Alexpsycho 8 Νοεμβρίου 2012 #101 Share 8 Νοεμβρίου 2012 έχω μια χίστριξ hiacinth μικρό κοράλλι όχι φράγκ μια ποκιλοπόρα πράσσινη και.... μια μοντίπορα ρόζ/κόκκινη με πράσσινα τίπς(όχι κόκκινη). πρέπει να φύγουν άμεσα λόγω χώρου. Τα ανταλλάζω με κανένα σοβαρό ζοάνθους ή ένα συμβολικό ποσό και μια σεριατοπόρα πορτοκαλί λευκά τίπς(φράγκ) δώρο. Επίσης παίζουν κομμάτια(2-3 κεφάλια κάθε φράγκ) Acanthastrea echinata για ανταλλαγή με άλλες Acan ίσως κανένα σοβαρό ζοάνθους,LPS κτλ... Πολλά εύκολα σκληρά όπως γράφω και πιο πάνω Hystrix,Guttatus,Montipora,Poccilopora,Acropora... Αμαρτία να μεγαλώνουν στην φραγκιέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Νοεμβρίου 2012 #102 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχουν ρικορντιες ( 7 στον αριθμο ) για ανταλλαγη με ρικορντιες αλλου χρωματος Η με καμια μινι καρπετ ( μιας και δεν εχω απο αυτες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Νοεμβρίου 2012 #103 Share 13 Νοεμβρίου 2012 και μια καλυτερη φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 13 Νοεμβρίου 2012 #104 Share 13 Νοεμβρίου 2012 Τι να σου κανω που εισαι μακρια.Εγω εχω πορτοκαλι γιουμα και ζητω το ιδιο πραγμα απο παιδια στην θεσσινικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 15 Νοεμβρίου 2012 #105 Share 15 Νοεμβρίου 2012 Καμιά Ακανθαστρέα θα μοιραστούμε παιδιά? Το κομμάτι είναι μεγάλο(2 παλάμες) τρί-χρωμο(σιέλ-πορτοκαλί-μόβ) και γεμάτο ζωντανό χρώμα. Έλα να ακούω προτάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Νοεμβρίου 2012 #106 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Μια απο τις mini maxi μου εκανε split,οποτε και ανταλλασω πλεον τη μια με καποια acro η monti digitata.H ανεμωνη ειναι στην παρακατω φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Νοεμβρίου 2012 #107 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Μια απο τις mini maxi μου εκανε split,οποτε και ανταλλασω πλεον τη μια με καποια acro η monti digitata.H ανεμωνη ειναι στην παρακατω φωτο σεριατοπορα πρασινη σου κανει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Νοεμβρίου 2012 #108 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Oχι Κωστα.Αλλα και παλι εισαι μακρια ρε φιλε.Προτιμοτερο ειναι η ανταλλαγη αν και εφ'οσον γινει να γινει με καποιον εδω κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 23 Νοεμβρίου 2012 #109 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Μια απο τις mini maxi μου εκανε split,οποτε και ανταλλασω πλεον τη μια με καποια acro η monti digitata.H ανεμωνη ειναι στην παρακατω φωτο Στρατο πρασινη digitata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Νοεμβρίου 2012 #110 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Πρασινη digitata;Καλο ακουγεται Στειλε μια φωτο ρε Σταυρο να τη δω αν εχεις χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 23 Νοεμβρίου 2012 #111 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Πρασινη digitata;Καλο ακουγεται Στειλε μια φωτο ρε Σταυρο να τη δω αν εχεις χρονο. φωτο την Κυριακη το απογευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Νοεμβρίου 2012 #112 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Εγω παιδακα δεν εχω κοραλια η εξοπλισμο να χαρισω/ανταλαξω,εχω ομως 2 κιλα αλατι tropic marin reef pro(γιατι θελω πολυ λιγο στις αλλαγες μμ και για κανα πικο ειναι μια χαρα εστω να ξεκινησει)που φτανει για 60 λιτρα στα 1024 αλατοτητα αν δεν κανω λαθος,και μισο λιτρο ενεργο ανθρακα που εχω μπολικο....αμα βρεθει τπτ αλλο θα ενημερωσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 20 Δεκεμβρίου 2012 #113 Share 20 Δεκεμβρίου 2012 Έλα γιορτές έρχονται πιάστε τα ψαλίδια... έχω για τραμπίτσα... Millepora blue... Staghorn μπλέ σιέλ κορυφές... Caroliniana βιολετί... Acanthastrea echinata...(καλά απο όλο το φόρουμ μόνο εγώ έχω ακανθαστρέες και κόβω????) ίσως κόψω και μερικά ζοανθάκια...όπως fire&ice,magicians,eagle eyes,purple death,tangerine dreams...και ίσως σε πολύ ειδική περίπτωση Sunny-d.... μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ... Ψάχνω Hystrix...ΡΟΖ μερικά sps,Zoa...ίσως κανένα έξτρα φωσφοριζέ lps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 25 Δεκεμβρίου 2012 #114 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Πάρε κανένα τηλέφωνο ή στείλε τηλέφωνο για ανταλλαγή φραγκ. Παλαιότερα πουλούσα φραγκάκια όταν και είχα στημένη και οργανωμένη κοραλιέρα αλλά τώρα που έχει γίνει ρεφούτζιουμ και δεν έχει έξοδα συντήρησης ΑΝΤΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Δεκεμβρίου 2012 #115 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Νικόλα καλημέρα και χρόνια πολλα Έχω μίνι καρπετ διαφόρων χρωμάτων ανταλλαζεις με σκληρά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 31 Δεκεμβρίου 2012 #116 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα και χρονια πολλα ,εχω αυτο το φραγκακι απο xenia και λεω να το ανταλαξω με οποιο αλλο κοραλλακι εχετε....περιμενω προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 2 Ιανουαρίου 2013 #117 Share 2 Ιανουαρίου 2013 Ανταλλασετε ανεμωνη bubble tip pink με LPS SPS απο θεσ/νικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιανουαρίου 2013 #118 Share 2 Ιανουαρίου 2013 ε βαλε μια φωτοοο... σαν του μπαμπαμπριλιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #119 Share 3 Ιανουαρίου 2013 ε βαλε μια φωτοοο... σαν του μπαμπαμπριλιου? Ακριβως ομως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Ιανουαρίου 2013 #120 Share 3 Ιανουαρίου 2013 μεγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 3 Ιανουαρίου 2013 #121 Share 3 Ιανουαρίου 2013 μεγεθος? Mικρη σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Ιανουαρίου 2013 #122 Share 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά εγώ δεν έχω κάτι να ανταλάξω ακόμα δυστυχώς, αλλά δέχομαι ευχαρίστως αν έχετε τίποτα για χάρισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 5 Ιανουαρίου 2013 #123 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Χαρίζονται κουρέματα από xenia elongata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Ιανουαρίου 2013 #124 Share 5 Ιανουαρίου 2013 παιδια εχω για ανταλλαγη σεριατοπορες πρασινες και μπλε. αρχικα για περιοχη θεσσαλονικης και μετα βλεπουμε. ευχαριστω. θα με ενδιεφερε οτιδηποτε σε σκληρο που δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 5 Ιανουαρίου 2013 #125 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Χαρίζονται κουρέματα από xenia elongata. Αυτό θεωρείται εύκολο κοράλι; Αν ναι θα με ενδιέφερε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος