Jump to content

Ανταλλαγη Frag

Recommended Posts

Ανταλλάσω ένα σαρκόφυτο μεσαίου μεγέθους με κοράλλι μαλακό ή σκληρό που δεν έχω.

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ανταλλασετε η lobophyllia της φωτογραφιας με caulastrea furcata.

Moνο Αθηνα-Πειραιας παιδια,διοτι δεν υπαρχει χρονος για αποστολες.

Ευχαριστω:)

20130107_161227.jpg

Έγινε επεξεργασία - Δίας

• 3 weeks later...

Καλησπερα, Απο οτι εχω δει δεν πρεπει να εχω κατι απο κοραλια που θα σε ενδιεφερε για ανταλαγη μιας και εχω μολις 5 SPS και μολις λιγα LPS. Με ενδιαφερει ενα φραγκακι μπλε σεριατροπορας ακομα και για αγορα. Βεβαια ειμαι Πειραια που σημαινει αποστολη.

Αν θελεις στειλε μου το τηλ σου να συνενοηθουμε .

Καλο βραδυ Χριστοφορος Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2

• 2 weeks later...

ανταλλασεται turbinaria peltata,caulastrea,ephyllia,green star polyp με ζωανθους,ricordia,acans,mini maxi ανεμωνη

vy0ga1.jpg

2nv75lw.jpg

2gy91t4.jpg

2nte7a8.jpg

• 4 weeks later...

κανεις σε αθηνα που να δινει σε ''συμβολικη '' τιμη κανα lps-aki η κανενα μαλακο?????????? :bigemo_harabe_net-134: ?? :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - giannisss

Σινουλαριες πρασινη fluo και κιτρινη προς ανταλλαγη!επισης και ενα hawkfish με την κοντη μυτη,κουκλος,προς ανταλλαγη με κοραλλι....δινονται και μερικα ζωανθους σε φραγκ προς ανταλλαγη επισης!

Έχω όντως ξεχάσει να ενημερώσω ότι δεν έχω άλλα φραγκ ξένιας. Πάμε δυνατά με άλλα φραγκς για το swap!!!

• 2 months later...

Aνταλλάσω μεγάλο φραγκ απο seriatopora hystrix brown. Έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη

Aνταλλαγή κατα προτίμιση με:

hystrix ροζ, ή άλλο χρώμα που δεν το έχω.

acanthastrea

euphyllia

acropora

ricordea

ή οτιδήποτε άλλο που να με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ!

εγω κοραλια δεν εχω ( θα ηθελα βεβαια να αποκτησω ! )

εχω να δωσω ομως ενα puffer valentini small και ενα dottyback bicolor αυτα για ευκολα κοραλια , για σαλιγκαρια η ερημιτες , για ανεμωνη (bubble tip )η οτι αλλο εχετε που να με ενδιαφερει για θαλασσινο η γλυκο ( γαριδαδικο )... επειδη με ρωτησε ενα παιδι τα ψαρακια δεν θελω να τα πουλησω να τα ανταλλαξω θελω οποτε παρακαλω μονο ανταλλαγες .... επισης καλο ειναι να ειναι καποιος κοντα στα νοτια προαστια η κοντα σε μετρο γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο !!

ευχαριστω :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - giannisss

Παιδιά εγώ δεν έχω να ανταλλάξω κάτι αλλά ευχαρίστως αν χαρίζει κάποιος να πάρω! :bigemo_harabe_net-134:

Aνταλλάσω μεγάλο φραγκ απο seriatopora hystrix brown. Έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη

Aνταλλαγή κατα προτίμιση με:

hystrix ροζ, ή άλλο χρώμα που δεν το έχω.

acanthastrea

euphyllia

acropora

ricordea

ή οτιδήποτε άλλο που να με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ!

για πάμε παιδιά!

• 2 weeks later...

εγω εχω μια ανεμονη μεγαλουτσικη(σαν μια ανιχτη γυναικεια παλαμη,ισος και μεγαλυτερι λιγακι) λευκη με μπλε . επιδη τα κλοουνακια μου ουτε να την φτισουν λεω να την ανταλαξω με καποιο αλο κοραλακι ιδιου μεγεθους η δυο μικρα(οχι φραγκ) με κατι οπως -μεγαλο βραχακι με ζοανθους οτι χρωμα να ειναι εκτως απο πρασινα η Trachyphyllia ,Euphyllia Paradivisa, η σεριατοπορα πρασινη. η ριξτε εσεις μια ιδεα απο ευκολο κοραλακι. ειναι ιδιο με αυτο http://animal-world.com/Aquarium-Coral-Reefs/Delicate-Sea-Anemone με φωτισμο λεδ διχνει απιστευτη,με τ5 αναλογα της λαμπες που αναβεις. η ανταλαγη μονο για θεσ/νικη(δεν ξερω ουτε να το συσκευασω,ουτε να ρισκαρω θα ηθελα)

καντε λιγη υπομονη και φυλαξτε τα κοραλια σας για το swap κοραλιων που θα γινει στην θεσσαλονικη μας και ερχονται και ερχονται γιλοι με τα κοραλια τους απο ολοκληρη την ελλαδα....

οκ-απλα φοβαμε μην μου αρχισει της βολτες η κυρια ανεμονη και εχω κακα ξεμπερδεματα. για την εκδιλοση εχω φυλαγμενα φραγγακια.

καντε λιγη υπομονη και φυλαξτε τα κοραλια σας για το swap κοραλιων που θα γινει στην θεσσαλονικη μας και ερχονται και ερχονται γιλοι με τα κοραλια τους απο ολοκληρη την ελλαδα....

μακαρι να μπορουσαμε και να έρθουμε ολοι ! :closedeyes:

• 1 year later...

παιδια φοβερη προσπαθεια και μπραβο σε ολα τα παιδια σε αυτο που γινετε.Δυστηχως λογο ελειψης χρονου η αθηνα ειναι "μακρια" απο Ναυπακτο που μενω και ενα ξεκινημα ειναι παντα πιο δυσκολο λογο ελειψης.......Αν και απο ζωντανα δεν εχω τιποτα με το ζορι ψαχνω για το reefακι μου lps αν καποιος ενδιαφερετε εχω μια λαμπα ολο το set δλδ uv 5watt tetratec .Αν καποιος φιλος εχει τωρα κατι απο "μ****α" και με πληρωμη εδω ειμαι,Επειδη με ρωτανε για το trigon 190l το χαρισα. :thumbsu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...