B_betta 26 Μαίου 2012 #26 Share 26 Μαίου 2012 Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο !!!! Απιστευτο πραγματικαα να το χαιρεσαιιι!!!! Η μονη μου ενσταση ειναι να μην παιρνει κανεις προιοντα απο Γερμανιαα... αρκετα μας κανανεεεε lol Κουκλα το ενυδρειακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 26 Μαίου 2012 #27 Share 26 Μαίου 2012 Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο !!!! Απιστευτο πραγματικαα να το χαιρεσαιιι!!!! Η μονη μου ενσταση ειναι να μην παιρνει κανεις προιοντα απο Γερμανιαα... αρκετα μας κανανεεεε lol Κουκλα το ενυδρειακι! Δυστυχως οπου βρισκεις αυτο που θελεις το αγοραζεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 26 Μαίου 2012 #28 Share 26 Μαίου 2012 Γιαννακη θα πω κατι τελευταιο για να ληξει το θεμα μην χαλαμε το τοπικ του παιδιου... Πλεον δεν αγοραζω ΤΙΠΟΤΑ που να ειναι γερμανικο απο αυτοκινητα εως σουπερ μαρκετ... αυτο μονο!!! Οποιος καταλαβε καταλαβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 26 Μαίου 2012 Author #29 Share 26 Μαίου 2012 Παιδια αγορασα μονο το υποστρωμα απο Γερμανια (που ομως δεν ειναι Γερμανικο προιον) και αυτο γιατι δεν υπηρχε στην Ελλαδα.Αν το εβρισκα εδω θα το επερνα και ας ηταν πιο ακριβο.Αν και πιστευω οτι πολλοι συνχομπιστες ολο και κατι Γερμανικο εχουμε π.χ φιλτρα Eheim.Και σιγουρα δεν ειμαι λατρης τις Γερμανιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 26 Μαίου 2012 #30 Share 26 Μαίου 2012 Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε και μου αρεσει πολθ η ψαροσυνθεση σου!! Οσο για τα προιοντα τις Γερμανια τη να κανουμε στα ενυδρειακα παιζουν ψηλα!! Μπραβο φιλε μου σε βαθος χρονου θα γινει πιο κουκλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 26 Μαίου 2012 Author #31 Share 26 Μαίου 2012 Και μερικες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 26 Μαίου 2012 #32 Share 26 Μαίου 2012 Παρα πολυ ομορφο,μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2012 #33 Share 26 Μαίου 2012 Που να το είχες κιόλας με τις φωτογραφίες ! Καταπληκτικό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 26 Μαίου 2012 #34 Share 26 Μαίου 2012 Πολύ ωραίο φυτέμενο ενυδρείο μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 27 Μαίου 2012 #35 Share 27 Μαίου 2012 Πολυ ωραιο το φυτεμενο σου φιλε μου να τπ προσεχεις ειναι υπεροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 28 Μαίου 2012 Author #36 Share 28 Μαίου 2012 Μετα το χθεσινο κλαδεμα μπορειτε να δειτε καποια πραγματα που δεν φαινονται,ειδικα οταν τα χορτα ψηλωνουν. Προσθετω και καποιες φωτογραφιες για να δειτε πως ξεκινησε το ενυδρειο. θελω σχολεια και παρατηρησεις!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 28 Μαίου 2012 #37 Share 28 Μαίου 2012 Λειπει κατι;Σε χρωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSS_HOFFMAN 28 Μαίου 2012 Author #38 Share 28 Μαίου 2012 Ναι ναι κατι λειπει...κατι σε κοκκινο. Να ευχαριστησω και τον φιλο Πανο(panos_d7) για τις κοκκινες Ροταλες που μου εφερε οι οποιες δυστυχως δεν φαινονται ακομα.Τις φυτεψα τελεικα πισω αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 28 Μαίου 2012 #39 Share 28 Μαίου 2012 Δε το γραψα για να με ευχαριστησεις.Εγω τι να πω που μου εδωσες 2 grolux; Απλα επειδη δε τις ειδα φοβηθηκα μηπως πηγε κατι στραβα. Καλη αναπτυξη αν και αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Σε λιγο θα δινεις σε μενα κλαδεματα. Να σημειωσω οτι το ενυδρειο χανει στις φωτο.Τουμπανο το χει ο γιωργος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 28 Μαίου 2012 #40 Share 28 Μαίου 2012 Συμπατριώτη , δεν του βάζεις κάνα ματάκι ; Είναι πανέμορφο , μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 28 Σεπτεμβρίου 2012 #41 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ομορφο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george ekonomou 27 Ιανουαρίου 2013 #42 Share 27 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο! μπραβο !!!! πρεπει να εχεις πολυ υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 28 Ιανουαρίου 2013 #43 Share 28 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο! μπραβο !!!! πρεπει να εχεις πολυ υπομονη... αυτο ξαναπες το.... να προσθεσω με την ευκαιρια οτι ειναι η πιο ανεπτυγμενη japonica που εχω δει προσωπικα...! καλη συνεχεια φιλε μου.. πολυ ομορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 28 Ιανουαρίου 2013 #44 Share 28 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο! μπραβο !!!! πρεπει να εχεις πολυ υπομονη... Αυτο ξαναπες το Γιωργο! Με την ευκαιρια να προσθεσω οτι ειναι η πιο ανεπτυγμενη japonica που εχω δει προσωπικα!!! καλη συνεχεια φιλε πολυ ομορφο και παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος