lkastritis 25 Μαίου 2012 #1 Share 25 Μαίου 2012 Καλησπερα παιδια... Ηθελα να ρωτισω αμα μπορει το λιπασμα να πειραξει τα ψαρια και τις γαριδες μου (neon και red chery) Ριχνω δυο φορες την εβδομαδα σιδηρο και λιπσμα της seachem... παρατηρισα οτι κατι ψαρακια ειναι ασπρα και λιγο φουσκωμενα... και γενικα λιγο περιεργα... οπως επισης και οτι οι γαριδες μου πεθαινουνε.. :/ Ειναι φυτεμενο 60l με υποστρωμα και ριχνω και ταμπλετες δυοξιδιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαίου 2012 #2 Share 25 Μαίου 2012 Τα ψαρια απ οτι ξερω δεν εχουν προβλημα με τα λιπασματα,οι γαριδες ομως εχουν..ειναι αρκετα ευαισθητες στα λιπασματα και θελει με μετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 25 Μαίου 2012 Author #3 Share 25 Μαίου 2012 και τα ψαρια μου γιατι ειναι χαλια? σαν ξεφτυσμενα ειναι ειδικα οι ουρες τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαίου 2012 #4 Share 25 Μαίου 2012 Αυτο ειναι απο κατι αλλο.Ανοιξε θεμα στην κατηγορια των ασθενιων και συμπηρωσε τη φορμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739,βαλε και φωτογραφιες με τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 25 Μαίου 2012 Author #5 Share 25 Μαίου 2012 ok!! ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος