grigoros 6 Ιανουαρίου 2013 #126 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Ανταλλάσω ένα σαρκόφυτο μεσαίου μεγέθους με κοράλλι μαλακό ή σκληρό που δεν έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2013 #127 Share 7 Ιανουαρίου 2013 (edited) Ανταλλασετε η lobophyllia της φωτογραφιας με caulastrea furcata. Moνο Αθηνα-Πειραιας παιδια,διοτι δεν υπαρχει χρονος για αποστολες. Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2013 #128 Share 7 Ιανουαρίου 2013 Βρεθηκε παραληπτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 29 Ιανουαρίου 2013 #129 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Έχω μερικά κομμάτια montipora spongodes αν ενδιαφέρεται κάποιος του δίνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvoul2000 29 Ιανουαρίου 2013 #130 Share 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα, Απο οτι εχω δει δεν πρεπει να εχω κατι απο κοραλια που θα σε ενδιεφερε για ανταλαγη μιας και εχω μολις 5 SPS και μολις λιγα LPS. Με ενδιαφερει ενα φραγκακι μπλε σεριατροπορας ακομα και για αγορα. Βεβαια ειμαι Πειραια που σημαινει αποστολη. Αν θελεις στειλε μου το τηλ σου να συνενοηθουμε . Καλο βραδυ Χριστοφορος Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatzgr 6 Φεβρουαρίου 2013 #131 Share 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, επειδή ειμαι "μικρος" ακόμα στα φραγκς, ευχαρίστως θα δεχόμουν απο καποιον ενα μικρό κομάτι "green star Polyp" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 15 Φεβρουαρίου 2013 #132 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 ανταλλασεται turbinaria peltata,caulastrea,ephyllia,green star polyp με ζωανθους,ricordia,acans,mini maxi ανεμωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 11 Μαρτίου 2013 #133 Share 11 Μαρτίου 2013 (edited) κανεις σε αθηνα που να δινει σε ''συμβολικη '' τιμη κανα lps-aki η κανενα μαλακο?????????? ?? Έγινε επεξεργασία 11 Μαρτίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Μαρτίου 2013 #134 Share 11 Μαρτίου 2013 Σινουλαριες πρασινη fluo και κιτρινη προς ανταλλαγη!επισης και ενα hawkfish με την κοντη μυτη,κουκλος,προς ανταλλαγη με κοραλλι....δινονται και μερικα ζωανθους σε φραγκ προς ανταλλαγη επισης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabouhodonosour 14 Μαρτίου 2013 #135 Share 14 Μαρτίου 2013 Χαρίζονται κουρέματα από xenia elongata. Έχεις κανένα περισσευούμενο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikos7 15 Μαρτίου 2013 #136 Share 15 Μαρτίου 2013 Έχω όντως ξεχάσει να ενημερώσω ότι δεν έχω άλλα φραγκ ξένιας. Πάμε δυνατά με άλλα φραγκς για το swap!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Μαίου 2013 #137 Share 15 Μαίου 2013 Aνταλλάσω μεγάλο φραγκ απο seriatopora hystrix brown. Έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη Aνταλλαγή κατα προτίμιση με: hystrix ροζ, ή άλλο χρώμα που δεν το έχω. acanthastrea euphyllia acropora ricordea ή οτιδήποτε άλλο που να με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 16 Μαίου 2013 #138 Share 16 Μαίου 2013 (edited) εγω κοραλια δεν εχω ( θα ηθελα βεβαια να αποκτησω ! ) εχω να δωσω ομως ενα puffer valentini small και ενα dottyback bicolor αυτα για ευκολα κοραλια , για σαλιγκαρια η ερημιτες , για ανεμωνη (bubble tip )η οτι αλλο εχετε που να με ενδιαφερει για θαλασσινο η γλυκο ( γαριδαδικο )... επειδη με ρωτησε ενα παιδι τα ψαρακια δεν θελω να τα πουλησω να τα ανταλλαξω θελω οποτε παρακαλω μονο ανταλλαγες .... επισης καλο ειναι να ειναι καποιος κοντα στα νοτια προαστια η κοντα σε μετρο γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο !! ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 17 Μαίου 2013 #139 Share 17 Μαίου 2013 Παιδιά εγώ δεν έχω να ανταλλάξω κάτι αλλά ευχαρίστως αν χαρίζει κάποιος να πάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Μαίου 2013 #140 Share 21 Μαίου 2013 Aνταλλάσω μεγάλο φραγκ απο seriatopora hystrix brown. Έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη Aνταλλαγή κατα προτίμιση με: hystrix ροζ, ή άλλο χρώμα που δεν το έχω. acanthastrea euphyllia acropora ricordea ή οτιδήποτε άλλο που να με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! για πάμε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina.. 2 Ιουνίου 2013 #141 Share 2 Ιουνίου 2013 εγω εχω μια ανεμονη μεγαλουτσικη(σαν μια ανιχτη γυναικεια παλαμη,ισος και μεγαλυτερι λιγακι) λευκη με μπλε . επιδη τα κλοουνακια μου ουτε να την φτισουν λεω να την ανταλαξω με καποιο αλο κοραλακι ιδιου μεγεθους η δυο μικρα(οχι φραγκ) με κατι οπως -μεγαλο βραχακι με ζοανθους οτι χρωμα να ειναι εκτως απο πρασινα η Trachyphyllia ,Euphyllia Paradivisa, η σεριατοπορα πρασινη. η ριξτε εσεις μια ιδεα απο ευκολο κοραλακι. ειναι ιδιο με αυτο http://animal-world.com/Aquarium-Coral-Reefs/Delicate-Sea-Anemone με φωτισμο λεδ διχνει απιστευτη,με τ5 αναλογα της λαμπες που αναβεις. η ανταλαγη μονο για θεσ/νικη(δεν ξερω ουτε να το συσκευασω,ουτε να ρισκαρω θα ηθελα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Ιουνίου 2013 #142 Share 2 Ιουνίου 2013 καντε λιγη υπομονη και φυλαξτε τα κοραλια σας για το swap κοραλιων που θα γινει στην θεσσαλονικη μας και ερχονται και ερχονται γιλοι με τα κοραλια τους απο ολοκληρη την ελλαδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina.. 2 Ιουνίου 2013 #143 Share 2 Ιουνίου 2013 οκ-απλα φοβαμε μην μου αρχισει της βολτες η κυρια ανεμονη και εχω κακα ξεμπερδεματα. για την εκδιλοση εχω φυλαγμενα φραγγακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Ιουνίου 2013 #144 Share 4 Ιουνίου 2013 καντε λιγη υπομονη και φυλαξτε τα κοραλια σας για το swap κοραλιων που θα γινει στην θεσσαλονικη μας και ερχονται και ερχονται γιλοι με τα κοραλια τους απο ολοκληρη την ελλαδα.... μακαρι να μπορουσαμε και να έρθουμε ολοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 6 Ιουνίου 2014 #145 Share 6 Ιουνίου 2014 παιδια φοβερη προσπαθεια και μπραβο σε ολα τα παιδια σε αυτο που γινετε.Δυστηχως λογο ελειψης χρονου η αθηνα ειναι "μακρια" απο Ναυπακτο που μενω και ενα ξεκινημα ειναι παντα πιο δυσκολο λογο ελειψης.......Αν και απο ζωντανα δεν εχω τιποτα με το ζορι ψαχνω για το reefακι μου lps αν καποιος ενδιαφερετε εχω μια λαμπα ολο το set δλδ uv 5watt tetratec .Αν καποιος φιλος εχει τωρα κατι απο "μ****α" και με πληρωμη εδω ειμαι,Επειδη με ρωτανε για το trigon 190l το χαρισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος