το γραψω και στα αγγλικα Cabomba σε μια εβδομαδα θα εχουν βγαλει ριζες ετσι ωστε να μην φευγουν απο την θεση τους??? Αυτό εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες πιστεύω φίλε μου. Λίπανση , υπόστρωμα , φωτισμός κ.τ.λ. Κάνε λίγη υπομονή και σωστές κινήσεις και όλα θα γίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος